הסוף נראה קרוב, רוני ולוני הגיעו לסיכום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י beitar4ever, ‏31/10/07.

1. Emil Member

להרגע...
    לנשום...
    לנשום...
    לנשום!

כן
    נחכה שהקבוצה תעבור בבקרה וזכות החתימה תהיה בידי הרוכשים החדשים.

אני חשוב שמצאתי דרך להעביר את הפגרה...

2. בית"רי מלידה Member

חכו בסבלנות עד שזה יגמר: גם מאנה הבטיח כספים ולא העביר, וכך יכול להיות עם לוני.

שוב: עד שזה לא עובר בבקרה התקציבית זה שום כלום.

אבל אני מאחל לכם שזה כבר יעבור ואני זוכר איך השתוללתי כאן משמחה כאשר ארקדי קנה את בית"ר מפניג'ל.

תקררו את השמפניות, אבל עדיין אל תפתחו.

3. Number 8 Member

אמנם הקבוצה עדיין לא עברה בבקרה, ויכול להיות מצב שמישהו מבין השניים מהצמד צילי וגילי, יעשה במכנסיים, אז באמת עדיף שלא לשמוח יותר מדי. אנחנו, המכביסטים, התאכזבנו מספיק בזמן האחרון. לא צריך להתאכזב שוב, וזאת תהיה האכזבה הכי כואבת. בדיוק כמו סכין בלב. עד שהקבוצה לא עוברת בבקרה, כלום לא סגור סופית. מה שכן, יותר קרוב מזה אי אפשר להיות.

אני אחכה קצת עם ההודעה שלי. אני לא רוצה לנחס. אם העסקה לא תצא לפועל, כנראה שמכבי ת"א תישאר לתמיד בידיו של לוני. הימים הקרובים.. אלוהים. הימים הקרובים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/12/07
  4. Emil Member

צודקים
    חיכינו 12 שנים נחכה עוד כמה ימים

5. בית"רי מלידה Member

בדיוק לזה התכוונתי: הרי לוני יכול לפרש אחרת כל דבר, הוא יכול לקום בבוקר ולהתחרט, מאנה עלול לטעון שהוא קיבל שטרות מזוייפים, ומה לא.

לוני צריך לשלם למאנה, מאנה צריך לספק נייר שאין לו תביעות נוספות, שניידר צריך להעביר הרבה ניירת לבקרה, כל התהליך הזה עלול לקחת בין שבועיים לחודש.

חיכיתם המון זמן, וחבל לי בשבילכם שתתאכזבו , חבל לי שתהיה לכם חס וחלילה אכזבה, אז קבלו עצה ממני וחכו שהכל יהיה גמור ויאיר רבינוביץ' יכריז שהכל בסדר, ואז....מזל טוב, ושתסיימו כל עונה מקום שני. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיט איזה באסה אין עסקה בטוח, רוני מאנה אפס. לוני לא יוותר על שקל.

תמשיכו תמשיכו בינתיים זה עובד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. Don Joan Roman Member

אני רק מקווה בשביל מכבי ת"א ששניידר יזרים כבר מעכשיו כספים כי עד שהבעלות תעבור, גם ינואר יעבור ואם מכבי רוצה לסיים עם תואר (גביע המדינה), אז עדיף שתביא חיזוק, כי לרדת אני לא מאמין שהיא תירד.

8. kfiros Member

יהיה הרבה יותר חשוב להלחם על מקום בליגה מאשר על הגביע.

9. Don Joan Roman Member

עדיף מקום 10 עם גביע מאשר מקום 6 בלי גביע, מכבי לא תירד ליגה, אין מצב כזה, עם שבחון, חדד, עזרן וקמאנאן הם לא ירדו.

10. XabiAlonso Member

מזל טוב למכבי!
    אני מקווה שיכנסו כמה שיותר טייקונים רציניים לכדורגל שלנו ככה שנהפוך לפחות בעתיד הקרוב לליגה בסדר גודל של יוון או טורקיה.

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

גביע זה לא משהו שאפשר לבנות קבוצה או להציב מטרה לזכות בו. כמובן שזה נראית כמו הדרך היחידה להגיע לאירופה בעונה הבאה, אבל אתה לא יכול לשים את התקוות שלך על טורניר נוקאאט טהור, הכל עניין של הגרלה.

המטרה לעונה הזאת אם העסקה אכן תצא לפועל? חיזוק משמעותי, וסיבה להיות אופטימיים בעונה הבאה.

12. יהודה ברוך Member

בכי גדול פרץ בקרב כתבי הספורט בארץ בעקבות העזיבה של הצמד-חמד רוני-לוני. וברצינות מזל טוב מכבי! עכשיו צריך עוד משקיע בחיפה/ הפועל תל אביב ויש לנו חתיכת ליגה (יש כל מיני דיבורים שאולי שחר יכניס לחיפה איזה משקיע שישדרג את התקציב) אגב למישהו יש מושג מה אמור להיות התקציב של מכבי?

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/07
  13. Don Joan Roman Member

זה תלוי בשחקנים שיגיעו אבל לפי שמועות בין 120 ל150 מליון שקל.
    השאלה היא על מה הם יוציאו את הכסף, אם על מאור מליקסון או על מאור בוזגלו (אני מאמין שאתם מבינים את הכוונה שלי, שחקנים חלשים עד בינוניים או שתתאמץ להוציא את הטובים מקבוצותיהם).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/12/07
  14. בית"רי מלידה Member

לפי מה שאני יודע, שניידר הולך רק על עסקים שמכניסים לו כסף, ואין לו שום בעיה למכור עסק כלשהוא - ואותכם אוהדי מכבי זה צריך להפחיד.

נראה מי ינהל את מכבי בפועל: אם זה נימני, הנפילה תימשך.

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהסיכון עם שניידר קטן בהרבה מהסיכון עם גאידמאק. עם ארקדי גם הצלחה של הקבוצה לא תשאיר אותו עוד זמן רב, ברגע שיתאפשר לעשות את הסוויץ' המלא לפוליטיקה, או ברגע שהוא ימצא את כל יחסי הציבור שלו מבית"ר, לא יהיה לו כל צורך בקבוצה, ואז עולה השאלה אם הוא עדיין ירצה לשמור אותה בתור צעצוע. שניידר הוא איש עסקים, אם הוא לא יאהב הוא ימכור, אוקיי, אבל לפחות זה יתבסס על הצלחה כלכלית ומקצועית של הקבוצה.