קומבינה לא קומבינה אוהדי ליאז' כועסים על המינוי ולא יעשו חיים קלים לגיא לוזון. אני מהמהר שבאמצע העונה הוא מפוטר/מתפטר וחותך לקפריסין.
נכון שזה מסריח מקומבינה כל העיסקה הזאת,אבל אם הוא ידע לנצל את ההזדמנות שניתנה לו הוא יכול להתקדם לליגה יותר בכירה. ליאז' מייצאת לא מעט שחקנים וגם מאמנים לליגות בכירות יותר.
לא צריך לייחס לאבי לוזון את ההישגים של דודו דהאן, יש לו מספיק הישגים משל עצמו. מה שמפתיע זה שגיא לוזון אפילו לא מתבייש להודות שדהאן הוא זה שסידר לו את הג'וב, ולהציג את זה במסע"ת הרשמית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx אני כן הייתי נותן לא צ'אנס להצליח, ולגבי השפה אני מאמין שאנגלית הוא כבר למד, ובכל מקרה היש מתורגמנים...
אורן יוסיפוביץ על נוכחתו ההזויה והמבישה של דודו דהאן במסיבת העיתונאים. http://sports.walla.co.il/?w=/156/2645908
הדודו דהן הזה זה תופעת טבע כל משה אבוטבול חותם בגנק ראוי לציין אגב את אנדרלכט, כנראה הקבוצה הרצינית היחידה שם, שמעולם לא נפלה בפח והביאה שחקן ישראלי לשחק אצלה. אותם דודו לא מסבן
זה ברור שיקרוץ לכל השחקנים לצאת לאירופה אבל החוכמה היא לצאת לקבוצה שבאמת תתאים לך. מקרים כמו של כחלון, חיימוביץ, גרייב, נמני, אמסלם, לירן כהן ועוד רבים ואחרים הם סיפור עצוב לדעתי ושיקול לא נכון של האופציות שהיו קיימות. הסוכנים מפוצצים לשחקנים את הראש עם כסף גדול וחלומות על להוביל את קבוצת הפאר באוזבקיסטאן (אחחחחח ליאור ז'אן) לגמר ליגת האלופות ואז שחקנים נתקעים במקום ללא דקות משחק (לפעמים אפילו לא נרשמים בסגל) אבל העיקר שמנהל הבנק מבסוט. לדעתי זה דור של שחקנים שמחפש את הכסף הגדול ולא בלהשקיע בעצמם
כי הילדים שהולכים למכור מוצרי ים המלח הם כאלה שמשקיעים בעצמם והכסף בכלל לא מעניין אותם... היחס שמקבלים שחקנים ישראלים (בדרך כלל שחקנים ברמה של תחתית ליגת העל, שמרוויחים 100 אלף דולר נטו גג) שיוצאים לחו"ל הוא הרבה יותר מזלזל מאשר לעובדים ב"מקצועות" אחרים.. למה לסבן אם אפשר פשוט להעביר אחוזים מעמלת הסוכן לכיס של הבעלים?* ועדיין זה שיש למנג'ר הכח רמת גן לשעבר דריסת רגל בקבוצות פאר בלגיות וסקוטיות זה חתיכת הישג. *מתייחסים לכל הנושא הזה מנקודה של שחיתות ושעושים קומבינות על הגב של הקבוצות והאוהדים, אבל בלא מעט מקרים הקבוצות נהינות משחקנים טובים או מסכומים גבוהים שמגיעים לקופת הקבוצה.
דודו דהאן מפתיע אותי כל פעם מחדש. הוא מסוגל למכור שוקולד בלגי לבלגים. הבלגים בלעו כ?כ הרבה לקרדות שדהאן האכיל אותם ועדיין ממשיכים לעשות איתו עסקים, כך שלא אתפלא אם יש כל מיני מעטפות שמחליפות ידיים מתחת לשולחן.
כבר שמעתי על מקומות בעולם שבהם יו?ר ההתאחדות שקשור לקבוצה מסויימת, דאג שמאמן הנבחרת שלו יזמין וישלב בהרכב שחקנים מהקבוצה, כדי לזרז את מכירתם... אני באמת מקווה שלא נגיע לשם.