הנציגים שלנו בחו"ל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by rainman, Jul 27, 2009.

1. danielone Member

צ'רלטון שידרו העונה את הליגה הבלגית.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני יודע, זה היה סתם כדי למלא חורים, ואני מניח שזה יהיה ככה השנה אלא אם כן הזכויות יפתחו וערוץ ONE בטח יקפוץ על זה.

3. danielone Member

אני מקווה שערוץ one ירכוש השנה את הזכויות, ככה ישדרו יותר משחקים, ולא פעם בחודש כמו צ'רלטון. יש עוד ליגות כמו הפורטוגלית וההולנדית. שצ'רלטון בקושי משדר,

4. ertyo Member

אל תשכח שברוז' זו קבוצה יותר אטרקטיבית על הנייר מקורטריק,שרלרואה וגנק{למרות שהיא האלופה}.
    סביר להניח שישדרו יותר את הליגה הזאת.
    השאלה אם הזכויות עדיין שייכות לצ'רלטון.

5. danielone Member

למישהו יש מושג איך או איפה אני יכול לבדוק את זה. וזה לא ספציפית הליגה הבלגית אלה עוד כמה ליגות שמעניין אותי לכמה שנים הם חתמו.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בן בלגיה לא בלגיה, כן קלאב ברוז' לא קלאב ברוז', לפני שכולם שוחטים פה את הקבוצה הזאת אני יגיד רק דבר אחד: הכוכב הקרואטי שלה, איבן פריסיץ', נמכר הקיץ לדורטמונד, אלופת גרמניה, ב-5 מיליון יורו. שכל אחד ייקח מזה מה שהוא רוצה...

7. eran levy Member

עם כל הכבוד לפריסיץ' זה לא מה שעושה את המועדון. קלאב ברוז' הוא מועדון גדול וכל השוואה לקבוצות הפאר של הכדורגל הישראלי (וגם האירופי) תחטא לעוצמות שלו. רפאלוב מגיע למועדון גדול שגם מתאים לו אישית, כי גם לרפאלוב יש ציפיות מעצמו, הוא רוצה להשתפר. חוץ מזה אפשר לחשוב שלרפאלוב חיכו אסטון וילה ו-ולנסיה עם הצעות. עם כל הכבוד לשחקן הישראלי שרק הולך וצובר כוח בחו"ל, זה עדיין לא כוכב על, כולה רפאלוב. קלאב ברוז'? אירופה, חביבי, אירופה.

8. alexshw Member

מועדון גדול בעבר. כנראה שפריסיץ' כישרון גדול מאוד.
    וקבוצה צ'כית בשם טפליצה מכרה פעם את דזקו, נו אז מה זה אומר?

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני זלזלתי בקלאב ברוז'? אני חושב שזה מועדון אדיר, פי 100 מכל מועדון פה בארץ לטעמי, עם מתקנים שלא מביישים קבוצות גדולות - ומגרש ביתי יפהפה (הייתי שם בצרפת - ספרד)

דזקו קיבל את החשיפה שלו בגרמניה עם כל הכבוד, לא בטפליצה. את פריסיץ' הכרתי בברוז'.

Last edited: Jun 21, 2011
  10. alexshw Member

ורפאלוב קיבל את החשיפה שלו במכבי חיפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

550 אלף יורו לעונה!

עזבו אתכם הכל. אנחנו לא מגיעים לרבע מהסכומים האלה.

12. riquelme1 Member

זה שרפאלוב הגיע להיות המחליף של פריסיץ' זה כבר מראה כמה בונים על רפאלוב, שמגיע להחליף את הכוכב של הקבוצה והשחקן המצטיין של הליגה הבלגית בעונה שעברה.

קלאב ברוז' מועדון מפואר, ורפאלוב עם ירשים שם ויוביל אותה לאליפות, למשל ויציג סטיסטיקה טובה, יוכל להגיע לאחת מהליגות הגדולות באירופה ללא ספק.

מבחינת כשרון אין לי ספק שרפאלוב יכול להיות עילוי והצלחה גדולה בבלגיה, הוא אחד השחקנים הכי מוכשרים שיצא לי לראות בארץ כבר הרבה שנים, דריבל וטכניקה ברמה גבוה מאוד, יודע גם לתת שערים, ואם ישתמשו בו נכון הוא יכול להיות הצלחה ענקית.

השאלה גם האם רפאלוב לא ישבר מנטלית, לא יודע למה הוא נראה לי קצת חלש מנטלית, למרות שהוא הרבה יותר בוגר במשחק שלו מבעבר, אני מקווה שהוא יעשה את הסוייץ'.

בהצלחה.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ברור שהשכר הגבוה פיתה אותו וזה לגיטימי, כל אחד רוצה להתקדם, אפילו שהקידום הכלכלי גובר על הקידום המקצועי (ויש קידום מקצועי, שלא תבינו לא נכון).
    מקווה שהוא יודע קצת יותר טוב אנגלית מארבייטמן, שיהיה לו בהצלחה!

Last edited: Jun 21, 2011
  14. eran levy Member

למען הסדר הטוב אבקש לציין שדבריי לא היוו פידבק לדבריך. לא הגבתי לדברים שלך, פשוט הייתי הבא בתור...

אני באופן אישי שמח על כל שחקן שיוצא לחו"ל, גם אם זה לליגה הצ'כית אני אשמח עבורו. לראות אירופה זה אף פעם לא רע ולא כולם נועדו לגדולות אחרת לא היו לנו ליגה צ'כית, פולנית, בלגית או ישראלית.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה קטע, כי אני הייתי בטוח שההבדל הוא שטביב חלאה, שחושבת רק על עצמו, פושע, רמאי, נוכל, שקרן, מגעיל ופחדן. אבל כן, כנראה שההבדל הוא שטביב דבק במחיר המקורי שהוא קבע בהתחלה, והמחיר ששכטר שווה. שתבין, לי אין בעיה, אם באמת שכטר יפנה לפיפ"א, הפועל תרוויח יותר כסף ממה שהיא הייתה אמורה להרוויח בהצעה המקורית של לאוטרן.

קלייזסלאוטרן, קבוצה שסיימה בצד הירוק של הטבלה שנה שעברה בבונדסליגה, משלמת לאיתי שכטר 50 אלף יורו יותר מהסכום שציינת, והוא המרוויח הבכיר שלהם. שם הם מתנהלים כמו גרמניה, כאן מתנהלים במקרה הטוב כמו מדינת עולם שלישי מאסיה.

Last edited: Jun 22, 2011