הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏8/7/11.

1. alexshw Member

אגב ברוז' הובילה 3:0 ואז בחצי שעה האחרונה של המשחק סינט טרוידן השוותה את התוצאה כולל שער בתוספת הזמן.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/11
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

עזוב אותך דורטמונד, כשמכבי חיפה או הפועל ת"א ימכרו שחקן ב20 מיליון פאונד ישירות לצ'לסי (רומלו לוקאקו שעבר השבוע מאנדרלכט לצ'לסי) יהיה אפשר לדבר על הליגה הישראלית כאיכותית מהבלגית. בבלגיה לא מוציאים שחקנים רק לליגה הגרמנית והצרפתית אלא מוציאים גם שחקנים לקבוצות בכירות באנגליה, איטליה וספרד (בתחילת הקיץ צ'לסי גם קנתה את השוער של גנק ב-10 מיליון יורו).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/8/11
  3. Valencia_MyLove Member

צמד לרפאלוב בתיקו של ברוז' שכבר הובילה 3-0! אבח מחצית שנייה איומה שלה אישפרה ליריבה לחזור למשחק ואפילו שהייתה ב10 שחקנים מהדקה ה70 היא עדיין שלטה במשחק והשוותה בדקה ה95

4. shlomydavid מנהלים

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

השדר הבלגי הופך את ליאור לאיזה אשכנזי שמדבר יידיש...רפאיילוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
    אני חייב להודות שלא ציפיתי לפתיחה כזאת טובה של אקס מכבי חיפה. אני משוכנע שאם ימשיך בצורה הזאת הוא יכול אפילו כבר אחרי עונה אחת בבלגיה לעבור לליגה יותר טובה. שרק ימשיך כך!

6. Ice Cream חסה

לאן נעלם אוהד לויטה? אם הבנתי נכון הוא סיים חוזה בוולביאק ועכשיו מה הלאה?

נחמד לראות שדן רומן מצא מקום באירופה, הוא הצליח לקרוע לכולם את הלב בטור הזה, ולראות אותו פורח יהיה ניצחון של כל שחקני הכדורגל שנמצאים בתנאים כמו שלו, אני מקווה.

7. לא מצאתי כינוי Member

זה כבר פעם שלישית(כולל משחק ידידות) שאני רואה את ברוז' העונה ולא מספיק להתפעל פשוט, כל אלו שאומרים שהליגה הבלגית ברמה שלנו -תראו לי עוד קבוצה בארץ שמשחקת כמו שברוז' משחקת?! בנגיעה, משחק מהיר, כדורי רוחב ארוכים חכמים ומדוייקים.

חוץ מזה שדי התפקשש להם ורעדו להם הביצים מהדקה ה60, מבחינה התקפית אי אפשר שלא להתרשם מהם, המגנים שלהם בצדדים עושים עבודה מעולה, הקבוצה בנוייה כל כך חכם שגם קשרי המרכז מצוותים כל אחד בצד מסויים. החלוץ שלהם ולמניקס הוא פשוט גאון, אף על פי שהוא משחק כחלוץ בודד בחוד אפשר לראות איך הוא כל הזמן חוזר לאחור, הולך לאגפים, פותח שטחי משחק, מושך את הבלמים אליו ונותן לרפאלוב, ואסקאז, אודג'יגה, לסטנין ושאר החברים את האפשרות לאיים על השער - הלוואי על כל קבוצה חלוץ עם חוכמת משחק כמו שלו. וגם הרבה מחמאות לליאור, למרות שאתמול אף על פי 2 השערים שלו הוא איבד לא מעט כדורים שניסה לדרבל כמו שהוא היה אוהב לעשות בחיפה, ניתן לראות שבהרבה שלבים של המשחק הוא התבגר ושיחק את הכדורגל השוטף והמהיר של ברוז' בנגיעה, פה ושם לנסות להביא את הערך המוסף באיזה כידרור לא יזיק, כל עוד הוא עושה את זה במינון. הלוואי עלינו קבוצות בארץ כמו ברוז' שנבנית השנה, ותרשו לי להמר - אם השוער שלה יתייצב הקבוצה הזאת תיקח את האליפות העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/11
  8. MHaifa1913 Member

אור בורך כבש את השער האחרון של שיקגו אחרי שעלה כמחליף במחצית השנייה.

-רון

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/11
  9. Vatos Member

מה קרה לרפאלוב לא מצא ג'ל ווקס בבלגיה?

10. city Member

תראו מה אחד השחקנים בויסלה קרקוב אומר על מליקסון.

אני לוקח בחשבון שמדובר פה באתר ישראלי מצוי שרק מחפש ציטוטים כאלו על שחקנים ישראלים בחו"ל, וגם אחרי שמוצא מגזים ומנפח, אבל עושה רושם שמאחורי כל ההייפ סביב הבחור בתקופה האחרונה יש באמת משהו.
    אני נזכר איך הוא שיחק בארץ, זה הגיוני שהוא באמת כזה גדול שם? שהבחור עשה כזה שדרוג? (ובקצב הזה אולי יש עוד תקווה לפריצה של שי בירוק?)

11. alexshw Member

מי אמר שהליגה הפולנית יותר טובה משלנו? אין ספק שמליקסון התקדם בכך שהפך לשחקן דומיננטי קודם במועדון מהדרג הבינוני כמו ב"ש, אחר כך הוא דומיננטי בחו"ל.
    אבל שוב, אני לא בטוח שויסלה מגיעה לאירופה דרך הליגה שלנו. שלא לדבר על אליפות.

אני לא הייתי יוצא מפרופורציה. התקדמות יש הווא בהחלט שווה מקום בנבחרת. האם הוא שווה מקום בליגה רצינית? אני לא בטוח.

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/11
  12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אם אתה כבר רוצה להתייחס לציטוט שהוא רשם אז הוא גם אמר שבאימונים הם מפחדים לתקל אותו כדי שלא ייפצע בטעות. מעניין לאיזו ליגה הוא רוצה לעבור כדי שגם שם ימשיכו עם היחס המצויין הזה אליו ולרגליים שלו. אני בספק אם באנגליה הוא יחזיק חודש בלי פציעה.

13. Ice Cream חסה

קראקוביה רוצה את תמיר כחלון:
    Summer Kahlona tested Legia Warsaw and said it was committed. Ultimate went to Warsaw, another Israeli Moshe Ohayon. Open secret is that the legionaries abandoned 24-year-old, because you had to pay for it. How much? Player value is 500-600 thousand euros.

Kahlon is the position of central midfielder. He began his career at Maccabi Tel Aviv, where in 2007 he was loaned to Beni Yehuda. Kahlon last spring appeared in the Belgian league club - Charleroi. In ten, scoring three goals.

מתורגם על ידי הקדוש גוגל טרנסלייט מפה: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,title,K...ml?ticaid=1ccfc

14. yedidel Member

בארץ הוא שנה וחצי רצוף היה השחקן שעשו עליו הכי הרבה עבירות, ובקושי היה פצוע לאיזה שבועיים. אז מסתבר שהוא די עמיד

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum