הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏27/7/09.

1. yedidel Member

התכוונתי דווקא לויסלה והקבוצות שהיא עפה נגדן...

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמשיך עם תיאוריות הגזע שלך....DNA הוא אומר לי...מה אתה באקס-מן?

בסופו של דבר לכל קבוצה יש נפילות גם לחיפה(רק השנה להזכיר לך את מינסק) גם להפועל וגם למכבי פשוט חיפה והפועל משחקות שנה אחר שנה ככה הסיכוי שלהם להצליח גדל ופחות זוכרים את הכישלונות, שמשחקים פעם ב-3/4 שנים אז לא מדורגים והלחץ גדול יותר וכך גם הסיכוי להיכשל.

תמשיך להפריח תיאוריות על אופי וDNA, זה רק כדורגל!

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אלמוג כהן עם שער (בכורה נדמה לי), קבוצתו מובילה כרגע 2-0 על המבורג.

4. Number 8 Member

אכן, אלמוג כהן פתח בהרכב, שיחק 85 דקות והבקיע את השער השני של המבורג בדקה ה-70 שעזר לקבוצתו לנצח 0:2 את המבורג.
    זהו שער הבכורה של אלמוג כהן בגרמניה.

5. tayara Member

כל הכבוד לאלמוג כהן.
    לאט לאט הוא מתבסס לו בקבוצתו ולא סתם מחמם ספסלים

6. Muurad Member

באמת כל הכבוד.. לא רואה את המשחקים אבל אני משתדל לעקוב, וכמעט בכל משחק הוא לפחות נכנס מחליף ובזמן האחרון(למרות שאם אני לא טועה זה בגלל פציעה של מישהו בקישור נכון?) הוא פותח.

יהיה נחמד אם מישהו שבאמת יוצא לו לראות את המשחקים יגיב על איך אלמוג משחק.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

8. Muurad Member

תודה על הוידאו - גנב לו את הגול יפה יפה חחחח.. ברצינות אבל כל הכבוד.. וראיתי את השחקן הכי טוב שלהם ממה שראיתי גונדוגן, זה שאלמוג על הספסל בגללו - יושב ביציע, והוא באמת כישרון ברמה גבוהה מאוד אגב, ככה שמובן איך פתאום אלמוג פותח, ועוד יותר מובן למה אלמוג יושב בספסל רוב השנה.

אבל מצויין שאלמוג לא מתלונן ולא בוכה, גונדוגן הזה שחקן שחקן, אין מצב שהוא נשאר שנה הבאה בנירנברג ולא עובר לקבוצה גדולה, וככה אלמוג אולי יעלה במעמד שלו בקבוצה שנה הבאה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/11
  9. riquelme1 Member

כל הכבוד לאלמוג על השער הראשון, אני לא רואה משחקים של נירנברג, אבל אני כן עוקב אחרי אלמוג, הוא פתח בכמה משחקים העונה, אבל לרוב עולה מהספסל, זה היה צפוי בתור שחקן חדש שמגיע מהליגה הישראלית שהיא יצטרך זמן, לפי מה שהבנתי הוא מתאקלם בצורה פנטסטית, שהוא משחק הוא נהדר וקראתי קצת בפורמים של גרמניה, ואומרים ומאוד מרוצים מימנו.

אז יש לנו שחקן ליגה גרמנית לגיטמי לחלוטין, שלדעתי עוד שנה שנתיים יכול להגיע גם יותר רחוק מנינרברג, והוא לא הגיע מהפועל, או מכבי תל אביב או מכבי חיפה, אלא ממכבי נתניה.

המעמד של השחקן הישראלי בחו''ל רק עולה ועולה, לא סתם יש לנו שחקן לגיטמי בליגה הספרדית, הרוסית, האנגלית, הבלגית, וכו' וכו'. כמות הליגונרים רק עולה ועולה, אפילו שחקנים כמו בינוניים בארץ מגיעים לליגות באירופה, הביקוש עולה ועולה, והכדורגל הישראלי רק יהנה מיזה.

10. JackSparrow Member

תיתן לי לתקן אותך, הנבחרת תהנה מזה, לא הליגה, כי איך הליגה יכולה להנות מזה ש"גונבים" מימנה את כל הכשרונות?

11. לא מצאתי כינוי Member

קשרי מרכז השדה הם העתיד של ישראל באירופה והם היחידים שנכון להיום עושים חיל בקבוצותיהם ונותנים לנו שביבי תקווה לגבי ההשתלבות העתידית של יותר שחקנים ישראלים בכדורגל האירופאי.

אם זה ביברס שעשה חיל נהדר בקאזאן עד תום העונה. ההתחלה לא הייתה פשוטה אבל ממשחק למשחק הוא ביסס את מעמדו בהרכב ואף כבש 2 שערים ובישל מספר שערים. ביראם כיאל שאין עוררין בכלל על המעמד שהוא קנה לעצמו בסלטיק, פתח את העונה בסערה... נפצע והיה מושבת לחודשיים בערך עקב שרירי הבטן ומאז שחזר זוכה רק למחמאות, ואלמוג כהן שאומנם מצליח קצת פחות מהם(והעובדה די ברורה - הוא משחק בליגה הרבה יותר קשה),אבל לאט לאט קונה לעצמו מעמד של שחקן ליגה לגיטימי בליגה הגרמנית.

וטיפ קטן ללואיס פרננדז. 4-3-3 קלאסי, שה3 שיפתחו במרכז השדה יהיה החבר'ה האלו.

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/11
  12. danielone Member

מצאתה למי לתת טיפים !

13. לא מצאתי כינוי Member

אם לא הוא ישתמש בהם, שלפחות אלי גוטמן ישתמש בהם לקראת הקמפיין הבא.

14. Igi Member

העזיבות האחרונות והרצונות של שחקנים דוגמת קולמה ודבלשווילי לעזוב, ודווקא לקבוצות לא יותר מידיי חזקות או גדולות באירופה, רק מראה שגם השחקנים פה רואים כמה שהניסיון שלנו לשחק כדורגל מקצועני בארץ לא מתקדם לשום מקום, בטח לא במתכונת הנוכחית שלו.

15. Fanatic Member

או שפשוט מציעים להם פי 3 ממה שהם מקבלים בארץ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx