הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏27/7/09.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מזמין אותכם לקרא בדיון" שוק ההעברות הגרמני"..אין שום סיכום ושום נעליים עם וורמוט. שכטר גם עדיין לא סגור..

התיקשורת בארץ והסוכן של השניים בדיחה עצובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

(כמובן זה לא אומר שבסופו של דבר שניהם לא ישחקו בקייזרסלאוטרן, אבל עצם העובדה שעד עכשיו אף אתר נחשב בגרמניה לא דיווח על שום דבר בנוגע לשניים מעידה רק על הביזיון כאן)
    ביזיון!

2. Don Joan Roman Member

רונן קצב ידוע כאחד שקופץ מעל הפופיק, יהיה מצחיק אם הם בסוף לא יחתמו בלאוטרן, אבל אני מקווה שכן כי מגיע להם להתקדם ולאוטרן זה מקום מצויין, בכלל הצחיק אותי גילי ורמוט שבמסע"ת הוא אומר "אמנם רציתי ספרד אבל גרמניה זה בסדר", טוב שהוא לא אמר "אמנם רציתי ריאל ובארסה אבל גם לאוטרן זה בסדר", מי ישמע איזה עילוי הוא שיגיד תודה שבכלל לוקחים אותו.

3. ELIRAN767 Member

עם הוא יעבוד כמו שצריך הוא יוכל בשקט בקיץ להוסיף כמה קילוגרמים טובים של שריר,מהירות בבחיים לא תהיה לו בישביל להיות חלוץ לגיטימי בבונדסליגה. כמו שאנרתי עם הוא יוסיף כמה קילוגרמים טובים בקיץ ביחד עם המסירה הנהדרת שלו הוא יכול להיות קשור אחורי לא רע בכלל.

4. Number 8 Member

אמנם עדיין אין סיכוי אבל זה לא רחוק שנות אור כמו שאתה עושה את זה...
    שכטר וורמוט כבר נפרדו מהאוהדים, דיברו על המעבר ונראה ששניהם שם. אז מבחינת שתי הקבוצות זה לא סגור אבל אני מאמין שזה יסתדר.

לא לומדים להיות קשר אחורי תוך חודשים, בטח שלא בגרמניה.
    תשים אותו באגף או כשחקן חופשי כמו שהוא בהפועל ולאוטרן תרוויח ממנו. קשר אחורי הוא לא יהיה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/11
  5. riquelme1 Member

לא הבנתי מה בדיוק ביזיון, שתי השחקנים כבר חתמו עקרונית בקבוצה, החתימה עוד לא רישמית אבל זה יהיה רישמי כנראה בימים הקרובים. הסוכן שלהם הוא אחד הסוכנים הטובים באירופה והוא סוכן של השחקנים הגדולים ביותר, ככה ש...

בכל עיתון ובכל מדינה אני רואה עשרות כתבות ששחקנים סגורים ובסוף מתברר בכלום, אפשר לחשוב.

ורמוט ושכטר ישחקו בלאוטרן.

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עמי, מי שקרוב להיות סגור הוא שכטר. בגרמניה מפרסמים שהנהלת לאוטרן עוד לא אישרה את העברתו של וורמוט.

שוב, יכול להיות שיש סיכום ג'נטלמני, אבל סגור זה עדיין לא

7. alexshw Member

בן בסט חתם בברסט.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ברוך הבא לאשכול, בן בסט.

אם הוא יהיה חלוץ פותח אז ההחלטה הזו שווה, אם הוא יחמם ספסל בקבוצת תחתית מהליגה הראשונה בצרפת, היה עדיף שימשיך לשחק בוסרמיל ובקופסא.

למישהו מרחבי הפורום יש מידע יותר ספציפי על הקבוצה, על החלוצים שלה, יש לבן בסט סיכוי להיות חלוץ פותח?

9. ~Omri~ Member

גם להיות שחקן ספסל בשלב הראשון זה לא רע. עם השקעה, התמדה והכוח רצון, הוא יהפוך עם הזמן לשחקן הרכב, וישדרג את עצמו כשחקן בכל הפרמטרים. את ההבדל יראו עם הזמן.

לשחק 20-30 דקות למשחק בצרפת זה הרבה יותר טוב מלהיות שחקן הרכב בליגת הפח שלנו.

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בקבוצת תחתית שנלחמת על הירידה? לא, כבר עדיף לו להגיע למכבי חיפה ולהיות שחקן מחליף בליגת האלופות.

11. ~Omri~ Member

לשחק בליגת האלופות זה לאו דווקא יותר טוב. הרי השאיפה של כל שחקן היא להגיע לקבוצה גדולה באירופה (או קבוצה בינונית בליגה גדולה). הופעות טובות בליגת האלופות רק יפתחו לו את הדלת לאירופה, אולם אין התחייבות שהוא יקבל חוזה בקבוצה גדולה. קח בחשבון שגם אין התחייבות שחיפה תעפיל לצ'מפיונס, וגם אם היא תעפיל, הסיכויים שלו לכבוש בצרורות בצ'מפיונס הם לא גבוהים.
    מצד שני, עונה או שתי עונות טובות בקבוצת תחתית בליגה הצרפתית, והסיכויים שלו להתקדם לקבוצה גדולה בצרפת או מחוצה לה, כבר גבוהים בהרבה.

אגב, עכשיו זו הזדמנות מצויינת עבור בן בסט לעבור לשחקן בחו"ל, אחרי שכבש 18 שערים בעונה החולפת. אם הוא ישאר בישראל, הוא עלול לרדת בכושר ההבקעה שלו, ואז יהיה לו קשה יותר לקבל חוזה בחו"ל. בן בסט למעשה מכה בברזל בעודו חם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/6/11
  12. alexshw Member

מה זה קבוצה גדולה באירופה? השאיפה צריכה להיות לשחק באופן קבוע במקום יותר טוב מבחינה מקצועית(וגם כלכלית). ליגה צרפתית ליגה מאוד מכובדת וחזקה ובפירוש עדיף לשחק שם(ב LIGUE 1) כמובן) מאשר במכבי חיפה.
    שאלה אחרת אם באמת הוא ישחק שם. הוא שוב מאותם ישראלים שנותנים כמה חודשים מעל הממוצע וישר בורחים לחו"ל בזכות סוכן שיודע למכור לוקשים.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/11
  13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינגו של בן בסט. גם ירוויח 400 אלף יורו, פי 3 ממה שהיה מרוויח במכבי חיפה. גם ישחק בליגה הרבה יותר טובה מישראל, ובטח ובטח שמבלגיה שכולם משמיצים אותה (שגם היא יותר טובה מהליגה שלנו - לפחות מבחינת כושר המשחק והקצב שזה הדבר הכי חשוב לטעמי). ישחק 20-30 דקות? מי אמר? אולי הוא ישחק יותר, ולמה שלא ישחק יותר? מי שהסוכן שלו לא יהיה, שיחק אותה!

די עם האמרה הפאתטית הזאת עדיף לשחק בליגת האלופות!, מה זה ליגת האלופות לעזעזאל?! 6 משחקים! ומי מבטיח לו שהוא ישחק שם? מי מבטיח לו שחיפה תעלה? אולי הם יאכלו איזה גול דרדלה ויעופו בפלייאוף? ואז מה תגידו? עדיף לשחק בליגה האירופאית...אימרה פאתטית! גם בן סהר שיחק שם אני לא רואה בדיוק איך זה עזר לו...

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/11
  14. saras 21 Member

בן בסט כבר בן 25 וזה הגיל שהוא חייב לנסות את מזלו באירופה.

אני מסכים עם עומר לגבי ליגת האלופות. ממש לא בטוח שחיפה תעלה. ההגרלה שלה בסיבוב המוקדם השלישי (לפני הפלייאוף) עלולה להיות קשה מאוד וכרגע אני לא רואה שהקבוצה מתחזקת.

15. שגיא Guest

אני גם חושב שבסך הכל החלטה טובה של בן בסט. אני לא כלכך מכיר את השחקנים של ברסט, ועברתי על הסגל שלהם ובפרט על החלוצים, ככה ששם גדול אין שם ואני מאמין שהזדמנות הוא לפחות יקבל. ברסט לא נראית קבוצה עם סגל גדול או עם הרבה כסף ואולי דווקא קבוצה כזו שהיא לכאורה קטנה, אבל בליגה שהיא ליגה טובה, כמו הצרפתית, זה בהחלט יכול להיות מעבר מפתיע. אני אישית לא מחזיק מבן בסט חלוץ מוביל של קבוצה אירופאית, אבל ימים יגידו.

גם פרנק ריברי וג'ינולה עברו בברסט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx