הנשרים (שוב) פושטים מזרחה

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏25/5/12.

1. aloneli Member

קאקאו מיותר.נצטרך חלוץ שלישי רק במקרה חירום ויש מספיק שחקנים שיכולים לשחק שם כמו שורלה,פולדי ועוד.

2. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אני חושב שלאוו היה יכול לוותר על לארס בנדר בנוסף ולהשאיר את קאקאו בסגל בשביל שיהיה למקרה הצורך כמו שנאמר פה לחירום בלבד. אין צורך להסיט את שורלה או פודולסקי לעמדה שבה הם לא מרגישים בבית.

3. aloneli Member

יכול להיות שכן.אבל טוב שיש עוד קשר אחורי בסגל כי בלעדיו קדירה הוא הקשר האחורי האמיתי היחיד שיש לנבחרת.

4. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

גונדוגאן הוא קשר אחורי גם כן חוצמזה שגם קרוס וגם שוויני יכולים לשחק על העמדה הזו.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא נכון יוני. אין בסגל מחליף הולם בקאדר ללא בנדר. קרוס, גונדוגאן ושות הם יותר על תקן מחליפים לשוויני או אפילו אוזיל.
    ולאוו בונה על רוייס כחלוץ (כמו ששיחק בגלדבך כחלוץ נסוג).
    לשם שינוי ההחלטה נבונה של לאוו.
    רק עדיין לא מסתדר לי שוויזה וצילר נוסעים ליורו ושוערים טובים מהם כמו טר שטגן לא.
    מה יקרה אם נוייר חלילה יפצע? השוער שלנו יהיה ויזה?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

6. aloneli Member

שאני אומר קשר אחורי אני יותר מתכוון לגרזן ולא לקשר אמצע.אני חושב שצריך אחד כזה בכל קבוצה בטח בטורניר כזה.למשל קדירה בהרכב יכול לגרום לשוויני לשחק קדימה יותר,אבל לשוויני עם קרוס יהיה קשה יותר כי שניהם פחות הגנתיים.
    גונדגאן בדורטמונד תמיד משחק עם עוד קשר אחורי(קל),כך גם שוויני וקרוס(גוסטבו).
    אף אחד מהשלושה הוא לא קשר אחורי אמיתי.

מה שכן אני בטוח שבמידה וקדירה יפצע או יוחלף נראה את שוויני וקרוס ביחד מה שאומר שנשחק בלי קשר אחורי.כך שקשה לי לראות את בנדר מקבל צ'אנס חוץ מלהיכנס בדקות הסיום כדי לעשות הגנה.

7. Eric Cantona Member

הומלס סובל מחיידק גומז. הוא ובאדשטובר לא מסתדרים לא בגלל שהם צמד לא מתאים אלא בגלל שהומלס תמיד חלש בנבחרת גרמניה.

טר שטגן היה הצעיר מכולם וכמו גוצה חוץ מעונה אחת טובה עוד לא עשה כלום בכדורגל. היה שקוף שינופה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/12
  8. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

לגבי הצעירים שהם לא עשו כלום חוץ מעונה טובה אחת יש פה עוד כמות יפה של שחקנים כאלו בנבחרת זה לא רק טר סטאגן וגוצה.

לגבי העניין שהומלס תמיד חלש אני לא כל כך מסכים, נכון שהוא טעה באחד מהשערים אבל יכלת לשים לב ליכולות הגובה שלו. אני בטוח שבמידה ויהיה בלם שישלים אותו בצורה הטובה ויחפו על החסרונות של האחד והשני אני בטוח שהומלס ובאדשטובר יכולים להיות צמד נפלא, חבל לי שזה לא נוסה כבר במשחק נגד שוויץ.

9. aloneli Member

אין דבר כזה חיידק גומז.
    גומז בנבחרת שחקן ספסל והוא מסוג החלוצים שקשה להם לעשות שינוי שהם נכנסים כמחליפים.דווקא שהוא פתח בהרכב בנבחרת הוא היה נהדר וגם כבש.

שהומלס ובאדשטובר שיחקו ביחד היה שילוב טוב ביניהם.שניהם שחקנים שמאוד דומים בצורת המשחק שלהם והרבה יותר קל להם ביחד מאשר עם מרטסקר.אני לא פוסל את הומלס לפי משחק אחד עם הרכב שני אלא אני בונה את הדעה שלי עליו לפי משחקי המוקדמות שהם הראו לנו קצת יותר.

10. Eric Cantona Member

הם שיחקו יחד מעט פעמים ולכן אין הרבה ביסוס לדברים. בניצחון הגדול שלכם נגד טורקיה הומלס עדיין לא היה שחקן הרכב והתחיל להשתלב במשחקי הידידות ומה שנשאר במוקדמות לאחר מכן. הלכתי לבדוק אם לא הייתי שיכור מת כשראיתי את ההופעות המביכות של הומלס באותן הזדמנויות שקיבל וזה מה שמצאתי

תריץ לדקה שלישית

דקה ועשר שניות

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/5/12
  11. aloneli Member

מעט פעמים מבחינתי זה פעם,פעמיים, שלוש.אבל הומלס כבר משחק יותר משנה ביחד עם באדשטובר.אין לי מספר מדיוק להביא לך של כמות המשחקים ביחד אבל אם לוקחים את משחקי המוקדמות ומשחקי הידידות(נגד נבחרות גדולות כמו הולנד,ברזיל וצרפת) הם שיחקו לפחות 10 משחקים ביחד.
    להומלס היו נפילות אפילו גדולות יותר כמו במשחק נגד אוקריאנה.למרות זאת הוא עדיף על מרטסקר ואת זה אני קובע לפי המשחקים שראיתי של שניהם בנבחרת שזה יותר מעניין אותי מאשר היכולת שלהם במועדונים שלהם.

12. Der Rotbart Member

חדשות לא טובות בגזרת שוויני - בשל הפציעה שהוא עדיין גורר מגמר ליגת האלופות הוא לא ישחק מול ישראל ביום חמישי, כך על פי הודעתו של לאוו.

כמו כן לאוו הודיע שלאהם ישחק בימין, בואטנג בשמאל ובתווך - באדשטובר - זה כמובן לא מפתיע אף אחד; השאלה היא מי יהיה הבלם השני - אני מאוד מקווה שהומלס.

13. dudi Member

אני מקווה שקרוס ישחק מספר 10 למרות הפציעה של שווייני, ולצערי אני יכול כנראה להמשיך לקוות וקרוס יחליף את שווייני לצידו של ק'דירה.

-___-

14. Der Rotbart Member

הבעיה עם קרוס היא לא רק הפציעה של שוויני אלא המאבק עם אוזיל על מקום בהרכב....

15. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

לדעתי אוזיל הוא באנקר בהרכב לכל דבר ולכן לקרוס יהיה בעייתי להשתבץ על המשבצת של אוזיל. לגבי הבלם השני שישחק ליד באדשטובר קשה לי להאמין שמרטסאקר יהיה לפני הומלס שבכל זאת הראה מעט מהניצוצות הרבים שיש לו.