הנציגים שלנו בחו"ל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 8, 2011.

1. Daresen Ark Member

אני לא תופס צד ואומר שזה נכון בשבילו להישאר בחו"ל ולא לשחק; אני רק מציג את קו המחשבה שלדעתי מנחה אותו, בהסתמך על הדרך בה הוא בוחר לנהל את עצמו כספורטאי. דרך שמשקיפה רבות על אופיו חסר ההישגיות/מקצוענות של הכדורגלן הישראלי הממוצע.

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה אצלו שמגיל 17 כולם הכניסו לו לראש שהוא הדבר הגדול הבא,המעבר לצ'לסי גם גרם לו להאמין בזה באמת. אפילו ניסחו חוק על שמו,רק שבמציאות זה לא ככה.
    הוא צריך לעשות את הסוויץ בראש ולהבין את מקומו הטיבעי.
    הוא לא מתאים לליגה האנגלית,לא לספרדית,לא לצרפתית ואפילו לא לליגה הגרמנית ה-2.

הוא לא צריך,הוא חיב לחזור לארץ ולבנות הכול מהתחלה כי חוץ מעונה אחת מלאה טובה בהופעל ת"א הוא לא עשה כלום בקריירה שלו.

אני באמת מקווה לטוב עבורו,כדורגל יש לו אבל בלי לשחק בקביעות זה לא שוה כלום.

3. eran levy Member

אפשר לומר הכל על בן שהר, אבל לא שהוא לא מתאים לליגה הגרמנית השניה. להרטה יש סגל רחב מאוד עם שחקנים איכותיים ופוטנציאל עצום, קשה היה לכל ישראלי למצוא מקום בסגל שכזה. יש קבוצות בליגה השניה ששהר יכול היה לככב בהן, או לפחות להגיע לתפוקה סבירה ליכולתו. ראיתי אותו בכל משחק שלו בהרטה, הוא חזק ומהיר, לא מפחד מהאגרסיביות של הליגה ושחקן טוב יותר מפעם. קבלת ההחלטות במגרש (לא בבחירת קבוצות)יכולה להיות טובה יותר, ויכול להיות שזה קצת תוקע אותו, אבל בהחלט יש לו מה לחפש באירופה. למה לחזור לישראל אם אתה מאמין שיש לך מקום באירופה? כמה אנשים שאנחנו מכירים זוכים להתאמן תחת יוס לוהוקאי? אתם יודעים בכלל מי זה לוהוקאי ומה הוא שווה? אפשר רק ללמוד מעונה שכזו, ללמוד ולהפנים לעתיד.

4. alexshw Member

איכשהו יש תמיד תירוץ כזה או אחר למה הישראלי התורן מתייבש בגרמניה.
    זה לא מקרי שזו מדינה שקשה במיוחד לישראלים. כנראה שהדרישות המקצועיות גבוהות במיוחד. הם פשוט לא מצליחים לאורך זמן לעמוד בתחרות מול שחקנים אחרים.

או קיי אז להרטה יש סגל רחב, SO? מי שטוב באמת בסוף יראה מה הוא יודע. אז בשורה התחתונה בן שהר לא מספיק טוב להרטה ברלין וכיוון שהיא שיחקה בבונדסליגה שנייה, אז נכון להגיד שהוא לא מתאים אפילו לקבוצת בונדסליגה שנייה.

Last edited: Apr 23, 2013
  5. eran levy Member

זה היה תרוץ אם לא הייתי רואה אותו במשחקים וכותב את מה שכתבתי. זה לא קולאוטי או אלברמן וגם לא אלמוג כהן, לא התעמקתי בהם יותר מדי ואין לי מושג מה היה ה?תירוץ? שלהם. הגישה הכללית היא ששהר צריך לחזור לישראל, או כמו שנוטים לומר בלי להבין כל כך מה הם אומרים - ?למקומו הטבעי?.
    המקום הטבעי של כל אדם אותו אנו בוחרים לבקר, לטוב ולרע, הוא הגדרה שלנו, אישית, שמבוססת על מה שקוראים ושומעים. המקום הטבעי של שהר הוא לא איפה שכולם חושבים, מי אמר שיש מקום טבעי אחד ויחיד? חוץ מזה לחזור למקום הטבעי כמו שנרמז על ידי לא מעט הוא בעצם לחזור לאחור, לסגת מהרצונות, להיות ראש לשועלים. אז לשכוח את כל החלומות והרצונות?
    מסתבר שהחיים די מורכבים.

6. קשר שמאלי Member

שער לגיא אסולין בהפסד 2-1 של ראסינג לברצלונה ב'
    אסולין הבקיע את השער הראשון במשחק בדקה העשירית

Last edited: Apr 26, 2013
  7. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיא אסולין הוא גם מקרה עצוב של שחקן שלא ניהל נכון את הקריירה...קיבל 5 שניות של תהילה בתור שחקן ברצלונה ב', בכל שבוע עניהלו דיון האם גוארדיולה צריך להרכיב אותו בסגל כאשר התאמנו איתו שחקנים הרבה יותר טובים וניפחו את הבלון שלו לגודל כזה שעכשיו הוא מייבש את עצמו בח"ל, הוא לא מוצא את עצמבסיטיסאנטאנדר אז הגיע הזמן לעשות חושבים מחדש לקריירה

8. alexshw Member

ולשאלה השנתית מה עם היורש של רוברטו קרלוס ניר מנצור?

9. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיא חיימוב משלים 90 דקות בשער בניצחונה של לארנקה בחוץ על אפועל ניקוסיה 1-0 (12 דקות לדודו ביטון במדי המפסידה). לארנקה עולה זמנית למקום ה-3 שמוביל לליגה האירופית. מאמן הקבוצה רן בן שמעון הורחק בדקה ה-66.

10. לא מצאתי כינוי Member

תגידו, מישהו יודע איפה ראובן עובד כיום? הראיון האחרון איתו לתקשורת היה בנובמבר 2012 כמה זמן אחרי שהוא חזר מאוסטריה. מישהו יודע איפה הוא נמצא?

כנ"ל עומרי קנדה. חתם בקבוצה מרומניה ומאז לא שמעתי כלום, הוא משחק שם?

11. danielone Member

עומרי קנדה משחק עדין באסטרה גיורגיו.קבוצה שממוקמת כרגע במקום ה-3 ולא ידוע אם הוא מקבל דקות משחק.

בקשר לראובן עובד. באמת מדובר בתעלומה.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

שער אתמול לחמד, שהעלה את קבוצתו ליתרון, אבל מאיורקה נוצחה בביתה 3-2 ושוב הסתבכה בתחתית.

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

קנדה כבר מזמן לא משחק שם
    הם זרקו אותו איפשהו באיזור דצמבר - ינואר
    הוא תחת חוזה שם אבל לא חלק מהקבוצה וגר בארץ ומתאמן לעיתים קרובות עם הפועל פ"ת לשמור על כושר

הוא לא יכל לחתום בקבוצה בארץ בינואר כי הם לא נתנו לו, הוא טוען שהם עושים לו את המוות

14. danielone Member

למה בתקשורת שכחו אותו?

ובקשר לנציגים שלנו היום. ליאור רפאלוב שיחק 73 דקות וסיפק את הבישול החמישי שלו העונה ב-1:2 הדרמטי של קלאב ברוז' על אנדרלכט.

ביברס נאתכו שיחק 90 דקות והיה חלק מהופעה מרשימה של רובין קאזאן, שניצחה 0:2 את המוליכה צסק"א מוסקבה.

אומוניה ניקוסיה, של יובל שפונגין (90 דקות) מחצה 0:4 את אנורתוזיס פמגוסטה של ברק יצחקי (90 דקות) ומשה אוחיון (נכנס בדקה ה-81) ועלתה על חשבונה למקום השני.

15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לא הייתי אומר ששכחו אותו
    זכור לי ראיון איתו אחרי שהוא שוחרר ( אם אני לא טועה זה היה ב"קבלת שבת" )

אין פשוט מה לדבר עליו כרגע, וכמו שאני רואה אותו והשיחות שיש לי איתו מידי פעם זה עושה לו רק טוב
    הוא התרחק מאור הזרקורים ומתחיל לחזור לעצמו אחרי כל הבלאגן שנוצר לו בחיים הוא היה בתחתית ועכשיו הוא עובד קשה לחזור לעצמו גם בחיים האישיים ובעיקר בכדורגל כי את מה שהוא יודע כולם ראו

לדעתי בעונה הבאה הוא כבר ישחק בקבוצה בארץ, לא חושב שבאחת הגדולות אבל מי שתיקח אותו רק תרוויח