שיחק וגם פתח בהרכב, היה אחד הטובים במגרש וגם בישל את שער הניצחון של קבוצתו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
וואו! איך זה שאין אף מילה על זה אצל אופי-רע, והיא לא העלתה אותו או את ג'ייקוב לשידור לחצי שעה של ליקוקים? צרות בגן-עדן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
מבחינתי תומר חמד בנתיים אכזבה גדולה חוץ הפנדלים הוא לא עשה כלום, פשוט כלום מתחילת העונה הוא לא מסכן את השער בכלל ואם לא הפנדלים עד היום אוהדי מיורקה לא יודעים שהוא שחקן שלהם.
איזה שער של ביבראס. בעיטה חופשית פשוט מושלמת. inch perfect. האמת לדעתי סה"כ משחק דיי חלש שלו, לא עשה יותר מידי, ניסה לפעמים להתחכם יותר מידי עם המסירות כשהיה עם הכדור - ובקישור ההגנתי היה יותר על תקן דחליל מאשר תרם בצורה אמיתית, אבל כשאתה כ"כ מסוכן במצבים נייחים למי אכפת. האוננות של השדרים הישראלים בלתי נסבלת מצד שני, אבל לחשוב מהם שהוא נתן כאן משחק של מינימום צ'אבי. ממש כאילו הם לא רואים את אותו משחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxxלהוציא את הבעיטה החופשית הוא היה לא משהו בכלל. איבד כדורים במקומות מסוכנים, לא דייק בלא מעט מסירות, בכלל לא זכה בחזרה בכדור.
מושלם. אני רואה את המשחק, השדר האנגלי הורג אותי שקורא לו נאצ'ו. 2-0 חשוב ביותר לקאזאן נגד דינמו מוסקבה.
לא הגזמת קצת? דודו ביטון, אליניב ברדה, ומאור מליקסון טובים ממנו. בכל מקרה, כיף לראות שחקן שעבר טראומה קשה מתאושש ממנה בצורה טובה מאוד. שימשיך אינשאללה להצליח.
ביבראס לדעתי בהחלט לפני כל החבר'ה האלה. הרמה שהוא מתמודד מולה גבוהה יותר מהחבר'ה שציינת, ומבחינת הסטטיסטיקה היבשה הוא משפיע וחשוב בדיוק כמוהם ואפילו יותר מרובם.
ברדה? תזכיר לי מתי פעם אחרונה הוא שם גול? מאור מליקסון מאז נבחרת פולין נעלם. הוא גמר את עצמו. דודו ביטון עוד לא קרע זוג נעליים, נדבר בסוף העונה נאתכו כבר שנתיים בקבוצה מכובדת באירופה שמשחקת בקביעות בליגת האלופות ומגיעה להישגים גם בליגה האירופית בליגה קשה מאוד ( הליגה הרוסית ליגה מצויינת ) בתנאים שכל ספורטאי ישראלי היה קורס בהם אף פעם נאתכו לא קיבל את השבחים שהוא ראוי להם, גם בהפועל ת"א תמיד ספרו אותו מאחור ודיברו על שחקנים אחרים שהרבה פחות מוכשרים ממנו נותן תפוקה מצויינת ויכולת נהדרת
אני האחרון שאוריד מערכו של נאתכו, אבל דודו ביטון לא רק שקרע זוג נעליים, הוא התחיל לעניין קבוצות בבונדסליגה. כל שחקן ישראלי שמצליח ויצליח, משמח אותי. מה שמעורר אצלי גיחוך הם אלו שמגרבצים על הספסל, או בכלל ביציע, העיקר שזה באירופה, והמשכורת דופקת. כואב לראות את הקריירה של יוסי בניון דועכת, אבל אין מה לעשות, וזו דרך העולם: שחקן לא יכול לשחק כדורגל עד גיל פנסיה, אפילו לא לאמן.
היה ברור שברגע שיוסי הולך לארסנל הוא יישב רוב הזמן על הספסל הקריירה של יוסי כבר בסוף ואם הוא רוצה לשחק הוא יצטרך לרדת ברמה אחרי כמה שנים בטופ של הכדורגל העיקר שלא יעשה את הטעות של רביבו והחבר של אופירע ויחזור לארץ רק רע ייצא לו מזה, שיעבור לקבוצה קטנה באנגליה יישחק עוד שנתיים שלוש ויגיד שלום בצורה מכובדת יש כאלה שמעדיפים להרוויח את הכסף ולשבת על הספסל, זכותם וזאת בעיה שלהם. אם בארץ הם היו מקבלים את אותו סכום כסף הם היו נשארים בלי לחשוב פעמיים. ולגבי דודו ביטון שימשיך ככה עד סוף העונה ואז גם אם הוא לא יעבור לגרמניה יהיה לו מעמד מכובד בנתיים הולך לו אבל זו רק תחילת הדרך אם הוא לא יכבוש יותר עד סוף העונה מי יזכור לו את התקופה היפה עכשיו?
יוסי כבודו במקומו מונח, כבר בן 31, שמשחק ברמות הגבוהות למעלה מ-4 שנים, אבל את הנבחרת הבאה צריך לבנות על שחקנים כמו ביבראס. לא אוהב את ההשוואות האלה בין הנציגים, אי אפשר להשוות בין ביבראס נאתכו לברדה כי הם שחקנים שונים שמשחקים על עמדות שונות, אלמוג כהן נציג לא פחות טוב מברדה כי הוא משחק בליגה הגרמנית והוא קשר אחורי, וברדה משחק בבלגיה ליגה הרבה פחות טובה והוא חלוץ. ביבראס רק עכשיו מתחיל לקבל יחס הולם מהתקשורת, מסכים קרייזי שרשם שהוא לא מקבל מספיק שבחים והוא אנדרייטד גדול בארץ, לי לא היה ספק מהיום שביבראס יצא לאירופה שמדובר באחד השחקנים הכי מוכשרים שראיתי כאן בארץ, וגם מקצוען בעל אופי נדיר. 7 שערים בליגה הרוסית, שהיא ליגה חזקה וקשה ביותר, מעמדת הקשר 50-50 ולמרות שנאתכו לא עולה הרבה להתקפה, וגם לא מעט בישולים זה פנטסטי, אבל זה לא רק הסטיסטיקה זה היכולת הגבוה והמנהיגות שהוא לוקח בקישור של קאזאן. כבר אמרתי שקאזאן היא רק תחנה בקרירה שלו, נאתכו כבר היום שווה מקום הרכב בקבוצת אמצע טבלה בספרד\גרמניה\אנגליה. והוא רק בן 23, הוא לא הגיע לשיאו.
אם ארסנל לא הייתה נמצאת במצב הגרוע שלה, יוסי בניון לא היה מגיע לארסנל והיה נשאר על הספסל בצ'לסי או עובר לקבוצה בינונית. הוא צריך לשלוח זר פרחים למנצ'סטר יונייטד.