נראה שהיה לרפאלוב משחק פעיל וטוב, לפחות מהתקציר. נאה צודק, אז אני רוצה אותו בקבוצה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
בארץ נהוג לזכור את הסוף במקום טוב, וחבל. כי רוני לוי הוא חבילה מושלמת ופשוט הזלתי ריר משיטת האימון שלו, מאיך שהוא התנהל, מהחיבור שלו עם האוהדים והשחקנים ומהפילוסופיה שהוא הכניס לחדר ההלבשה ולמשחק. אני לא סומך על אמסלם, ולרוני לוי היה אמור להיות חוזה בבית"ר שהוא הפר אותו, אם הוא גבר הוא יבוא לחתום על חצי חוזה במקום הפיצויים על העזיבה (מה עם ה-100 אלף יורו שסטיאווה חייבת לנו באמת?)
לא תודה. לא צריך אותו, עם כל הכבוד אליו. עוד שנה אם אדלר&לוין יעזבו הוא ילך שוב נכון? צריך משהו לטווח ארוך, כולל בנייה איטית אך מתוכננת ומסודרת. צריך סבלנות. לרוני לוי כנראה אין את זה. שלום ולא להתראות.
מישהו יודע מה קורה עם דני בונדר בוולגה ניז'ני? אתמול הפסידו בבית 2-0 לספרטק, לפני כן 2-0 בבית לצסקא. בונדר שיחק?
מליקסון מעלה את ויסלה קראקוב ל2-1 בלובץ', שאפו ענק לשחקן הזה. אני חושב שצריך ממש לספור אותו לקראת יוון לא פחות מאת בוזגלו או רפאלוב
נציגנו בגולה כובשים במוק' האלופות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx (פרטים בדיון האלופות בעולמי - פרסומת סמויה)
למה פרטים שם? הם צריכים להיות פה. משחק דיי חלש של מאור, הוא נדחק אחורה לכל אורך המשחק אבל היה שם כדי לקבל את הכדור שהגיע בספק פוקס ובקלילות כבש. יאללה עוד 10 דקות אולי יתן עוד אחד. יאללה מאור!
כפרה על החיים שלו! וגם ביבראס נאתכו כובש! אומנם מפנדל, אבל עדיין, מעלה את קאזאן ל0-2 בדקה 68. 2 מ2 עד כה, כאשר כרגע גם גנק משחקת אבל ברדה פתח על הספסל.
ריבוי הליגיונרים גם יקשה כמובן על מאמן הנבחרת, אבל די ברור שמליקסון צריך להיות בנבחרת ואולי אפילו לשחק בהרכב. בסה"כ החבר'ה לא משחקים בקבוצות גדולות ובליגות החשובות, אבל טוב לראות שהם לפחות מדי פעם מצטיינים.
מליקסון הוא עוף החול: משחקן חלש פיזית, ומנטלית בבית"ר, הוא הפך לשחקן ליגיטימי וכוכב עולה באירופה. ויסלה קראקוב לא תהיה תחנתו האחרונה, הוא ימשיך להתקדם.
כוכב עולה באירופה? בואו לא נגזים... התחיל לשחק וב בויסלה, עוד רחוק מלהיות כוכב, שכן יש לו הרבה מאוד עליות וירידות במשחק שלו.
משה אוחיון המריא לפנות בוקר לפולין לבדיקות רפואיות בלגיה ורשה, ולאחריהן יחתום רשמית על חוזה ל-3 שנים במועדון. בבית"ר רצו אותו, לא? :aaarofl: שיהיה לו בהצלחה!
מליקסון הוא תגלית העונה בפולין והוא הפך לשחקן מאוד מרכזי בויסלה, כך שכן- הוא מהשחקנים הטובים בפולין, ואין סיבה שלא יעשה עוד התקדמות אחת. אבסורד שקבוצות בליגת העל (עם כל הכבוד לבאר שבע, וגם לבית"ר ירושלים) לא שמות על משה אוחיון, וגם אוהדים לא סופרים אותו, אבל הוא חותם בקבוצה שתשחק בסיבוב השלישי של הליגה האירופית,