אם זה נכון, אני מאוד שמח בשביל מליקסון. שחקן עם כישרון גדול ברגליים שיש לו את הפוטנציאל הנכון להצליח באירופה אם יקבל דקות. אסופת השחקנים הלא כישרוניים בויסלה קראקוב אומנם היקשו עליו להבליט את המהלכים שלו, אך נקווה שבצרפת הרמה הגבוהה יותר תשחק לטובתו. מקווה אגב שגם ישדרו את המשחקים הראשונים שלו, שנוכל לראות איך הוא משתלב שם.
אם כבר הזכרת את בן-בסט, מה אומרים עליו בצרפת? יש סיכוי שהוא ישתדרג בשנה הבאה לקבוצה גדולה יותר? ואגב הקישור ששלחת לא עובד, לפחות לי.
בן בסט נותן עונה ענקית בזמן שכולם התלהבו מתומר חמד בתחילת העונה בן בסט בשקט בשקט שומר על היציבות שלו לעומת חמד שאפילו את המקום בהרכב איבד אז נכון שאולי אי אפשר להשוות בין הליגה הספרדית לצרפתית ( למרות שלדעתי אין הבדל גדול ) אבל בן בסט בנתיים הופך בשקט להיות השחקן המרכזי בברסט. אם הוא ישמור על יציבות עד סוף העונה וימשיך להציג יכולת טובה וזה אולי יותר חשוב מהגולים כי מי שרואה אותו משחק מבין שחוץ מהשערים שלו הוא גם מציג יכולת טובה מאוד ומעורב כמעט בכל מהלך של ברסט בעונה הבאה הוא בחלט יכול לשדרג את עצמו לקבוצה יותר גדול בצרפת או אפילו בליגה אחרת ( היו שמועות על גרמניה.. לא יודע כמה הליגה הגרמנית זה המקום שלו ) בקשר למליקסון, מעבר טוב לדעתי קצת מאוחר מידי הוא ביזבז עונה אחת מיותרת בויסלה ואין לדעת איזה מליקסון נקבל. אם זה יהיה מליקסון של האליפות בויסלה הוא יכול להפוך לשחקן משמעותי אם זה יהיה מליקסון של אחרי סיפור הנבחרת הפולנית אז הדרך שלו לארץ סלולה.
בקפריסין היום אומוניה ניקוסיה ניצחה 2-0 את אאל לימסול. אוהד לויטה ויובל שפונגין פתחו והשלימו 90 דקות.
תודה על ההתייחסות לברסט crazyblue5, לא יוצא לי לעקוב אחרי בן-בסט למעט משחק אחד שניים שיצא לי לראות כששידרו שנה שעברה, שם הוא היה נראה שחקן פעיל ומעורב להפתעתי (חשבתי שיקח לו זמן להפוך לשחקן משפיע בליגה הצרפתית), העונה לא יצא לי לראות אותו משחק בכלל בצרפת, אלא רק בנבחרת כששיתף פעולה עם תומר חמד. האם לדעתך יש לו מקום לפתוח בנבחרת לקראת פורטוגל, אם ימשיך בכושרו הנוכחי? ועוד שאלה חשובה לגבי מליקסון, עד עכשיו אני לא מבין מדוע הוא לא עזב לקבוצה גדולה יותר אחרי עונת השיא שלו בקראקוב, יש למישהו הסבר מדוע הוא נתקע שם וביזבז סתם עוד עונה בה גם הוא וגם הקבוצה שלו פחות טובים? לא חבל?
כרגע בן בסט חייב להיות בהרכב של הנבחרת נגד פורטוגל אבל עד המשחק יש הרבה זמן ואי אפשר לדעת מה יהיה הכושר שלו בזמן הנתון אם גוטמן ישחק עם 2 חלוצים אז בן בסט וחמד חייבים לפתוח, אין אופציות יותר טובות. מליקסון לא עבר לדעתי גם בגלל שהיה חתום בויסלה והם לא שיחררו אותו כל כך מהר וגם כי הוא חשב שהוא יכול לשחזר את ההצלחה ולהגיע עם ויסלה למקומות יפים באירופה
אם כך, חבל על ביזבוז הזמן. לדעתי הוא עדיין צעיר מספיק בשביל לעשות משהו טוב ליגות בכירות, אם ימשיך להאמין בעצמו.
לא מזלזל לרגע במליקסון, אבל ברכות לדודו דהאן על הקשרים החדשים שלו בולנסיאן וה-90 אלף יורו שהוא סידר לעצמו.
כמה סימלי שביום שמליקסון עובר לצרפת באר שבע חוטפת את התבוסה הכי גדולה מאז שעלתה ליגה. רק מראה כמה השחקן הזה ענק, שהצליח לקחת קבוצה כזאת למעלה לבד, שמאז שהוא עזב מבינים כמה הוא היה כל הקבוצה. (ודרך אגב, במקריות מפתיעה, גם הקבוצה החדשה שלו חוטפת היום 5:0)...