הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏27/7/09.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

דודו דהאן עשה את העבודה שלו, אם וכאשר באמת יש הרים וגבעות ממליקסון, יותר ממה שהוא באמת, זו כבר אשמת המועדון שלא עקב ובדק כמו שצריך.
    אנשי המועדון היו בארת ועקבו אחריו מספר משחקים, כך שקשה לי להאמין שהם מסתמכים רק על המילים של דודו דהאן.

2. alexshw Member

חבל שהם לא שאלו על עברו.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מה קשור עברו?

היה צעיר ולא הלך לו בבית"ר ובמכבי, הגיע להפועל והפך להיות שחקן הקבוצה למשך 2.5 עונות.
    כמו שלירן אמר, הגיעו סקואטים של ויסלה לכאן ככה שהם ראו אותו אחרי ההמלצה של דהאן ולא לקחו אותו על עיוור. הרדיפה שלהם אחריו, כולל הצעה משופרת שנייה, מצביעה על זה שבאמת בונים על מאור בפולין ולפחות כרגע לא נראה שהוא יתייבש על הספסל.

4. alexshw Member

ספק מאוד גדול ששחקן שלא מסוגל להצליח במועדון גדול בארץ, יעשה את זה במועדון גדול בפולין.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה נראה לי בחור שלומד הנדסה, כדורגל זה לא מתמטיקה, אין פה נוסחא, אין פה X>8 אז בוודאות X>4, מליקסון אז היה בין 21-22-23, הוא התבגר מאז, נהיה שחקן טוב יותר, צבר ביטחון, צבר ניסיון, למד לקחת אחריות.
    שוב, אני לא מאלה שחושבים שהוא יצליח, אבל בטח שלעבר שלו בבית"ר ירושלים/מכבי חיפה אין קשר לכך שאם הוא יצליח או יכשל.

6. alexshw Member

למדתי הנדסה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    זה לא שבב"ש מליקסון הוכיח איזשהם יכולות מדהימות בשביל אחד שיכול לשחק בקבוצת צמרת. בסך הכל היה בדרך כלל חכם על חלשים.
    אני מבין שהוא בא במקום פיוטר ברוז'ק שנמכר יחד עם אחיו לטרבזונספור, ואינני חושב שהמחליפים אמיתיים לצמד האחים, ויסלה תמצא בארץ.

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/11
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נכון, ויש רוב מוחלט של שחקנים כישרוניים בארץ שגם את זה לא מסוגלים ולא יכולים.
    בסופו של דבר הליגה בפולין היא לא אימפריה, וגם שם הוא יכול להביא את היכולות שלו לידי ביטוי.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

למרות מה שאייל לחמן אמר, אברטיימן השלים היום מחצית (ראשונה) שלמה בניצחון גנט בגביע על קבוצה מהליגה הבלגית השלישית, 0-2 בחוץ במשחק הראשון במסגרת רבע הגמר.

בירם כיאל שיחק 82 דקות בניצחון של סלטיק 0-4 על המקום השלישי בליגה.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סלטיק ניצחו ולא הפסידו.

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אכן קצת התפקשש לי הניסוח למרות שגם במקורי אפשר להבין שסלטיק ניצחו, תודה על תשומת הלב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כמו כמעט כל שחקן ישראלי טיפוסי, עוד שנה-שנתיים נראה את מליקסון חוזר לארץ עם הזנב בין הרגליים. העיקר שהוא יוכל להגיד שבקריירה שלו הוא היה באירופה...

זה ממש תופעה, כל שחקן שנותן חצי עונה טובה ו2 פסים מדוייקים פתאום נעלם לחו"ל, ומילא לליגות וקבוצות נורמליות...

12. Muurad Member

לא יצא לי לראות את המשחק של כיאל, אבל ממה שהבנתי הוא היה איש המשחק ופשוט ניהל את מרכז השדה.. כל הכבוד שהוא שומר על עקביות מאז שהוא חזר מפציעה.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם בכלל ראיתם את מליקסון בשנים האחרונות? בשנתיים האחרונות מודבר בשחקן הטוב בליגה ביחד עם ורמוט. 2 מסירות טובות? חצי עונה טובה? נו באמת...
    הגיע הזמן שכולם יצאו מהבועה שהפועל/מכבי ת"א בית"ר י"ם ומכבי חיפה הם היחידות שנחשבות למדד איכותי בארץ. שחקן טוב יכול לצאת לאירופה גם מהפועל באר שבע או נתניה או אשדוד והעובדה שמליקסון נכשל כילד במכבי חיפה לא אומרת כלום על היכולת שלו היום.

14. eran levy Member

כמעט כמו כל אוהד כדורגל טיפוסי גם אתה מעדיף לחיות על פי ההיסטוריה ולא לתת צ'אנס לשחקן שהחליט לקחת את גורלו בידיו ולעבור לשחק בחו"ל. מילא לקבוצות נורמליות??? ואתה בטח מאמין שקרקוב זה מקום רע? היית שם? ראית פעם כדורגל פולני? אני מבטיח לך שזה יותר טוב מכדורגל ישראלי. אי ידיעה זה דבר אחד, אבל כשלא יודעים ומתיימרים לדעת זו כבר בורות. חצי עונה...2 פסים מדוייקים...לא רק בניון יכול לצאת לחו"ל, יש עוד איזה אלף קבוצות בחו"ל ששוות מעבר אליהן. שחקנים מכל העולם מגיעים לליגות הבלגית, היוונית, הפולנית והשוויצרית, אבל לנו הישראלים זה לא מכובד מספיק לשחק שם???

15. danielone Member

אני לא מבין אותכם אין חילוקי דעות הליגה הישראלית יותר
    טובה מהפולנית חוץ מלך פוזנן וויסלה קראקוב אין שם שום קבוצה מוכרת
    אבל למה שהוא לא ילך לליגה הזאת כל עוד זה לא פוגע לו בקרירה
    ומשדרג לו את המשכורת פי כמה וכמה אני חושב שהוא עשה בסדר !