הנשרים (שוב) פושטים מזרחה

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏25/5/12.

1. Herrmann Member

הזוי, אבל מצד שני גם הגיוני - גרמניה משחקת מהר, וגומז (שלא משתתף כמעט בהנעת הכדור) גם משחרר את הכדור מהר.
    עדיין מרשים - בעשרים שניות עם הכדור להבקיע פעמיים!

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא יודע לגבי הנתון הזה, אבל לגבי הצניעות של מריו אחרי הגול, קשה לי מאד להאמין.
    הרי שהוא כובש נגד קבוצת האם שלו הוא חוגג מול האוהדים שלה, ככה שלמה שיהיה לו אכפת מנבחרת הולנד?
    אלא אם זה הנחיה של הנבחרת הגרמנית או שמא הוא נמצא בתקופה לא קלה (היה הרבה ביקורת לגביו) והוא הודה שלא היה לו קל עם העניין והוא הודה שהוא מאד רגיש לעניין ואולי זה השפיע על החגיגה שלו.

3. Eric Cantona Member

איך גומז חוגג לא מעניין. כבר שמעתי גם איפשהו שהוא פחד מאוהדים ההולנדים. עזוב זה נושא דבילי לשיחה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/12
  4. aloneli Member

מריו בחור זהב ואחד השחקנים הצנועים שאני מכיר.בניגוד לסקוררים אחרים הוא לא עושה פרצוף לריברי ולרובן אם הם לוקחים לו גול או לוקחים פנדל במקומו.
    לגבי אוהדי שטוטגארט ששורקים לו בוז בכל משחק ומקללים אותו בלי סוף אני לא מצפה שהוא יתן כבוד ויתאפק בחגיגות שלו.
    לכן אני לא פוסל את זה שהוא העדיף לא לחגוג לקהל ההולנדי בפנים ולהסתובב לחברים שלו.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן, היה מצחיק לראות אתמול את רוד ואן ניסטלרוי בתכנית הערב המסורתית באחת מרשתות ההולנדיות. האיש תמיד בחור חביב, אבל הוא מה זה התעצבן על זה כשרצו לדעת מה דעתו על זה שמולר היה בחדר ההלבשה של הולנד. היו גם דיעות של אנשים יודעי דבר על ההתנהגות של גומז. הם דווקא חשבו שהחלוץ התנהג ביהירות.

אישית לא הבנתי את דברי גומז אחרי הבקעת שני השערים הרי אוהדי הולנד ישבו 'קילומטרים' מהמגרש...אתה מכיר את גומז יותר ממני. את מי אני צריך להאמין? לג'נטלמניות של גומז או להולנדים שחושבים שמדובר ביהירות קיצונית?

בכל מקרה זה לא משנה את העובדה שמדהים ששחקן לא משתתף במשחק דקות ארוכות, אבל בתוך פחות מחצי דקה קובע את ניצחון הקבוצה. מאד אהבתי את השער הראשון למרות שהטלוויזיה ההולנדית הראתה עד כמה ההגנה פישלה בשני השערים. מעורר רחמים לראות למשל את מתהסן מאבד את גומז בשער השני. זו היתה הגנה של ליגה א'. לא סתם מישהו צוטט: "בפעם האחרונה שהגנו כך איבדנו את המדינה..." והכוונה לכולם ברורה...בכל זאת אפילו עם ההגנה של הכתומים היתה חובבנית הסיומת של גומז היתה פשוט נהדרת. שני שערים מצויינים!

למרות היריביות הקשה אני כהולנדי פשוט צריך להודות שקיבלנו במשך שבעים דקות שיעור בכדורגל. גרמניה חישפה את הולנד כנמר מנייר וכולם ראו עד כמה ההגנה חלשה ועד כמה הנבחרת הזאת לא מחוברת. כשרון התקפי לא חסר לנו, אבל ברגע שרק סניידר מופיע לשני המשחקים אז באמת חבל על הזמן.

6. Der Rotbart Member

לא הייתי אומר רבע, אבל נכון הוא יכול יותר. בסך הכל כל הנבחרת הראתה מגמת שיפור מהמשחק הראשון ויש לקוות שזה ימשך גם אצל אוזיל.

באיזה תפקיד לדעתך הוא משחק בריאל?
    קודם כל אי אפשר להשוות עונה שלמה לשני משחקים אבל אני ממש לא מסכים לגבי הנקודה השנייה. בשני הגולים תנועה שלו בלי כדור משכה את אחד הקשרים ההגנתיים הצידה (בראשון דה-יונג ובשני ואן-בוימל) וסללה את הדרך לאסיסטים של שוויני. אם זה לא להכין מצב לגול אז אני לא יודע מה כן.

7. dudi Member

מה ששווייני עשה לעניות דעתי.

8. Der Rotbart Member

מה ששווייני עשה לעניות דעתי. [/quote]
    שוויני ניצל היטב את החלל שנוצר מהתנועה של אוזיל (וגם של קדירה) שפינו את השטח עבורו. הטקטיקה הזו היתה אחת המרשימות במשחק.

9. dudi Member

בגול השני מי שמושך את השומר זה מולר בוודאות, בראשון מולר מתחיל למשוך ואז הסוף ידוע.

10. Der Rotbart Member

גם מולר בעסק, אין ספק - זה מה שיפה שכל הקבוצה עובדת ביחד בכדי ליצור מצבים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. הוא לא משחק חצי חלוץ בריאל. את זה עושה רונאלדו. הוא משחק הרבה יותר אחורה והולך המון לצדדים.
    בנבחרת מבקשים ממנו לעשות את מה שקרוס עשה העונה בבאיירן כל עוד הוא שיחק כמס' 10.
    מעבר לזה, לריאל שחקנים ושיטה שונים לגמרי מזו של נבחרת גרמניה.

ב. לא זה לא לבשל גול או בעיטה לשער. לבשל גול זה מה שעשו קדירה ושוויני (הראשון נגד פורטוגל והשני נגד הולנד). לבשל בעיטה זה מה שעשה רובן לואן פרסי (למשל) כשנוייר עצר. אוזיל לא עשה אף אחד מאלה בשני המשחקים.
    אם ניקח את התיאוריה שלך, גם תנועה לפנות שחקן, אז אני מניח שבריאל נגיע להרבה יותר מ - 17 (רק בישולים לשערים) שלו.
    כשחקן מס' 10 הוא אמור להניח את הכדור לבעיטות לשער (חלקן תיכנסנה, חלקן לא). הוא לא עשה מזה כלום. וזה בדיוק מה שחסר לנו אצלו.

עם זאת החסרון הכי גדול זה שאנחנו משחקים עם 10 שחקנים.

12. aloneli Member

לא שאני חושב שבאגף שמאל הוא יבלוט יותר אבל אוזיל בעמדה 10 השנה ירד מאוד ביכולת שלו.היו המון משחקים של ריאל שהוא בכלל לא הורגש והיה חלש מאוד.הדעה שלי על אוזיל שכל נגיעה בכדור שלו היא זהב אבל רק חבל שהוא נעלם ולפעמים לא מורגש מספיק.

אגב זה לא רק אוזיל,גם מולר וגם פולדי כמעט ולא עשו שום פעולה התקפית בשני משחקים.החלק ההתקפי בנוי יותר מידי על גומז וחייבים ששלושתם יתחילו לקחת על עצמם יותר.

13. Der Rotbart Member

גם בנבחרת יש את הבעיה הזו?! חשבתי שרק בבאיירן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

14. Eric Cantona Member

חדשות רעות עבורכם. אם תסיימו ראשונים אז תפגשו את יוון. חשבתי שעבורכם עדיף קבצות שקצת פותחות משחק אבל יש סיכוי שנחתתם על יריב קשה ובלתי צפוי שיכול להוות מיכשול מסוכן, הדחה של ממש.

15. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

יש לגרמניה את הכלים עם הגנות סגורות כמו שראינו במשחק נגד פורטוגל שפשוט סגרו את ההגנה שלהם בצורה בלתי רגילה.