אוקיי, רוב הסטיסטיקות שכתבתי הם מבלגיה ולא הבנתי מה הבאת את האתר הזה כי כתבתי לך את כל הסטיסטיקות האלה. כנראה שלא קראתי כי הבאת רק את הסטיסטיקות מהעונה הזו, אבל אני הלכתי איתך גם אחורה וגם בתקופה בבלגיה. אז שוב כקונטרה לתגובתך - גדיר עם סטסטיקות מרשימות אבל אז נפצע, ולגבי מלול ודיין אכן העונה הזו הייתה פחות טובה עבורם אבל תקרא מה כתבתי לך לגבייהם ב11/12. ואם דיברת רק על בלגיה אז יש כמה שחקנים שלא הצליחו ספציפית שם אבל כן בשאר אירופה, והרי זה אותו דודו דהאן שייבא אותם אלירופה, אז מה זה כזה משנה? יצחקי שיחק עונה אחת בבלגיה, אז לא הלך לו. קורה. לך תדע מאיזה סיבות זה נגרם. אז עבר לקפריסין והפציץ. אז זה כן הוא אומר שהוא טוב לרמות האלה. כנ"ל ורמוט שהצליח בהולנד אבל לא בבלגיה. וגם זה, הוא לא היה 8 עונות בבלגיה. בסך הכל תקופה קצרה שלא הסתדרה. אני ממש לא מקבל את הטענה שלך שבגלל ש3 שחקנים אל הצליחו בבלגיה אבל כן באירופה אז האשם הוא דודו דהאן שמוכר חתולים בשק, ואם תקרא את התגובה שלי תראה שלגבי רוב השחקנים דיברתי על תקופתם בבלגיה שהייתה מוצלחת.
זה מהלך טבעי בכל עולם הכדורגל מאז 1995 ששחקנים עוברים ממדינה למדינה, מה שלא טבעי ולדעתי מוריד את רמת הכדורגל - זה המכסה הקשיחה על הזרים. זה לא שחור ולבן, אבל בין להיות שחקן משמעותי בעכו לבין להיות שחקן פחות משמעותי באירופה - תנאי האימון והמתקנים ברמה הגבוהה באירופה עדיפים אלפי מונים על השעה-אימון-ביום עם שניים וחצי מתקני כושר וחדר צפוף שאי אפשר לאכול שם אפילו, וזה בלי לדבר על הכסף.
סוג של תעודת כבוד, שהרי ווטפורד בבעלות של משפחת פוצו האיטלקית(ששולטת באודינזה וגראנדה) - ומערכת הסקאוטינג שלהם היא מהטובות והיסודיות בעולם במיוחד בגילאים הצעירים.
קרייזי, נראה לי שאייסוקר והפורום הזה של הפועל פתח תקווה הם 2 המקורות האינטרנטיים הראשונים בעולם לידיעה הזו. אם יתגלה שזה נכון ווינשטיין הזה יגדל להיות שחקן גדול - מן הראוי שיזכרו אותך בתור הראשון/ שני שגילה את זה... (או במילים אחרות: מתי אביחי ידין עובר למכבי תל אביב?)
זה היה ידוע אני חושב כבר מלפני שבועיים, בן חיים פחד לבזבז חודשיים בארה"ב ואז לפספס חתימה בקבוצה באירופה אז הוא וויתר על הרעיון של לשחק בטורונטו
ריימס הציעה 1.4 מיליון דולר על עטר, מכבי תנסה לקבל 2 מיליון http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.143959.html נשמע לי סכום מוגזם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
לאלירן אין סעיף שחרור אבל כבר העביר רמזים שהוא רוצה לעבור לריימס. מבחינתו הוא היה מוכן להישאר במכבי אבל ההנהלה לא מוכנה לתת לו לבקשתו חוזה ל-4-5 שנים...וחבל שכך... שחקנים כמו עטר צריך לשמר.
אייל גולסה:"לא פוסל אפשרות שאשאר בחיפה" וואלה אחי? חבל, שחקן כזה זה מינימום פורטונה דיסלדורף. נראה במה הטאלנט יבחר בהמשך הקיץ, חיפה או אירופה. ההתלבטות תהיה קשה.
הלכת רחוק אחי, פורטונה דיסלדורף? ליגה שניה בגרמניה זה הרבה מעבר ליכולת שלו, הוא לא ישרוד שם חודש, אבל לך תמצא מישהו שבכלל ירצה אותו לחודש בדיסלדורף. על משקל משה סיני אפשר לומר שלגולסה יש שתי אופציות בעונה הבאה: או ישראל או מכבי חיפה.
ברור יהיו לדעתי משהו כמו 5-6 הצעות, נראה במה הוא יבחר. אני הייתי במקומו מתפשר על קבוצת מרכז טבלה בצרפת.