הנציגים שלנו בחו"ל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 8, 2011.

1. Ajacied Member

http://www.one.co.il/Article/187351.html

אם זה באמת נכון והוא ייצג את נבחרת פולין, לדעתי צריך להפסיק לסקר אותו בתקשורת הישראלית...גם ככה לנבחרת ישראל הוא כבר לא יתרום.
    בשבילי הוא יהיה עוד שחקן פולני, כמו השאר. ההצלחות שלו כבר לא יעניינו אותי.

2. Muurad Member

אני לא חושב שיש מה לכעוס עליו ועל ההחלטה שלו - מה שאני משוכנע שיקרה ואפילו בחריפות בציבור ובתקשורת הצבועה שלנו - אבל אני מסכים שהתחושת גאווה שלי בו תרד משמעותית וההתעניינות שלי בהצלחות שלו יהיו מינוריות, למרות שעדיין ארצה שיצליח.

צעד אמיץ אם הוא באמת עושה את זה שאפשר להבין אותו כשהכדורגל העולמי אפילו במסגרת הנבחרות נהיה סוג של בדיחה עם עניין ההתאזרחויות - עדיין לא כדורסל אבל עדיין, שיהיה לו בהצלחה.

Last edited: Sep 20, 2011
  3. Fanatic Member

לא אמיץ בכלל, אם כבר טיפשי.
    נבחרת זה לא קבוצה שרק הקריירה האישית שלו מעניינת. נבחרת ישראל מייצגת מדינה ומייצגת לאום ואם הוא ילך לשחק בפולין אז שיישאר שם גם כשיפרוש מכדורגל. זה רק מראה כמה ללבוש את החולצה של הנבחרת נהיה דבר זניח בעיני השחקנים בארץ.
    אם הוא באמת ישחק בנבחרת פולין הוא צריך להיות מחוק פה בארץ.

4. אלי מתחן Member

הוא לא צריך להיות מחוק, הבנאדם גם ככה לא ישחק בנבחרת שלנו. יש לו הזדמנות להיות ביורו הקרוב, ואולי אפילו בתור שחקן מוביל.
    אם הוא היה יוצא לאירופה ממכבי חיפה כנראה שהוא היה בהרכב שלנו.

5. Fanatic Member

למה אתה חושב שהוא לא ישחק בנבחרת שלנו? פרננדז לא ספר אותו, מאמן אחר אולי כן. גם בקמפיין הבא הוא יוכל לתרום לנבחרת שלנו, הגיל לא משחק תפקיד. אם הוא יהיה טוב אין סיבה שלא יוזמן לנבחרת.
    הרעיון בלשחק בנבחרת את המדינה ולשחק בשבילה. מה יש לו לשחק בשביל פולין? את הקריירה שלו שיפתח דרך הקבוצה שלו לא דרך נבחרת.

6. Muurad Member

אולי גם נזרוק אותו לאבו כביר ברגע שיעיז לנחות מהמטוס?http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

כדורגל הנבחרות הוא לא מה שהיה בעבר - ההחלטה שלו לגיטימית והגיונית בהתחשב שהיום מסתכלים על נבחרת כדרך לקידום מקצועי וכלכלי לכל דבר כשבקריירה המקצוענית שלו בפולין הוא זוכה ליותר הערכה, להזדמנות חשיפה גדולה יותר, ושם הוא קיבל את ההזדמנות לחזור לכולם לתודעה ואם לא הם היו ממשיכים להתעלם ממנו בבאר שבע ולא היינו מנהלים בכלל דיון עליו כשחקן נבחרת... אני לא רואה במה שהוא עושה פסול, וזה לא אומר שהוא מפסיק להיות ישראלי או משהו כזה.

7. Ajacied Member

מאיפה לך שהוא לא היה משחק בנבחרת ישראל? אם פרננדז לא ממש ספר אותו, זה לא אומר שהמאמן הבא של הנבחרת לא יספור אותו. חוץ מזה שלולא הפציעה שלו לפני צמד המשחקים מול יוון וקרואטיה, אני משכונע שהוא היה לוקח בהם חלק ואולי אפילו פותח בהרכב. בהחלט יש לו מקום בנבחרת.

8. הרצליה Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx.
    אין ספק שהוא היה יכול להיות גורם משמעותי מאוד בקמפיין הקרוב.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מגיע לאלה שמקפחים את הדרום באופן קבוע. לאלה שהתעלמו ממליקסון כי הוא הצליח בדרום ולא בת"א, לאלה שלא זעקו כשהוא לא זומן לסגל/קיבל דקות במשחק רשמי כי הוא לא יצא לאירופה מקבוצה במרכז ולכן אין לו כתבי חצר עם כוח בעיתוני הספורט.
    מגיע למי שהתעלם משחקן כמו מליקסון שכבר בישראל היה השחקן הטוב בליגה בעונת הדאבל של הפועל (ביחד עם ורמוט) רק בגלל שהוא שיחק בבאר שבע.
    סצנת הספורט בישראל, עיתונות, טלויזיה, מנוהלת מהמרכז ומתעלמת באופן מגמתי וברור מהשחקנים בדרום. זאת התוצאה שלה. עם שחקן כמו מליקסון לא מחכים לרגע האחרון בקמפיין כדי לתת לו את הצאנס. שחקן כמוהו היה צריך לקבל את הצאנס כבר לפני שנתיים ושלוש שנים, אבל ככה זה שמתעלמים מאיזור מסוים ספורטיבית, לפעמים מפספסים מישהו (במקרה שלנו, השחקן שהיה אמור להיות הכי מוכשר התקפית בקמפיין הבא).

Last edited by a moderator: Sep 20, 2011
  10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתאים למליקסון הבחירה לא לייצג את המדינה שלו, הוא תמיד היה ילד קקה שדאג רק לתחת שלו, וראו את זה בכל בחירה בקריירה שלו, עד שהקריירה שלו תפסה גל חיובי הוא מוחק את עצמו בארץ כדי לשחק בנבחרת פולין כאילו אנחנו איזה ארגנטינה או ברזיל שאין לו סיכוי לשחק בנבחרת, אולי עכשיו עטר יציע את עצמו לנבחרת לטביה כי פרננדז לא זימן אותו בקמפיין הזה?

כמה כישרון שיש לו אבל מבחינת אופי בדיוק הפוך.

11. Don Joan Roman Member

יש לו הזדמנות לשחק ביורו מה שבנבחרת ישראל לא יקרה לו לעולם.

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

כל הכבוד למליקסון
    כנראה שגם הוא הבין כמה זבל פה.
    מהלך חכם.

13. riquelme1 Member

החלטה שערורייתית של מליקסון, ויריקה לפנים לכל הנבחרת הישראלית והעם.

קודם כל פרננדס כן זימן את מליקסון במשחקים האחרונים, במשחק נגד חוף השנהב הוא שיחק, וגם לצמד המשחקים נגד קרואטיה ויוון הוא הוזמן, אבל בסופו של דבר נפצע לקראת המשחקים ולא שיחק, אז אין לו שום תירוץ להגיד שלא סופרים אותו, כי אפילו הצרפתי ההזוי זימן אותו ורק בגלל שהוא נפצע הוא לא שיחק נגד קרואטיה ויוון, אז מליקסון הולך ומנצל את זה כדאי לערוק לנבחרת אחרת? בושהו חרפה.

הייתי מבין את ההחלטה שלו אם באמת הוא לא היה מקבל זימון בנבחרת ישראל, אם באמת לא היו סופרים אותו כאן ולא היה לו סיכוי בנבחרת, הייתי מבין אותו עם הוא היה נמצא בפולין 4-5 שנים ומעלה ולא אחרי שנה אחת בלבד שהוא נמצא שם, וכל הקריירה שלו הוא עשה בישראל, הייתי מבין אותו אם הוא היה הולך לנבחרת טובה יותר מישראל ומקבל הצעה מנבחרת איטליה או ספרד, אבל נבחרת פולין היא נבחרת פלוס מינוס ברמה של ולדעתי גם מבחינת כשרונות פחות טובה מישראל.

בקיצר, אין לו שום תירוץ ללכת לנבחרת פולין רק בגלל איזה דרכון מסבתא או סבא שלו. בנבחרת ישראל המאמן הבא סביר להניח כן יבנה עליו, למרות ריבוי השחקנים בעמדה שלו, ורמוט, בניון, רפאלוב, שחקנים לא פחות טובים מימנו וגם עולים עליו במידה מסויימת, ועם כל הכבוד להצלחה שלו בויסלה קראקוב.

בקיצר, מליקסון יורק לנו בפנים ואם הוא באמת יעשה את ההחלטה הזה, מקומו כבר לא בדיון הזה, אני יאחל לו הצלחה כמו שמוראד אמר, אבל כבר יעניין הרבה פחות ומעורר בי תחושה של גועל.

מה שיותר מעצבן זה לא הפגיעה המקצועית, שלדעתי היא מינורית כי יש לנו שחקנים לא פחות טובים מימנו בעמדה שלו, אלא העיקרון והעובדה שהוא מוותר על הנבחרת והעם שלו בקלות ללא שום סיבה הגיונית.

תירוץ עלוב, הסיכויים של ישראל לשחק ביורו הם אותם סיכויים של פולין, זה שפולין מארחת ב2012 לא אומר שמליקסון צריך ללכת לשחק בה. ב2016 מספר הנבחרות ביורו יוגדל ולישראל יש סיכויים טובים מאוד לשחק ביורו הבא.

Last edited: Sep 21, 2011
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני נשאר בויכוח הזה לגמרי ניטרלי. מבחינה אישית אני לגמרי לא מבין את ההחלטה של מליקסון, אבל זו זכותו. אני מבין היטב את אלה שמגינים עליו, אני מבין מצויין את אלה שמדברים עם הלב. כעיקרון הבעיה הכי גדולה שלי זו המדינה שעכשיו תהנה משירותיו, אבל אז אדבר עם הרגש. אם הוא בחר לשחק בשביל פולין אז שיצליח שם, זו הנקמה הטובה ביותר כנגד אלה שיש להם בעיה עם יהדותו...היות שמדובר בשחקן טוב, אבל לא באיזה כוכב בינלאומי שהיה מעלה אותנו לטורניר גדול אני לא נוטה להתרגז עכשיו יותר מדי. שיעשה משטוב לו ושכל אחד יגיב איך שהוא רוצה.

15. ARSI Member

מליקסון עשה בחירה לגיטימית שעשוייה לשנות לו את הלקריירה ואולי גם החיים. הוא ישחק ביורו, מול ים של סקואטים מהקבוצות הבכירות באירופה ומול מאות\עשרות מיליונים בבתים ברחבי העולם. זאת יכולה להיות הזדמנות של פעם בחיים. הוא בכושר שיא אז למה לא.
    נבחרת ישראל פחות טובה מפולין כנראה (הם גם עלו למונדיאל 2006) והליצנים פה שמנהלים את ההתאחדות לא יבאו אותה גם אם יגדילו את מספר הנבחרות ביורו. מספיק להסתכל על שני הקמפיינים האחרונים של נבחרת ישראל ולהבין למה מאור בחר במה שבחר. שיהיה לו בהצלחה.