הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏27/7/09.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ברכות לגנק של ברדה, שמצטרפת לויסלה של מאור וסוגרת 3 ימים עם 2 תארי אליפות לליגיונרים שלנו. בהצלחה באלופות! מי יודע, אולי יגיעו לקריית אליעזר?

2. alexshw Member

אליפות שלישית לישראלים בבלגיה וראשונה מאז 89.

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/11
  3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ברדה אמנם לא שותף בגלל פציעה, אך יש לו מניות רבות באליפות של גנק, נתן עונה טובה.
    אם הוא לא יעבור לליגה גדולה יותר בקרוב, חוששני שזה לא יקרה לעולם ויזכרו אותו ככישרון מבוזבז.

4. alexshw Member

לא מסכים איתך. בארץ ברדה לא היה גדול החלוצים של הליגה. בבלגיה אתה רואה איך הוא השתפר. הפך לשחקן טוב יותר. גם בנבחרת הוא מספק את הסחורה.
    זה לא נקרא מבוזבז.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עם כל הכבוד, בלגיה היא לא פסגת השאיפות של כל שחקן ישראלי ואת זה אפילו אתה אמרת. מבחינת יכולת הוא עשה את העבודה בצורה הטובה ביותר, אך עם הכישרון שלו הוא יכל להגיע רחוק יותר.

6. alexshw Member

כי לא כל שחקן ישראלי הוא מספיק מוכשר ומסוגל להגיע לליגות הבכירות, גם אם מאוד ירצה.
    כישרון? דיברו עליו כבחור מאוד כישרוני בצעירותו, אבל ראינו שהוא לא היה חלוץ גדול במיוחד בליגה שלנו.
    הרבה ישראלים משמשים כעציצים שם בכל מיני קבוצות בינוניות.
    ברדה שחקן מוביל באחת הקבוצות הטובות בבלגיה. הוא היוצא מן הכלל.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ברדה בן 29 כבר, הסיכוי שיעבור למועדון גדול יותר בגיל הזה שואף לאפס. נכון, הוא אף פעם לא היה שחקן שיכול להשתלב באירופה, אבל אתה מצפה משחקן שמצליח שנה אחר שנה בבלגיה, שהוא כן ייתקדם בסופו של דבר לליגה בכירה יותר, וזה לא קרה, מה שגורם לי די לפקפק בפרסום של הליגה הזאת. טוב לפחות את הכסף שלו הוא עשה.

8. riquelme1 Member

היה לו כמה הצעות, אבל בסופו של דבר זה לא יצא לפועל, קורה. לא הבנתי למה רשמת שהוא לא יכול להשתלב באירופה(בלגיה זה לא אירופה?), שהוא כבש 4 שנים כובש בצרורות בליגה הבלגית, ואחד השחקנים הכי דומיננטים בקבוצה שלו שהיא במקרה גם אלופת בלגיה.

אני לא מסכים שברדה עשה שידרוג כל כך גדול במשחק שלו בבלגיה, את הכשרון תמיד היה לו, ולהבקיע בבלגיה ביחס לליגה הישראלית זה לא כל כך קשה כמו שאנשים חושבים, גם בהפועל לפני היציאה לבלגיה ברדה נתן שתי עונות טובות, וזה לא הפועל של היום.

ברדה בן 29, וקשה להאמין שעם העונה הוא לא יקבל הצעה לצאת לליגה טובה יותר אז זה יקרה מתישהו, אבל הוא בכיף יכול להשתלב בקבוצת מרכז טבלה בבונסלייגה, בספרד או באנגליה.

אל תשכח את ארבייטמן, שלדעתי הוא סקורר טוב יותר מברדה, אומנם סיים רק עם 6 שערים אבל לא השתמשו בוא מספיק.

9. Santi Cazorla Member

האם גם רפאלוב בדרך לבלגיה? אנדרלכט שאיבדה את תואר האליפות לאחרונה הציעה לשחקן 650 אלף דולר והוא עשוי להסכים בגלל שהבטיחו לו את הספרה 10 על החולצה והוא צפוי להיות שחקן מרכזי בקבוצה, הוא קיבל גם הצעה מבולטון האנגלית.

מכבי חיפה לא צפויים לעשות קשיים לשחקן ביציאה לחו''ל, למרות שיש לו חוזה לעוד עונה.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קודם כל, לא, בלגיה זאת לא ליגה שאני מחשיב באירופה, הכוונה לארבעת הליגות הבכירות- ספרד, אנגליה, גרמניה ואיטליה. כשנדע שיש לנו מספר גדול של שחקנים בליגות הנ"ל נדע שאכן עשינו התקדמות אדירה, כי עם כל הכבוד, לצאת לבלגיה ולרדת עם הקבוצה ליגה, כמו שחלק מהישראלים עשו השנה, זאת לא התקדמות כל כך גדולה.
    וזלזלתי בליגה הזאת מהסיבה הפשוטה, שאתה רוצה מקרה בישראל של שחקן שמככב עונה אחר עונה בישראל, בכמעט 4-5 עונות רצוף הוא שחקן מוביל, והוא לא יוצא לאירופה? נדיר. בבלגיה, מלאת החשיפה, כמו שכולם אוהבים לרשום כאן, זה כן קורה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/5/11
  11. riquelme1 Member

אני מסכים איתך, אני לא חושב שיש הבדל גדול בין הליגה שלנו לליגה הבלגית ושזה באמת התקדמות גדולה.

לרפאלוב אסור לעזוב לאנדרלכט, עדיף כבר לו כבר להשאר במכבי חיפה ולשחק בליגת האלופות, עם הוא יוצא לאירופה זה רק לאחד הליגות הגדולות, יש לו הכשרון להיות שם.

12. Andrei Kanchelskis Member

יש לו הזדמנות פנטסטית לשחק איתם בעונה הבאה בליגת האלופות ואני לא חושב שהם יוותרו עליו כל כך מהר, למען המשימה הזו הוא יהיה נחוץ להם מאוד.

אגב לא הבנתי מדוע האלופה הבלגית לא מקבלת כרטיס אוטומטי למפעל והאלופה הסקוטית כן מקבלת במה יותר טובה הליגה הסקוטית מהליגה הבלגית ומה בדיוק עשו הקבוצות הסקוטיות באירופה שזה מגיע להם?

13. alexshw Member

אני מאמין שבגלל הגמר גביע אופ"א 07/08 של ריינג'רס והשמינית גמר צ'מפיונס של סלטיק. כרגע הדירוג של הליגה הזו יותר גבוה.

ונדמה לי שבעונה הקרובה גם אלופה סוקטית תתחיל במוקדמות.

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/11
  14. Andrei Kanchelskis Member

איפה אפשר לראות בבקשה את דירוג הליגות באירופה?

15. alexshw Member

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/11