שרלרואה בתמונת עלייה? אם כן אז היא לא תשחרר אותו בקלות, ואם תשחרר אז המחיר שלו יגיע גם ל-3 מיליון יורו.
ב3 מליון יורו יחטפו אותו תחשוב שדמארי נמכר להפועל ת"א ב3 מליון יורו ( 1.5 חצי כרטיס ) לא רואה אפשרות שהוא בעונה הבאה לא בקבוצה מכובדת באירופה לפי דעתי אחת הקבוצות בספרד ייקחו אותו ( קבוצות בסדר גודל של לבנטה )
אם הוא ימשיך ביכולת הזאת, גם קבוצה כמו אתלטיקו תהמר עליו. לא רק בליגה האירופית הוא כובש, גם בליגה האירופית שתי שערים נגד פולאהם, וטוונטה, גול ענק שלו היום.
החוזה שלו מסתיים בשנה הבאה, כך שאם שרלרואה לא תצליח להחתים אותו על חוזה חדש היא תמכור אותו למרבה במחיר, שבמצב כזה לא מתעלה בד"כ (איבן ראקיטיץ' עבר משאלקה לסביליה בפחות מ-2 מיליון יורו, ואורבי עמנואלסון עבר ב-1.7 מיליון יורו מאייאקס למילאן).
מזל-טוב ענק לאופי-רע&ג'ייקוב דה-סאקר: מסי הישראלי שיחק 7 דקות! וואו! ביום ראשון, ראיון בלעדי איתו: המראיינים יהיו אופי-רע והקוסעמאק. איך אתם מחכים לזההההההההההה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
זה אמור להצחיק? כי זה כבר זה עצוב. דודו ביטון כבש אתמול את השער ה12 שלו העונה, 8 שערי ליגה ב10 מחזורים, 2 שערים בליגה האירופית, ועוד 2 בגביע. ואנחנו רק באוקטובר, בקצב הזה הוא יגיע ליותר מ30 שערים לעונה(חמסה), מטורף לשחקן שזה עונתו הראשונה בקבוצה.
זאת הפעם האחרונה שאני אגיד את זה. אם אין לך משהו מעניין לכתוב, אל תכתוב. מדברים כאן עמודים שלמים על הנציגים מחו"ל, וכל פעם אתה שואל כמה בוזגלו שיחק כדי לכתוב עוד הודעה מפגרת על זה שלא נותנים לו לשחק ומה אבא בוזגלו יעשה להם. מיצינו.
אנחנו מדברים על נציגים ישראלים אז גם אלון יפת הוא סוג של נציג. ואם אלה הנציגים שלנו אז עדיף שנחזור לאסיה תצוגת שיפוט עלובה כשאפילו פלקאו אומר בראיון שהשופט היה גרוע.
האמת? לא כזה מפתיע. לדעתי הוא כבר בנסיגה די רצינית. לא יודע, אני זוכר שכמעט בכל משחק גדול שהוא קיבל לשפוט בחודשים האחרונים, הייתה לו לפחות טעות אחת קריטית. אני לא יודע לגבי המשחק המדובר השבוע, אבל אני כבר הרבה מאוד זמן עם הרגשה שאו שעשו ממנו הרבה יותר מהרמה האמיתית שלו, או שהוא פשוט כבר לא באותה הרמה שהיה בעבר.
אף פעם לא החזקתי ממנו בתור שופט השופט הישראלי הכי טוב אולי, אבל זה לא כי הוא גדול זה בגלל שהשופטים בארץ בדיחה. והרבה הרבה פחות טוב מהרבה שופטים באירופה.