ברור שיש שופטים יותר גרועים ממנו בכל מדינה אתה יכול למצוא שופט גרוע אבל עדיין התצוגת שיפוט שלו אתמול הייתה עלובה ביותר אני לא רואה הרבה משחקים באירופה ששחקן דואג אחרי משחק בראיון להגיד בצורה כל כך ישירה שהשופט היה גרוע ( לא חלש, לא טעה, גרוע! )
יואב זיז(לא אני אמרתי) מקום שני בטופ 10 של SportsCenter אתמול בESPN - כבוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
שער נוסף לאיתי שכטר בגרמניה, כרגע 1-0 לקיזסלאוטרן נגד פרייבורג, דקה 85. שערו השלישי של שכטר בבונסלייגה, לא רע.
באמת כל הכבוד לאיתי שכטר שמסדר לקבוצתו 3 נקודות חשובות במאבק התחתית. ולעומת זאת גילי ורמוט לא מקבל דקות בכלל. נראה לי שרק מהמסופסלים אפשר לפתוח קבוצת-ישראלים באירופה.
שכטר השחקן הכי מסוכן של לאוטרן שתי דקות אחרי השער הוא גם סחט פנדל אלמוג כהן שיחק גם 90 דק' אחרי ששבוע ששבוע שעבר לא שותף רק גילי לא מוצא את עצמו כרגע בלאוטרן, לפחות ככה זה נראה, נקווה שיתחיל להתסתדר לו.
ורמוט הגיע לגרמניה פצוע, ואחרי ניתוח לא קל, הוא לא שיחק שם במחנה אימונים ויקח לו קצת זמן להשתלב, בינתיים הוא שיחק שתי משחקים וזה בסדר יחסית. אני מחכה לראות את הצמד שכטר וורמוט משתפים פעולה ביחד.
ורמוט מגיע לגרמניה אחרי עונה חלשה בהפועל ת"א ופציעה לא קלה ייקח לו זמן להיכנס לעניינים אבל הוא יהיה חייב לשפר את היכולת שלו כי אם הוא ייראה כמו בעונה שעברה אין לו הרבה סיכוי
מי השדר? מאוד התרשמתי ממנו ב20 דקות שראיתי, צריך קצת לצנן את ההתלהבות משכטר אבל עדיף בהרבה על שרון ניסים הגרוע.
פעם הוא גם שידר ליגה איטלקית אבל שידר נטו בלי המצאות ומניירות, אחד השדרנים הטובים בארץ, כששמעתי אותו שמחתי. ולעניין שכטר: כל הכבוד לו, אחריי שנה שלמה שהוא בקושי שיחק לקח לו זמן לחזור לענייניםא בל הוא מוכיח את עצמו לא רע בינתיים, מה שכן אני הייתי מייעץ. לו להפסיק להתחזות כי הפעם הוא התחזה מאה אחוז ובסופו של דבר שופטים לא ישרקו לו.
ורמוט הגיע לגרמניה בעסקת חבר מביא חבר כמו יניב קטן בזמנו בווסטהאם ואילן בכר בראסינג סנטנדאר, בניגוד לשכטר המצוין שנקנה בסכום גדול מאוד אחרי כמעט עונה שלמה שישב בחוץ אני לא רואה אותו נכנס לעניינים כמו שכטר וכאן האופי שלו(שלא הוכיח את עצמו בגנט) יכנס לתמונה, אם יאבק על המקום שלו או יחפש יעד אחר.