ואולי פשוט טוב לו שם? הוא מרוויח טוב, משחק בקבוצה טובה בליגה סבירה עם מתקנים טובים (מאוד ביחס למה שהיה רגיל), למה תמיד אנחנו מצפים שהשחקן ירדוף אחרי עוד ועוד אתגרים? זה גם לא שהוא צעיר יחסית לקריירה של כדורגלן.
כי כל ספורטאי צריך לשאוף ליותר. הוא כבר השיג את כל מה שהוא יכול להשיג בבלגיה והגיע הזמן לעבור הלאה. מילא ברדה לא היה מספיק טוב אז ניחא אבל יש לו את היכולות לעבור לליגה חזקה יותר ולהשתלב טוב. גם נראה שברדה הוא לא מסוג השחקנים שיישארו באותה ליגה רק בגלל שהתנאים טובים, נראה שהוא רוצה להתקדם כי הוא מאמין בעצמו ויש לו את היכולות המתאימות.
אתם שוכחים שלברדה אין סוכן שישווק את השם שלו ברחבי אירופה ובכל זאת הוא הצליח להגיע אל רשימות הרכש של דורטמונד,אברטון ובלקבורן. להגיד שהליגה הבלגית לא שווה כלום רק בגלל שהוא לא עבר לליגה גדולה יותר זו שטות. וכמו שאמרו פה כבר, טוב לו שם. מאז שהוא חתם שם הקריירה שלו נוסקת. משכורת יפה,נתונים מעולים ומקום של קבע בהרכב הנבחרת. מעבר לקבוצה אחרת יכול לסכן את כל זה.
מאור מליקסון שיחק את המחצית הראשונה בהפסד של ויסלה ללגיה וורשה. בסוף המחצית הראשונה השוער של ויסלה הכשיל שחקן יריב ברחבה, קיבל אדום ומליקסון הוחלף כדי לאפשר את הכנסת השוער המחליף. אוהד ויסלה שמגיב בקביעות בפורום 'הקאמלס' אמר כי במשחק היו הרבה סקואטים, ביניהם מדורטמונד, קייבו ואספניול. אני חושב שמאור הוא הלגיונר היחיד שעוד משחק, מלבד תמיר כהן שאולי יקבל דקות מחר בבולטון. אגב, עוד תואר נוסף לאשכול - סלטיק זכתה בגביע הסקוטי לאחר 0-3 קליל על מות'ראוול. כיאל כמובן לא שותף.
ניר מנצור? הוא לא חתם בפאנתנייקוס בתחילת השנה? חבל מבחינת מליקסון שדווקא היום הוא הוחלף במחצית...כך או כך אני מאמין שאם יש לו הצעה מאיטליה כמו שהיה כתוב או מגרמניה, הוא לא צריך לשקול בכלל אלא ללכת בוודאות, אם לא, להישאר בויסלה.
חוזהו של תמיר כהן בבולטון לא יחודש, והוא יעזוב את הקבוצה לאחר 3 וחצי שנים. מישהו יודע לאן מועדות פניו כעת? מי מעוניינת בו?
מכבי לא אמרה מעולם שהיא מעוניינת בו, אני בספק אם מכבי תשלם לו את מה שהוא קיבל שם, והאמת? אם אני תמיר כהן? אני מעדיף להיות בצ'מפיונשיפ או בנוריץ' שפורסם שרוצה אותו, מאשר לחזור לפה. נכון הוא עבר טראומה קשה עם המוות של אבא שלו, וזה קשה למשפחה, אבל הדבר הראשון שהוא צריך לחשוב עליו זה קודם כל כסף ואיפה שנותנים לו יותר, כי זה כבר לא רלוונטי דקות המשחק, הוא לקראת סיום הקריירה, כמה נשאר לו? 5 שנים? עדיף לעשות עוד שנתיים-שלוש בחו"ל להתאמן ברמה רצינית יותר, להרוויח יותר ולשחק במקום שייתנו לו בוודאות ולא יקללו אותו בדקה 5 של מחזור 1.
נראה שמאור נהייה הבועט הקבוע של הפנדלים. בקשר לעדן בן בסט, אני קצת עוקב אחרי הסגירה שלו במינשנגלדבאך והיום היא סיימה את משחקי המבחן לאחר 1-1 נגד בוכום במשחק הראשון 1-0 למינשנגלדבאך. ככה שהיא נשארה בליגה. ואם עדם בן בסט סגר שם אז בשנה הבאה אנחנו נראה אותו בבונדסליגה. לא?
מאור בועט שם את רוב הבעיטות החופשיות וחלק מהקרנות, לא פנדלים. 4 שערים הוא כבש העונה (נשאר עוד משחק) ואף אחד מהם לא מפנדל. עדן בן בסט, כמו שעומר אמר, לא סגר במינשדלגבאך. היו דיבורים שאם ישארו בליגה הוא יעבור לשם ועכשיו נותר לראות אם באמת יתפתח שם משהו אחרי שהבטיחו את הישארותם.