הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏27/7/09.

1. alexshw Member

אם להיות ממש פורמליים אסולין הוא חלק מקבוצת בוגרים, גם אם זה מילואים. ככה שאפשר לשים אותו ברשימה.
    שרלרואה ירדה ליגה, אני מאמין שאוחיון וביטון לא ממש ירצו להמשיך איתה בליגה השנייה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/11
  2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אתה רואה את זה קורה בפועל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

3. Green Lantern Member

אני לא מבין מה ההתלהבות מכמות הלגיונרים.
    חלק גדול מהם הם ישראלים בינונים ומטה שמשחקים בקבוצות בינוניות ומטה,מעבר של ישראלים מהסוג הזה רק מחליש את הליגה כאן בארץ.

במקרה הטוב,אם נמשיך במגמה הזו,נהיה במקסימום כמו קרואטיה או סרביה עם נבחרת טובה אבל ליגה מקומית מאוד חלשה.
    וקשה לי להאמין שנהיה נבחרת כזו טובה.

4. riquelme1 Member

ביטון בטוח יעזוב, יש לו הצעוות מויסלה קראקוב וקבוצות אחרות בבלגיה. ויסלה אופציה טובה ביחד עם מליקסון, ואולי תשחק בוענה הבאה בצ'מפיונס, הבעיה שהליגה הפולנית היא ליגה בינונית ומטה.

5. Ajacied Member

אני כבר מעדיף שתהיה לנו נבחרת כמו אצל סרביה או קרואטיה וליגה חלשה. הליגה גם עכשיו לא להיט, ואני לא בטוח שהליגה שלנו יותר טובה מהליגות בסרביה או בקרואטיה. אם כן, אז לא בהרבה.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר המשמעותי ביותר הוא לטעמי לפחות שאט אט קבוצות ושחקנים לא מרגישים שהם חייבים להיות באחת מ-4 הגדולות בשביל לצאת החוצה, זה מגמה שגוברת בשנים האחרונות וזה נראה שככה הם מצליחים לשמור ככל שניתן את האסים שלהם ועל חוזק הקבוצה, זה דבר טוב. כמובן גם שכל הכסף מושקע בנוער ובמתקנים מה שמעלה את רמת האימון והתנאים, שזה הכי חשוב, כמו שכתבו פה.

עומר גולן, גל אלברמן, תמיר כהן, אבי סטרול, אלמוג כהן, דודו ביטון, שמעון אבוחצירה, לירוי צעירי, מאור מליקסון, רמי גרשון - תרשמו עוד שחקנים שיצאו לאירופה ולא ממכבי/חיפה/הפועל/בית"ר (וואלה לא זוכר שחקנים שיצאו מבית"ר לאירופה פרט לאלברמן וזיו, גם ממכבי אני כמעט שלא זוכר, בתאכלס הרוב יוצא מחיפה והפועל)

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/11
  7. danielone Member

הדיון הזה קיים כבר 2 עונות. עומר מה דעתך לפתוח דיון חדש ומושקע (כמו שאתה יודע לעשות) עכשיו שיש כל כך הרבה שחקנים שיצאו ועומדים לצאת לחו"ל, אני חושב שצריך קצת לרענן ולפתוח דיון חדש לעונת 2011/12. תחשוב על זה...

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לסיכום 2010-11 מי הליגיונר שעשה את ההתקדמות הגדולה ביותר מבחינת היכולת-הישגים (להגיע למשהו/תואר)

א. בירם כיאל - ממכבי חיפה לעונת בכורה מעולה בסלטיק, מרכז המגרש שלו, מדברים עליו בנושא אנגליה.
    ב. רמי גרשון - בלי אף משחק בליגת העל, עם עונה ראשונה מכובדת בליאז', משחק בקורטרייק ובהרכב של לואיס פרננדס ומראה שזה בזכות, ואולי אפילו יעבור למקום טוב יותר לקראת העונה הבאה
    ג. אלמוג כהן - היה אחד מהברגים האמיתיים שנירנברג סיימה במקום ה-6 בבונדסליגה, למרות עונה חלשה של כמעט 90 אחוז מהגדולות. וגם נתן שער מהסרטים.
    ד. אחר - פרט/נמק

9. alexshw Member

אני בפירוש אוהד יותר את המועדון מאשר את הנבחרת.

10. danielone Member

תוסיפו לרשימה את ליאור רפאלוב. שעבר לקלאב ברוז' תמורת 2.5 מיליון יורו! מכבי חיפה תקבל 15% על מכירה עתידית של רפאלוב. רפאלוב ישתכר בכ2.5 מיליון שקל לשנה.

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

תשמעו, כתבתי כבר "טמבל! מי אלה קלאב ברוז'? יש להם רק עבר" אבל הם סיימו מקום 4 בבלגיה.. לא כמו שחשבתי. בכל זאת, אני מעריץ נלהב של הליגה הבלגית מהעונה האחרונה ואני מכיר רק גנט גנק ואנדרלכט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

על כל מקרה אני חושב שרפאלוב היה יכול לצאת לקבוצה מ4 הליגות הגדולות, אם בן בסט יכול גם רפאלוב יכול. אבל ההצעה הכספית מאוד מפתה ולא חשבתי לשנייה שהם יוותרו על זה. מאמין

יעשה טוב אחד מערוצי הספורט אם ירכוש בעונה הבאה את זכויות השידור של הליגה הבלגית או לפחות תכנית סיכום מחזור שבועית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

12. johnnie walker Member

בערך כל חמש דקות עובר עוד שחקן ישראלי לאירופה ואני כבר לא מצליח לעקוב,
    יש סיכוי שמישהו פה יכול לארגן רשימה עדכנית של כל השחקנים שישחקו בשנה הבאה באירופה?
    תודה.

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עמוד קודם הודעה שנייה ועכשיו תוסיף לשם

ליאור רפאלוב - קלאב ברוז'

14. riquelme1 Member

תסתכל כמה עמודים אחורה, עומר הביא את הרשימה. עד סיום העברות אני מאמין שיעברו עוד שחקנים, השחקן הישראלי הפך ללהיט באירופה.

ברוז' שילמה על רפאלוב סכום גבוה מאוד, 2.5 מיליון יורו זה סכום גבוה גם בכדורגל הבלגי, אני מאמין שהם בונים עליו מאוד שם, אני גם חושב שליאור היה יכול בקלות למצוא קבוצה בליגה גדולה יותר, אבל גם ברוז' זה מועדון גדול.

עכשיו אתה מבין שחם מה ההבדל בין טביב החלאה ליענקלה שחר? השחקן רצה לעזוב הוא נענה לבקשתו, ועוד שחקן שעובר לבלגיה למרות ששחר מקבל לא מעט כסף, שכטר קיבל הצעה לגרמניה ורוצה לעזוב, וטביב בלי בושה מתעקש שהוא נשאר.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/11
  15. werder bremen Member

ברכות לרפאלוב על המעבר לליגה הבלגית,אני בטוח שהוא יהיה שחקן מרכזי בברוז' מאחל לו המון בהצלחה!