הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הוא לא שיחק במלאגה, אלא באספניול..
    ואני חושב שאת ההצלחה הגדולה ביותר הוא גרף בהולנד. אין שום סיבה שלא יחזור לשם.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני מסכים איתך. חבל שהוא חתם עוד בהרטה ברלין. כבר אמרתי את זה באחד הדיונים עליו, הסיכוי שהוא יעלה מהספסל בדקה 70 וייתן צמד מנצח לזכות הרטה באחד המשחקים בבונדסליגה הוא קלוש מאוד. זה התסריט היחיד שהוא יוכל איכשהוא להתבלט בקבוצה בעונה הנוכחית.

שהוא מתחיל את העונה בקבוצת המילואים הסיכוי הופך לאפסי. מקווה שבינואר הוא יחזור להולנד, ליגה שנייה בספרד, בלגיה. משהו טוב ששם הוא ישחק ויבקיע בקבוצה הראשונה.

3. Telkiyski Member

התבלבלתי עם הגול היחיד שלו במדי אספניול - נגד מלאגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. alexshw Member

אגב הרטה טחנה את פרנפקוט 6:1 וכל החלוצים שם הפציצו. מה שרק מקטין את סיכוייו לשחק, לפחות בשבועות הקרובים.

5. EuropeGuy Member

ואני עוד זוכר שהוא הפציץ מול ליברפול במדי אספניול במשחק האימון המפורסם ההוא,
    של חניכת האיצטדיון החדש.
    ולחשוב כמה דיברו על הפוטנציאל שלו, וכמה דיברו במקביל על הפוטנציאל של איזה עדן בן בסט אחד, שהיום פותח בהרכב טולוז בליגה טובה מאוד.

ההחלטות של בן שהר וגיא אסולין היכן לשחק הן כאלה שגם סוכני שחקנים לא יכולים להסביר.
    פשוט חבל לנו.

אגב, ממה שהצלחתי לראות בלינק העלוב שמצאתי, אלירן עטר לא פתח בהרכב ריימס מול ראן.
    מליקסון לעומת זאת כן, במשחק מול בן בסט.

עריכה: מליקסון מבקיע בפנדל, הקפיץ מעל השוער.
    בן בסט מוחלף בצורה מוזרה דקה 38', חילוף לא ברור.

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/13
  6. קשר שמאלי Member

ארבייטמן החמיץ פנדל

7. סמואל אטו Member

לדעתי בן שהר הוא שחקן מוכשר עם יכולות פיזיות מאוד לא רגילות עבור שחקן ישראלי, אבל כמו רוב הישראלים גם הוא נופל בחלק הכי חשוב - החלק המנטאלי.
    הטעות שהרסה לו את הקריירה לדעתי היא בכך שהוא לא נשאר בהולנד, שהיא גן עדן לחלוצים(למיטב זכרוני הייתה לו הצעה מאייאקס אפילו), ובחר לעבור לליגה ולקבוצה שהיא גדולה עליו בכמה מידות(אספניול).
    אפשר להגיד שאת החוסר סבלנות שלו באותה תקופה הוא מנסה לתקן היום בהרטה ברלין, אבל השאלה היא עד כמה הניסיון הזה לעשות תיקון הוא יעיל בליגה שהיא גדולה עליו, ובקבוצה שלא נותנת לו דקות משחק.

8. sagi4814 Member

הבלם של טולוז הורחק, לכן המאמן של טולוז הוציא את אחד משני החלוצים כדי להכניס בלם, זוהי הסיבה לחילוף של בן בסט

9. EuropeGuy Member

יפה אמרת, יש בזה משהו.
    מצד שני, כל הקריירה שלו מאופיינת בתיקונים (מאז צ'לסי)
    אני מתפלא על חלוצים שלומדים לקח וטוענים שהבחירה שלהם נובעת מהיכן הם יקבלו דקות משחק,
    בעוד שבן שהר נשאר בקבוצה בה ידע שהסיכויים לקבל דקות די קלושים, אחרי שכבר בילה מספיק עונות ללא דקות משחק.

זה לא השלב הזה של שחקן מתחיל באירופה שצריך לבלוע רוק, אצלו הרוק נגמר כבר מזמן. צריך לשחק.

עריכה: דקה 70, בכורה לאלירן עטר במדי ריימס, שיהיה בהצלחה!

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/13
  10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אז בוא נסכם את הפעילות של בחורנו בגולה היום:

66 דקות לאלמוג כהן במדי אינגלדשט בהפסד השלישי שלהם העונה, 2-0 ביתי לקרלסוהה. הקבוצה עם 0 נקודות מ3 משחקים.

יובל שפונגין ושלומי אברטיימן פתחו בהרכב של מונס, שפתחה טוב את משחקה הביתי מול שרלואה ועלתה ליתרון. במחצית השנייה שרלואה הפכה את התוצאה ל1-2. שלומי ארבטיימן החמיץ הזדמנות להשוות את התוצאה בכדור 11 מטרים בדקה 75 והתוצאה נותרה 1-2 לשרלואה. שפונגין הוחלף בדקה 87, אברטיימן השלים 90 דקות.

תיקו שלישי משלושה משחקים לבוורן, הפעם 0-0 ביתי מול מכלן. 90 דקות לרמי גרשון, חנן ממן (בפעם השלישית) כלל לא בסגל הקבוצה.

בדרבי הישראלי בפתיחת העונה הצרפתית, ולנסיין ניצחה 0-3 את טולוז. מליקסון כבש בפנדל בדקה 35 והוחלף בדקה 83. בן בסט הוחלף כבר בדקה 38.

בכורה לאלירן עטר במדי ריימס, עלה לשחק בדקה ה70 במשחק החוץ מול ראן שהסתיים בהפסד 2-1.

11. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מליקסון שחקן מאוד חשוב במערך של ולנסיין
    כיף לראות כמה משמעותי הוא בתוך המשחק שלהם שכמעט הכל עובר דרכו ואפילו הוא בועט את הפנדלים של הקבוצה

חבל על החילוף של בן בסט שהיה בסדר גמור בדקות ששיחק

12. Don Joan Roman Member

מקווה שההוצאה המוקדמת של בן בסט לא תגרום לכך שהמאמן יתחיל להתנכל לו ולהושיב אותו על הספסל.
    בנוגע למליקסון: כל הכבוד לבחור הזה, מילד שחושב שמגיע לו הכל והייתי בטוח שלא יתקדם לשום מקום הוא הפך לשחקן שתמיד רוצה עוד ועוד ונותן הכל ואני שמח מאוד שהוא ממצליח וכמובן מקווה שההצלחה תימשך ואף תעלה.

13. סמואל אטו Member

בתור אוהד בית"ר יש לי מקום חם בלב עבור מליקסון.
    אני זוכר אותו בתור ילד בן 17 עם כמות כישרון בלתי נגמרת, והיה לי עצוב מאוד ביום שהוא הבין שבית"ר לא רוצה אותו והוא חתם במכבי חיפה. אני שמח שבסופו של דבר הוא הצליח לממש את הפוטנציאל הענק שלו ולהגיע למעמדים שהוא נמצא בהם היום, אני בטוח שיש לו עוד מקם לשיפור והתקדמות.

14. EuropeGuy Member

זה בדיוק מה שלא הבנתי, בן בסט היה נראה בסדר ואף יותר בטולוז.
    עשה תנועה טובה, היה נראה חד ולא מסוג המשחקים שחלוץ לא מורגש, חילוף מרגיז של קאסאנובה.

מצטרף למחמאות על מליקסון, אומנם צפיתי רק במחצית הראשונה, אבל שיחק כמו קפטן, הן מבחינת השפעה על המשחק והן מבחינת מחוייבות.

עטר שיחק 20 דקות שאפשר לסכם ב... יש טעם לעוד. הוא צריך דקות משחק כמו אוויר לנשימה, ואני מקווה שהוא נפל על מאמן שמצד אחד רוצה להכניס בו את המשמעת האירופית מצד שני מודע לכישרון שלו ויעזור לעטר למצות אותו בריימס.

15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

בדרך כלל שמורחק שחקן הגנה בשלב מוקדם של המשחק המאמן מוציא את אחד החלוצים ומעדיף להשאיר קישור שלם עם חלוץ אחד וכנראה שהוא חשב שהחלוץ השני יכול להצליח יותר לבד בחוד מבן בסט

לא נורא אני בטוח שזה לא יוריד מהמעמד שלו בקבוצה וכבר במחזור הבא הוא יפתח שוב בהרכב

מצב נושא:
הנושא נעול.