אליניב ברדה כבש בפנדל את השער הראשון של גנק בניצחון הקבוצה 1-2 אמש. הכרטיס האדום שדור מלול ספג בגביע בוטל על ידי ההתאחדות הבלגית.
שכטר המושעה וורמוט לא שותפו בתיקו אפס של לאוטרן מול ברמן. מי שתפס את מקומו של איתי בהתקפת קבוצתו היה יאקוב סבירצ'וק. חלוץ פולני בן ה - 19 שהגיע בפגרה מליגה שנייה בפולין שם כבש 12 שערים בחצי עונה.
רפאלוב כובש את הראשון ומבשל את השלישי אגב, זה רק אני או שהם חוגגים את הגולים כאילו הם זכו באליפות? ובנושא אחר - אם יש שחקן שרציתי לראות איך יצליח באירופה זה הוא, מעניין אם זה יצא לפועל http://www.one.co.il/Article/194320.html
אולי מעבר לאירופה יעזור לאהבל הזה להתעסק בכדורגל, ולא בכל השטויות שמסביב. אני אישית חושב שאין לו מנטאליות לאירופה ולא רואה אותו מושך שם יותר מדי. ימים יגידו... אם הוא אכן יעבור ללכיה גדאנסק, תהיה לו הזכות לשחק באחד האצטדיונים המרהיבים באירופה:
הפולנים עושים וואחד טעות אם הם מחתימים ערן לוי. משבצת הזר אמורה לתת את האקסטרה, משהו שקשה למצוא באותה מדינה, ולוי עושה הרבה יותר נזק מתעולת. שיתחיל ללמוד איך אומרים באנגלית אכלו לי שתו לי.
לשמן חסר האופי הזה אין שום סיכוי להצליח באירופה, יש לו אופי של חובבן, הוא עצלן, ופשוט בן אדם קטן. לא להאמין שאחרי הבור שהוא יצא מימנו, בזכות טל בנין שנתן לו צ'אנס לקום מהמתים ועוד הוא הצליח והרשים הוא רוצה לעזוב את הפועל חיפה, לא סתם כל מאמן העיף אותו עם זה ניצן שירזי, באשקלון, קלינגר, הבן אדם פשוט בלי אופי, תמיד מאשים את כול העולם ולא מסתכל על עצמו.
ויסלה קראקוב לוקחת חלק בגביע האטלינטי במהדורת 2012, ופתחה את משחקייה הערב מול הלסינקי השוודית. בדקה 67 מליקסון הפציץ מ17 מטר פנימה ובדקה ה69 דודו ביטון הכפיל בנגיחה וקבע את תוצאת הסיום. דודו אוואט הורחק בדקה ה46 במשחק החוץ של מאיורקה מול אספניול. חמד ישב על הספסל. לא יודע למה דודו הורחק, אבל שימו לב איזה גול הוא חטף..
הוא כמובן לא אשם בגול...והגול חוקי לחלוטין בגלל שהוא נפל אחרי שנכנס בשחקן של הקבוצה שלו אגב האדום היה שערורייה, דודו יצא לכדור מחוץ לרחבה חילץ אותו נקי מהרגליים של השחקן שזרק את עצמו וגרם לשופט להרחיק את דודו הקוון היה חייב לראות שדודו לקח את הכדור נקי.
החלטה אידיוטית, אם אכן תצא לפועל http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.114868.html מקרה מזרחי-ניס 2. תגידו "מלא כסף". אבל צריכה להיות תבונה מינימלית בניהול קריירה. ואם הוא יחכה לקיץ הוא לא לא יוכל לצאת לחו"ל ולקבל חוזה טוב יותר מאשר בארץ? למי שלא כל כך עוקב אחרי הליגה בצרפת, אז מונקו הדרדרה קשות. היא כרגע מקום 18 בליגה השנייה. מתחת לקו האדום ו - 3 נקודות מתחת לחוף מבטחים. מקצועית, זו תהיה מכה גדולה מאוד להפועל.