הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏27/7/09.

1. riquelme1 Member

אין ספק, אלמוג כהן בחיים לא יגיע ליותר לקבוצת אמצע טבלה בליגה הבלגית. אה אופס, הוא משחק בקבוצת אמצע ומעלה בליגה הגרמנית, וסביר להניח שיגיע רחוק יותר.

אתה באמת לא שווה תגובה.

2. yedidel Member

אבל הוא צודק. שיהיו לנו עשרה שחקנים בליגות הגבוהות באמת (כמו לקרואטיה) אז זה יתחיל לשנות מי המאמן.

3. Igi Member

תפסיק להיות אטום, אני מדבר על דודו ביטון. על ההצלחה הרגעית האחרונה של כהן אין וויכוח בכלל.

ואני שמח שאתה חושב שאני לא שווה ממך לתגובה, כי ברגעים ההתנתקות מהמציאות האלה שלך סביר להניח שגם אם היית מגיב זה לא באמת היה משהו משמעותי.

4. danielone Member

יפה גם אליניב ברדה וגם דודו ביטון כובשים את שערי הניצחון לקבוצות שלהם בבלגיה כל הכבוד ! סתם משהו לא קשור ששמתי לב אליו שלמעט דודו ביטון כל השחקנים קיבלו צהוב גם דקל קינן גם אלמוג גם אליניב ברדה

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

תחתית הליגה הבלגית, לכל הקבוצות נותרו עוד 3 משחקים:
    12. בירסצ'וט 25 (-14)
    13. סנט-טרוייאדן 23 (-27)
    14. AS יופין 21 (-20)
    --------
    15. לירסה 21 (-32)
    16. שרלואה 18 (-31)

בשבת הבאה שרלואה יוצאת למשחק חוץ מול קרוטרייז'ק (של רמי גרשון), שנמצאת במקום התשיעי בפער של 6 נקודות מהפלייאוף העליון. שרלואה תהיה חייבת לנצח, משום שארבעת הקבוצות מעלייה בטבלה נפגשות למשחקים ביניהם:
    סינט טרוייאדן תארח את בירסצ'וט ולירסה תארח את יופין.

זה מחזור המפתח מבחינת שרלואה, שלמזלם אין להם משחק נגד קבוצות הצמרת ב3 המשחקים הבאים.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד אנחנו עדיין לא ברמה כזאת חזקה עם הליגיונרים, מבחינתי הרגע שבאמת ניקח צעד קדימה בתחום הזה יהיה כשלא נתלהב מכל שער או בישול של איזה ליגיונר, ושזה יהיה משהו סטנדרטי שיש ליגיונרים שלנו. מ20-30 ל50-60.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש להם משחק נגד סטאנדארד ליאז'...

הליגה הבלגית היא לא קידום לשחקנים? ברור! כי הליגה הישראלית היא קידום לשחקנים!הצחקת את כולנו כאן עמי. די עמי, מילא תטען שלשחק בחיפה ובהפועל זה יותר טוב מלשחק באופן, שאלרואה, קורטרייק וליארסה (וגם זה אני לא בטוח) אבל לטעון שהליגה הבלגית זה לא קידום או קרש מקפצה באירופה? נו באמת.

בליגה שלנו יש 10 סקאוטרים מאירופה בשנה! (לא כולל משחקי צ'מפיונס ליג שמגיעים הנה הודות לפלאטיני) בבלגיה, וכל הסוכנים אומרים את זה תמיד, יש 50 סקאוטרים במחזור!

סתם, קח על קצה המזלג איך הליגה הבלגית היא קידום, קיץ 2010:

רוברטו רוזאלס -> גנט -> טוונטה
    דיומארסי מבקובאני -> סטאנדארד ליאז' -> מונאקו
    סריל טראו -> שארלרואה -> קייבו ורונה
    מילאן יובאנוביץ' -> סטאנדארד ליאז' -> ליברפול
    איגור דה קאמארגו -> סטאנדארד ליאז' -> מנשנגלדבאך
    סיימון מיגנולה -> סיינט טרוידן -> סנדרלנד
    יואן איבנס ->מכלן -> כרונינגן
    אנטולין אלקאראז -> קלאב ברוז' -> וויגאן אתלטיק
    ג'יופרי מוג'אנג'י ביה ->שארלרואה -> וולבס
    אדלן גיוראה -> שארלרואה -> וולבס
    יילה ואן דאמה -> אנדרלכט -> וולבס

עכשיו זה לא משנה באמת מי השחקנים ומאיזה קבוצה הם עברו, בסופו של דבר הם עברו מהליגה הבלגית לליגה הרבה יותר טובה, השנה, 11 שחקנים. כמה שחקנים עוברים מליגת העל, האימפריה השישית בטיבה, לאירופה, או בשפתך, אחת מ-5 הליגות הבכירות (אנגליה, גרמניה, צרפת, איטליה, ספרד) בשנה? אולי! אחד, וגם הוא חוזר אחרי 4 חודשים בגלל געגועים לחמין של אמא. אולי וגם זה בספק גדול.

ובנוסף ל-11 האלו, יש לא מעט שחקנים שעברו למועדונים בהולנד אם זה ניימיכן, וונלו, רודה, ולעוד מועדונים כמו רוזנבורג, ספרטה פראג, אנקרגוצ'ו, ארמיניה בילפלד ועוד כהנה וכהנה...ושוב אני אשאל: כמה שחקנים מפה עוברים לליגות הגדולות באירופה בשנה? 0 ואם יש מזל אז שחקן אחד.

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/11
  8. Muurad Member

שלא לציין את העובדה שכשהשחקנים עוברים לחו"ל כמו שראינו בכל סדרת הקליפים ש"וואלה" הכינו, הם מתמקדים וחושבים 99% מהזמן על כדורגל ומשקיעים הרבה יותר וככה נהיים שחקנים יותר טוב גם מנטלית וגם בגלל שאין דברים שמפריעים להם.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאתה בבלגיה, המדור של אופירע לא מסית אותך. היציאות למועדונים לא מסיתות אותך. אתה לבד, מתרכז בכדורגל ובתאכלס? נהנה הרבה יותר מבישראל אהה ואתה מקבל משכורת בזמן והרבה יותר גדולה. ואיך שכחתי, אחרי משחק אחד אתה לא מוכתר למלך וגם לא גומרים לך את הקריירה והשתן לא עולה לראש.

10. riquelme1 Member

שקר וכזב, אני יכול להשים איתך על זה שהיו בארץ העונה יותר מ30 סקאטורים, אם לא יותר.

הודות לפלאטיני לבלגיה אין נציגה בליגת האלופות כמה זמן?

קיץ 2010 ישראל:

אלמוג כהן- נירנברג
    דגלאס דה-סילבה- רוזנבורג
    בירם כיאל- סלטיק
    שלומי ארבייטמן- גנט
    ביברס נאתכו- רובין קאזאן(גם ב2010)
    טשיירה- ציריך
    דקל קינן- בלקפול

וזה גם על קצה המזלג ומה שאני זוכר כרגע, שלא נדבר על שנים עברו, שחקנים כמו יעקובו, בניון, תמיר כהן, טל בן חיים, אוואט, וכו' וכו'. וכל זה עוד שהפועל ת''א מצליחה לשמור על רוב הכוכבים שלה, שבעונה הבאה שכטר כמעט בוודאות עוזב לליגה בכירה באירופה, וורמוט שמבוקש ע''י קבוצות בגרמניה, ודני בונדר שמבוקש ברוסיה, ומאור בוזגלו שמובקש באיטליה ועוד ועוד.

כן אני רואה איך אלמוג כהן, ארבייטמן, נאתכו ובירן כיאל חוזרים לחמין של אמא. הקלישאות בשקל שלך עובדים אולי על אנשים חסרי מושג, אבל השקרים והשטויות שאתה רושם פה עוברים כבר כל גבול.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

טישיירה לציריך? לא ידעתי שהוא שחקן נבחרת ישראל...כנ"ל דגלאס דה סילבה...הם לא ישראלים והם לא נחשבים. ובכלל לא ידעתי ששווייץ היא ליגה נחשבת באירופה, כנ"ל אוסטריה. הן לבטח לא נחשבות יותר מהליגה הבלגית! הן נחשבות באותה רמה בדיוק, אז כששחקן עובר לשוויץ (כמה כאלה היו לנו? אבי תקווה) או לאוסטריה (0 ישראלים עברו לשם) זה בסדר אבל לבלגיה לא...

ביבראס נאתכו עבר בכלל בעונה שעברה.

מאור בוזגלו לא מבוקש באיטליה וגילי ורמוט לא מבוקש בגרמניה, אל תמציא. זה שכתוב בוואן לא הופך את זה לנכון. מה זה מבוקש? גם אני מבוקש באיטליה. יש הצעה על השולחן? כן או לא! לאיתי שכטר היו 2 הצעות על השולחן מסלטיק ומקייבו ורונה והוא והסוכן שלו אמרו את זה, זה נחשב. זה שסקאוט בא לצפות בגילי ורמוט וכרגיל לא רואה כלום ושום דבר כי הוא משחק ברמה של ריצפה, כמו כל העונה הזאת, בניגוד מוחלט לעונה שעברה, וזה רק עוד הוכחה לכך שהוא לא יצליח באירופה כי אפילו פה הוא לא שומר על רמה גבוהה ויציבות 2 עונות ברצף, זה לא נחשב.

רגע פתאום שלומי ארבייטמן שעזב לגנט זה כן נחשב אירופה? אבל זה לא קידום כהגדרתך...

דקל קינן, כבודו במקומו מונח, עזב רק בגלל שנגמר לו החוזה, כנ"ל אלמוג כהן, אחרת הוא היה ממשיך לשחק פה במגרשי ליגת העל. ועדיין הוא משחק בליגה השניה באנגליה, שלדעתי ב-10 רמות מעל הליגה פה, למרות שיהיו כאלה שיטענו שלא.

בניון, מתי הוא עבר? 2001. אוואט? 2001. יעקובו (וגם הוא לא ישראלי ולא נחשב! זה כמו שאני אציין את מאיוקה)? 2003. בן חיים? 2005. תמיר כהן? 2007.

די מצחיק שאתה מדבר על זה שלבלגיה אין נציגות כשלישראל סך הכל היו 4 הופעות בצ'מפיונס ולבלגיה יותר מ-פי 3! בשנה שעברה להזכירך, סטאנדארד סיימה שלישית בבית שלה שכלל את אולימפיאקוס ואלקמאר, אלופות בארצן, וארסנל כמובן.

אני די בטוח שאם תעשה רשימה של כל העברות של השחקנים הישראלים לחו"ל לליגות שהן איטליה, גרמניה, ספרד, צרפת ואנגליה החל משנת 2000 עד להעונה, זה לא יכסה כמות של שחקנים שעברו מבלגיה לליגות הללו בשנתיים האחרונות.

12. riquelme1 Member

אתה מביא פה שחקנים סרבים ודרום אמריקאים שעברו מהליגה הבלגית ונותן כדוגמא, ושאני מביא זרים זה לא נחשב? אתה משהו.

הדיון הזה באמת מיותר וחסר תכלית כל עוד אתה לא משנה את הגישה שלך, אם אנשים כמוך היו מנהלים את הכדורגל פה, לא היה כאן כדורגל.

ובשביל לא להרוס כאן את הדיון, הלאה.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הבאתי לך רשימה של שחקנים שעברו מבלגיה לאחת מ-5 הליגות הגדולות של אירופה, כי אמרת שהליגה הבלגית היא לא קידום...מכל השחקנים שאתה הבאת, רק אחד משחק באחת מ-5 הליגות הטובות בעולם, ועושה את זה בהצלחה, אלמוג כהן. בירם כיאל מתאמן ומשחק בקבוצה שהיא ברמה משל עצמה בליגה שהיא יותר חזקה מהליגה הישראלית בכמה דרגות, אבל לא מה-5 הכי חזקות באירופה. כנ"ל נאתכו ודקל קינן (עם כל הכבוד לליגה השניה באנגליה). אני אישית חושב שכל ליגה אירופאית, היא בכמה דרגות מעל הליגה שלנו בהכל: קצב משחק, אימונים, מתקנים, מקצוענות, אווירה, הכל. כך שמבחינתי כל שחקן שעובר לבלגיה, כל עוד הוא משחק שם בהרכב ולא חוזר לפה, זה מצוין, וכן, יש להם יותר סיכוי להגיע מבלגיה לאחת מהליגות הגדולות מאשר מהליגה שלנו.

14. riquelme1 Member

אין ספק, הליגה הפולנית, אלבנית, אירית, צ'כית, קפריסאית, פינית, הונגרית, בולגית, נוורגית.

כל הליגות באירופה טובות יותר מהליגה הישראלית!!! הכדורגל הישראלי פח אשפה, השחקן הישראלי הוא עצלן\בטלן\חלש, לסגור את הכדורגל!!!!!!!!!!!

וכאן זה נגמר.

15. Vatos Member

אין ספק אלמוג כהן מספק את הסחורה בנירנברג

השער השלישי

אהבתי שהשדר בסוף אומר שמגיע לאלמוג להפקיע מכיוון שהיה טוב מאוד כל המשחק.

צומח לנו פה שחקן נהדר!