כפי שנהגו לומר כאן בעבר, כנראה לא ראינו את אותו משחק אתמול - אוזיל היה מצויין לטעמי. מה קדירה עשה זה באמת שאלה מצויינת, אבל קשה לראות בזה תופעה מקרית, כנראה איזה רעיון נשגב של לאוו במשחקים מהסוג הזה.
http://www.goal.com/en-us/news/3396/euro-2...ad-at-euro-2012 נתון מעניין.לגרמניה יש את הסגל הכי צעיר ביורו.השחקן הכי צעיר גוצה(20) והכי מבוגר קלוסה(33)
טעות בידך: השחקן המבוגר ביותר בסגל שגרמניה העמידה במונדיאל האחרון היה האנס יורג בוט (בן 36 באותה עת).
התכוונתי לממוצע הגיל של הנבחרת הגרמנית, שהיה כזכור לי, הכי צעיר. אם לא, אשמח לדעת איזו נבחרת החזיקה ב'שיא' הזה.
וזה חתיכת ביג דיל, ובטוח מה שישנה את פני הנבחרת שנראתה חסרה משהו נגד שוויץ, וישראל בלא קשר לעובדה שאלו משחקי ידידות. שווייני בהרכב, כשיר ובריא זה מפתח לגרמניה חזקה עם הלידר הבלתי מעורער שלה!
בריא אבל את ההכנה עם הנבחרת הוא קצת פיספס והכושר שלו לוט בערפל. קראתי על אפשרות שלאם ובואטנג יחליפו צדדים (כבר שוחק כך בעבר לא מעט) למשחק מול פורטוגל כדי שלאם יטפל ברונאלדו באופן צמוד.
אני סומך על בואטנג שיעשה עבודה טובה גם נגד רונלדו.כמובן שהוא יצטרך המון עזרה ממולר מקדירה ואפילו ממרטסקר שיהיו חייבים לחפות עליו מידי פעם.
עדיף להאם בגלל הזריזות, והחכמת משחק הבלתי נגמרת. כמובן שגם ג'רום יכול להסתדר הרי מדובר בפורטוגל שמבליטה פחות את הכוכב של ריאל, ושוב מדובר בפורטוגל שגם תהיה לה ייראה מסויימת מהנבחרת שלנו.
צד שמאל של הנבחרת הוא הצד שמורגש יותר מבחינה התקפית.אני מקווה שנדע למצוא את האיזון עם צד ימין ואסור לשכוח שיש גם את נאני שהוא גם מושך תשומת לב. חתיכת משחק זה ההתרגשות כבר מורגשת.