הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. eran levy Member

קצת מצחיק שמתייחסים כאן לתוספת של 150 אלף דולר כאל דבר בטל בשישים. מדברים כל הזמן על קריירה, על "איך הוא יסתדר שם", על שטויות כמו המנטליות והאוכל של אמא. קריירה זה לא רק לתת את הנשמה לבית"ר כי היא תסכים לשלם לו עוד חמישים אלף דולר, קריירה זה גם התבססות כלכלית ויצירת רשת ביטחון ליום הפרישה, אל תיתממו.

2. קשר שמאלי Member

התגובות פה מצחיקות
    שחקן ברמה של קובי מואיל(שחקן בינוני שלא שווה יותר ממאה אלף דולר בעונה) לא יכול לסרב להצעה שהוא קיבל משריף

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/13
  3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

כל מקום שהוא לא ישראל זאת התקדמות מקצועית
    כל מקום.

4. EuropeGuy Member

ספורט 5:
    למויאל הוצע חוזה לשנתיים בגובה 175 אלף יורו בעונה הראשונה ו-185 אלף יורו בעונה השנייה

וואלה ספורט:
    צפוי לחתום לשנתיים ולהשתכר 300 אלף יורו לעונה

ynet ספורט:
    מויאל אמור לחתום לשנתיים בשכר של כ-200 אלף יורו לעונה כולל מענקים.

one:
    פרסום ראשון(פחח): קשר בית"ר ירושלים בשנים האחרונות על סף מעבר לאלופת הליגה המולדובית. ירוויח 300 אלף יורו לעונה.

מה נסגר עם ההבדלים בפירסום המשכורת.

ת'כלס הליגה הליכטנשטיינית לא רעה כמו שעושים ממנה.

5. OriRR Member

בוא תגזים עוד קצת. אנחנו עדיין מדברים על הליגה המולדבית, כן?

6. eran levy Member

ספר את זה לפרנסי ליגות העל של סן מרינו, אנדורה ואלבניה, הם יאהבו לשמוע זאת.

7. alexshw Member

ומאיפה התקדמו בניון, רביבו, ברקוביץ'? בסוף הכל תלוי בשחקן עצמו.

8. danielone Member

אני לא חושב שהוא התכוון לזה ברצינות ממש.

בכל מקרה ישראל, היא אומנם לא הליגה השישית בטיבה באירופה, אבל בהחלט בין 20 הליגות הטובות באירופה. ככה שיש הרבה יותר ליגות מאחורינו. מאשר לפנינו.

9. eran levy Member

אל תדאג, לא חשבתי לרגע שככה הוא חושב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה המשך להודעה שלי אם בכלל טרחת לקרוא...ולמקרה שלא הבנת בוא נעשה סדר בדברים - קובי מויאל סיים חוזה בבית"ר עם תחילת הקיץ הנוכחי. מהליגה שלנו מכבי חיפה ומכבי ת"א לא רצו אותו, הפועל ת"א אני בספק אם באמת התעניינו בו וההצעות היחידות באו מק"ש והפועל ב"ש שאמנם קבוצות מסודרות יותר מבית"ר אבל לא בדיוק הצעות אטרקטיביות והייתה לו הצעה מבית"ר ששמה לו על השולחן 130 אלף דולר לעונה בנוסף לסרט הקפטן. מויאל רוצה סכום שנע בין 180-220 אלף דולר לעונה, סכום גרנדיוזי עבור שחקן ברמתו עם כל הכבוד. בנוסף לעניין הכספי מויאל לא חתם בבית"ר גם בגלל שהוא רוצה לעבור לקבוצה באירופה וכמו שכתבתי אפשר להבין ולהעריך את מויאל במקרה שיחתום בליגה טובה יותר מהליגה הישראלית ויש בערך 20 ליגות שעדיפות על הליגה שלנו וע"פ הפירסומים התעניינו בו קבוצות משוייץ, רוסיה, בלגיה, קפריסין והולנד שהם ליגות טובות יותר מהליגה שלנו ללא ספק.

ברגע ששחקן בן 26 שנמצא אולי בשיא הקריירה כבר חודשיים מספר על כמה הוא רוצה להתקדם מקצועית ולממש את החלום האירופאי ולבסוף חותם בקבוצה שאני בספק אם הוא הכיר עד לפני שבוע רק בגלל תלוש המשכורת אפשר להרים גבה. מויאל אולי היה מרוויח פחות בבית"ר וקצת פחות באוראל/לוצרן/מונס/בוורן/כל מקום אחר בו היה חותם, אבל במקרה הראשון היה מחזק את מעמדו במועדון ובמקרה שני מתקדם מבחינה מקצועית ולא נשאר רעב ללחם. לי לפחות קשה לראות שחקנים צעירים שרק הנושא הכספי עומד לנגד עיניהם.

11. eran levy Member

נייג'ל, אל תיעלב, אבל כמו שאתה יכול להבחין לא פניתי אליך באופן אישי בתגובה שלי, אל תניח הנחות בלתי מבוססות, זה לא רציני. קראתי את כל התגובה שלך ולא מצאתי בהמשכה עניין שהוא רלוונטי למה שאני כתבתי - שיקולי קריירה לא נתונים בידינו, לא הכל זה או שוויץ ודומותיה או כלום.

12. Telkiyski Member

וויוודינה העיפה את ברסאספור עם 3-0 בטורקיה עכשיו.
    לדעתי דווקא הסרבים יהיו אלה שיעלו וקובי יישאר עם ביקורים במקומות בהם התרחשו פרעות קישינב.

13. danielone Member

נכון וזה מאוד מפתיע. מדובר בקבוצה שהיא לא מהגדולות בכדורגל הסרבי בשנים האחרונות. לעומת פרטיזן בלגרד או הכוכב האדום. הקבוצה הזאת מדורגת אחרי המקום ה200 בדירוג.

הקבוצה שלך. הדיחה אותה אם שלישיה. בשנה האחרונה שלא שיחקתם בשלב הבתים.

לא ראיתי תמשחק שלהם נגד הטורקים. אבל מעניין מאוד איך הם עברו אותם.

14. Telkiyski Member

גם כשהפועל העיפה אותם זה לא היה כזה קל.
    שם יצא 0-0 ולא היינו רחוקים מלהפסיד וגם פה בארץ היה לוויוודינה משקוף במצב של 0-0.

לדעתי הם יעיפו את שריף.
    שריף "התפרסה" לאחרונה בזכות שיטת פלטיני שגורמת לה להגיע לסיבוב המוק' השלישי של הצ'מפיונס ועם קצת מזל (פעם העיפו את דינמו זאגרב בפנדלים) אפילו לפליאוף ואז לבתים של האירופית.
    הם אמורים לעוף.
    קובי מויאל באמת הולך אחרי הכסף וזהו. הוא אפילו נשוי נראה אז גם כל מיני הבטחות של הנשיא שלהם בטח שקשורות לבנות המין הנשי במולדובה לא תופסות פה.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Ice Cream חסה

גבר, 26 בשביל שחקן זה 48 בשביל מהנדס.
    לפי הדיווח הכי נמוך, הוא אמור להרוויח 180 אלף יורו בעונה לא כולל מענקים, שזה פי 2 יותר ממה שטביב הציע לו (ואני בטוח שהוא יודע מי זה טביב). אז עם 130 אלף דולר הוא לא ירעב ללחם, אבל סרט קפטן זה לא מה שיעזור לו לרכוש דירה, לפטור את ההורים שלו מכל דאגות לעתיד או לפתוח חיסכון לילדים שצפויים להיות לו. במדינה שבה אקדמאים טסים לעבוד בעגלות (גם אם ביעדים יותר אטרקטיביים ממולדובה), לא צריך לזלזל בכדורגל שנוסע לשחק במולדובה.

חוץ מזה: גם אם הוא לא ממש חולם לשחק במולדובה, הוא הולך לשחקן במוק' אירופיים (ואולי גם במפעל אירופי), לקחת עכשיו 2 דאבלים ולנוח מכל מה שהוא עבר בבית"ר (ואם לא הייתי רואה אותו בועט כדור לאלף עזאזל ומקלל במרץ אל מול 1000 אוהדים שותקים במשחק ההפסד להפועל ר"ג, אולי לא הייתי חושב ככה..).

מצב נושא:
הנושא נעול.