הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏27/7/09.

1. לא מצאתי כינוי Member

שאפו לדודו ביטון, אם הוא ימשיך ככה הוא באמת יגיע רחוק ולא יעצור בשרלואה.

ד"א, לפי מה שהבנתי אלמוג כהן בישל את השער השני של נירנברג..

כמו כן דקל קינן שיחק 90 דקות היום בנצחון של קראדיף 1-0.

2. Don Joan Roman Member

אולי אנחנו לא יודעים אבל על פניו זו בהחלט החלטה דיי מוזרה אבל לא נורא.

ואני שמח שדודו ביטון ממשיך לכבוש ואני מקווה שהוא יתמיד בזה וששרלרואה לא תמנע מבעדו כמו שגנק מנע מברדה.

3. Muurad Member

גם אני חשבתי ככה ואפילו רשמתי את זה פה לפי מה שאמרו בצ'רלטון, אבל צפיתי בתקציר ומתברר שהוא לא.

4. לא מצאתי כינוי Member

תסמוך על דודו דהאן שמעורבב עם כל המי ומה בכדורגל הבלגי שלא... אליניב יצא לאירופה בגיל יותר מאוחר, בנוסף לעובדה שהוא משחק בקבוצת צמרת לגיטימית - טבעי שהם לא ירצו לשחרר אותו. במידה ודודו ימשיך לתת הצגות כאלו ושרלואה תירד ליגה, קשה לי לראות אותם מונעים ממנו לעבור..........

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמממ במצב שנראה עכשיו לדודו ביטון יש עוד 4 משחקים עד לסיום העונה כי 2 האחרונות בליגה יורדות ליגה אחרי 30 משחקים ולא משתתפות בפלייאוף, שארלרואה במינוס 5, עכשיו מעניין מה זה אומר מבחינתו של דודו ביטון? האם יש לו אפשרות להשתחרר? או שהוא ממשיך להיות שם. אני לא בטוח שליגה שניה עדיפה מאשר ליגת העל, האמת אני די בטוח שלא, בניגוד לליגה הראשונה בבלגיה, שלא רואה את הליגת פח שלנו ממטר. כך שאלא אם דודו ביטון ייתן פה נס, יהיה מעניין לראות אם הוא ישאר שם.

אין שום דבר מוזר בהחלטה של דודו ביטון, רק טיפש יעדיף להיות חלוץ שלישי כמו שלומי אזולאי ולא לצאת לאירופה לשחק בליגה יותר טובה, גם אם זה בקבוצה במקום האחרון, ולהרוויח 100 אלף יורו נטו עד לסיום העונה (ו-250 בשנה שלאחריה). אין פה בכלל עניין של שיקול, דודו ביטון עשה את ההחלטה הנכונה מבחינתו (2 שערים באיזה 3 או 4 משחקים מאז שהגיע) וגם בדיעבד זה עזר להפועל פ"ת.

ולגבי זה שגנק מעכבת את ברדה, אני זוכר שברדה אמר בזמנו שהיתה רק הצעה אחת רצינית מבורוסיה דורטמונד וגנק פשוט רצתה מחיר יותר גבוה וזה טירפד, וחוץ מזה, אל תרחמו על ברדה, הוא יושב יפה מאוד בגנק ומרוויח למעלה מ-450 אלף יורו נטו בעונה...אני מאחל לכל שחקן שיוצא לחו"ל שירוויח כמוהו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/11
  6. riquelme1 Member

אף אחד לא מרחם כלכלית, מקצועית הוא היה צריך ויכל להגיע רחוק יותר מגנק.

לגבי דודו ביטון, אין הבדל בין הלגיה הישראלית לליגה הבלגית הראשונה, ואם יש הוא מינורי(ליגת פח, כרגיל קלישאות העומר), דודו ביטון יעשה טעות גדולה עם יסכים לרדת ליגה עם שרלואה, אני בטוח שכבר עכשיו כמה קבוצות שם שמו עליו שם עיין.

אני גם די בטוח שעם ביטון היה מגיע מוקדם יותר, הקבוצה הייתה מעל הקו האדום.

7. danielone Member

מה שקרה לשרלואה זה בדיוק מה שהיה קורה
    להפועל פ"ת אם דודו לא היה שם
    וכמו שאמרתה ובצדק אם דודו היה שם מההתחלה
    הם היו מעל הקו האדום בקצת כמו הפועל פ"ת !

8. Muurad Member

90 דקות ובישול השער הראשון זה ההספק של בירם בניצחון 3-1 של סלטיק על דנדי יונייטד.

משחק פושר שלו מבחינת מה שהוא עשה עם הכדור, אבל הגנתית הוא היה טוב מאוד.. הפנים לאולד פירם השני שבוע הבא.. הולך להיות משחק ענק.

9. JackSparrow Member

יצא לי לראות משחק של סלטיק והם לא שיחקו מי יודע מה (גם לא כיאל) אז אני באמת לאמבין מה מתלהבים מהקבוצה הזו כלכך... או שפשוט נפלתי על יום לא טוב שלהם

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

על פי משחק אחד לא קובעים שום דבר. מה גם שהם שיחקו במגרש מגעיל מאוד שמאוד קשה לשחק עליו כדורגל, דברים שבקושי בישראל רואים, לכל אלה שחושבים שהליגה הסקוטית עולה על שלנו.

סלטיק וריינג'רס משחקות בהילוך ראשון בליגה. המבחן האמיתי שלהן הוא במפגשים ביניהן ובליגת האלופות.

11. danielone Member

טוב לפחות יום ראשון הבא יש את הדרבי של גלאזגו

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליניב ברדה עלה היום כקפטן של גנק. הישג לא מבוטל לברדה ומלמד המון על ההצלחה שלו והמעמד שלו בקבוצה.
    גנק ניצחה שוב והפער מהמקום הראשון הוא רק 3 נקודות.

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

גנט (71 דקות לאברטיימן) ניצחה 0-1 את קרויטק (90 דקות לרמי גרשון) במשחק שנעל את המחזור ה26 בליגה הבלגית.

14. riquelme1 Member

מנצ'סטר יונייטד מתעניינת בבירם כיאל, הסכום שהוא שווה כרגע הוא 8 מיליון יורו, בסלטיק מרוצים מכיאל מאוד וכנראה יקשו מאוד על המעבר.

כל הכבוד, פשוט רואים כמה כשרון יש לשחקנים שלנו, כיאל שמצטיין בסלטיק, אלמוג כהן שמצטיין בנירנברג, ביברס נאתכו.

חבל שהדור הכי מוכשר שצמח כאן מארץ ברקוביץ מודרך על ידי המאמן הכי גרוע שהיה כאן מאז ומעולם.

15. JackSparrow Member

במלא אתרים (ובניהם ספורט 5) רושמים שמצ'נסטר מעוניינת בכיאל, כנראה לקיץ.