הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏27/7/09.

1. danielone Member

שיהיה לשכטר וורמוט הרבה בהצלחה, השיתוף פעולה בין שתי השחקנים האלה זה דבר מצוין, לדעתי הם ישתלבו מצוין, ואני מקווה לראות את שכטר מתקדם..

2. f-side Member

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קודם כל מבחינת שכטר המעבר מצויין כי הוא יהיה החלוץ מספר 1 של לאוטרן מאחר וגם החלוץ המוביל של הקבוצה (לאקיץ', עבר לוולפסבורג) וגם החלוץ השני (הופר, חזר לנאפולי אחרי השאלה) עזבו.
    לוורמוט יהיה קצת יותר קשה, הוא ימלא את המקום של מוראבק שהיה בהשאלה משאלקה.

לגבי קייזרסלאוטרן, מה אפשר להגיד, מועדון פאר עם בסיס אדיר של אוהדים, אם מגרש ותנאים פנטסטים ובכלל נבנה שם משהו מאד חיובי עם המאמן המוכשר מרקו קורץ.

שניהם יכולים כמו אלמוג כהן להיט בגרמניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/11.Xxx

4. Don Joan Roman Member

האמת אני מאמין ששכטר יצליח בליגה הגרמנית, זו ליגה שמתאימה לו ולאופי שלו, לעומת זאת ורמוט לדעתי לא כ"כ יצליח פשוט בגלל שהוא קודם כל שחקן פחות מוכשר משכטר, 2 הוא שחקן שלא עובד קשה כמו שכטר אבל אני מקווה ששניהם יצליחו.

בנוגע לבונדר: 500 אלף יורו כפול 3 לשחקן בינוני ומטה כמוהו זה לא סכום שאפשר לוותר עליו, ממילא הוא לא יוכל להשיג מקום טוב יותר שישלם לו יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/11
  5. Ian Wright Member

התחושה שלי היא שגילי ורמוט הוא מסוג השחקנים שיהיו כוכבים בליגת העל(ק) שלנו אבל באירופה הם לא יעשו יותר מדי רושם או יספקו את הסחורה.

בכל מקרה, מאחל הרבה הצלחה לשניהם. אין ספק שזה יתרון לשניהם לעבור קבוצה ביחד.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסוף גילי יעבור בינואר לבוכום בצוויטה בשביל דקות משחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. לא מצאתי כינוי Member

גילי בינואר, גג באוגוסט חוזר להפועל עם זנב מקופל בין הרגליים. שחקן סטייל טועמה, בארץ מכבב - באירופה פח. מחזיק מאוד מהסוכן שלו קצב, על זה שהוא הצליח להשחיל אותו לגרמנים, לירה לא הייתי שם עליו.

8. riquelme1 Member

אתם עוד תאכלו את הכובע, אני דווקא חושב שגילי יכול להיות הצלחה גדולה בגרמניה, מבחינת כשרון, טכניקה ושליטה בכדור הוא ברמה של הליגה הגרמנית, השאלה תיהיה עם האופי שלו יתן לו להצליח, אבל אין לי ספק שהעבודה שחברו הטוב ביותר יהיה שם לצידו תעזור לו.

ורמוט נתן מספיק תצוגות גדולות באירופה והוכיח שהוא לרמות האלה.

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מאור מליקסון הוחלף בדקה 19 במשחק האחרון של ויסלה העונה (הפסידו 2-0) בעקבות פציעה. כמובן שאם זו פציעה שהכריחה אותו לצאת מהמגרש בדקה 19 לא מדובר בפציעה קלילה. בוואלה מיהרו לזעוק שמליקסון בספק למשחק הנבחרת, אבל כרגע אין שום אבחנה או מידע על הפציעה.

--

רע רע רע.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני איתך,אני חושב שורמוט כן יכול להצליח,אם הוא היה עובר בסוף שנה שעברה הוא בתחילת השנה היו אומרים דברים אחרים לגביו,אני חושב שזה שיש לו ניסיון כבר באירופה וגם את שכטר איתו יכול כן לעזור לו,מדובר בשחקן מוכשר מאוד ואין לי ספק שאם הכל יסתדר לו הוא יצליח בגדול.

11. Number 8 Member

כזכור גילי ורמוט כבר שיחק בחו"ל אבל חזר לישראל עם הזנב בין הרגליים כי לא הסתגל לחיים בבלגיה. נכון שהוא התבגר והוא ושכטר הולכים להיות צמודים בתחת של השני, אבל אולי זה פשוט האופי של ורמוט, האופי שמונע ממנו להצליח מחוץ לבית כי כישרון ויכולת יש לו זה בטוח.

אם באמת איתי שכטר הולך להיות שחקן הרכב, הוא הולך להצליח ובגדול, יש לו את היכולת ואת האופי לעשות חיל בגרמניה.

12. Muurad Member

הדבר המעניין אותי הכי הרבה ולדעתי הדבר היותר קריטי להצלחה של שניהם ואשמח לדעת תשובה לו - זה איזה מערך הקבוצה הזו שיחקה השנה - או יותר חשוב איזה מערך היא תשחק שנה הבאה?, ובנוסף למערך מה המנטליות או הסגנון שרוצים לראות שם.

זה בעיקר לגבי גילי ורמוט שתלוי במערך שיתאים לו יותר משכטר - אבל גם לגבי שכטר עצמו, כי הוא לא מתאים להיות חלוץ יחיד קלאסי לדעתי.. אחרי שנדע את זה נוכל להעריך ולחזות בצורה טובה יותר אם וכמה יצליחו.

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/11
  13. Don Joan Roman Member

בשנה החולפת קייזרסלאוטרן שיחקה ב4:5:1 כשסרדאן לאקיץ' היה החלוץ היחיד וארווין הופר היה החלוץ המחליף.

14. ELIRAN767 Member

שכטר תפור לליגה הגרמנית,יש לו את המהירות ואת הטכניקה,עם הוא ישפר את הבעיטה הוא היה אחד השחקנים הטובים בגרמניה.

לעומתו ורמוט,הוא טכני מאד שולט בכדור היטב,אבל חסרה לו המהירות והיה לו קשה מאד לישתלב בליגה הגרמנית.

תקנו אותי עם אני טועה,עם הייתי גילי ורמוט הייתי שוקל לעבור לעמדת הקשר האחורי,שם לדעתי הוא יוכל לתפקד יותר טוב ולעלים את החוסר היחסי שלו במהירות,יש לו מסירה טובה מאוד. למרות שעם הוא ירצה לשחק כקשר אחורי הוא יצטרך להוסיף כמה קילוגרמים של שריר.

15. Number 8 Member

מבחינה פיזית הוא רחוק שנות אור מלהיות קשר אחורי, בטח ובטח באירופה. הוא כמו שירן ייני 2 כקשר אחורי.