ככה גם חוזרים למשפחה וגם יכולים לפנק את ההורים עם בית חדש. אז אם זה משתלב - עוד יותר טוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
בירם כיאל פתח בהרכב והוחלף בדקה 60 ב1-1 המפתיע של סלטיק מול האחרונה בטבלה במסגרת הליגה הסקוטית. בתחילת השבוע כיאל פתח ושיחק 84 דקות בניצחון החוץ של סלטיק על קבוצה מהליגה השלישית בגביע.
אהבתי את ההודעה: "was good today but too much whining. Needs to do it with his play and leave the whining to those he leaves in his wake"
עוד בארץ ברור שלכיאל יש תכונות בכדורגל שלו וגם בראש ובחשיבה שבכלל לא בליגה של השחקנים בארץ. אני לא חושב שהוא יתקדם למעבר לשחקן מוביל בסלטיק או משהו בסגנון, אבל בהחלט תוספת מכובדת להרכב הנבחרת וייצוגמ כובד באירופהץ.
עוד משחק גדול של בירם היום.. לדעתי המצטיין של המשחק. פשוט ביתר את הגנת היריב פעם אחר פעם עם הכדורים שלו לחלוצים.. שלט במרכז השדה והכתיב את הקצב, וכאמור כל דבר טוב בסלטיק עבר דרכו.. פשוט משחק נהדר. החליפו אותו עכשיו בדקה ה-65, התוצאה 3-0 לסלטיק שישייטו לניצחון נוסף...כשהוחלף המאמן וגם שחקן שהוא עבר דרכו בדרך החוצה נתנו לו חיבוק וכמה מילים טובות, מחמם את הלב שהוא מצליח ככה ואוהבים אותו.. שרק ימשיך ככה והוא יקבע את מעמדו אולי כשחקן הכי חשוב של סלטיק עוד העונה... האוהדים בטוח מתים עליו.
צפיתי ב65 הדקות של כיאל במשחק החוץ של סלטיק מול היברנין. כיאל ניהל את המשחק, ביצע כמה תאקלים חשובים (גם ספג צהוב) והיה מעורב בשני השערים הראשונים - בשער הראשון הוא חילק מסירה נהדרת לחלוץ שלהם, שהעביר כדור רוחב והופר גלגל את הכדור פנימה. בגול השני הוא מסר כדור ענק לסטוקס לתוך הרחבה, סטוקס הסתובב, הוכשל וסטוקס עצמו כבש את הפנדל. מעין "בישול" פנדל. בגול השלישי הוא לא היה מעורב, אבל גול נהדר של סטוקס, שווה לראות. בדקה 65 הוא הוחלף לקול מחיאות הכפיים של הקהל מסלטיק, וגם השדר והפרשן הרעיפו עליו מחמאות. נראה שכיאל השתלב שם יפה מאוד לאחר הפציעה, רק שימשיך ככה !
קל עובר לקארדיף מליגת המשנה... נו גם פה ליגת העל עדיפה על קבוצה מהצ'מפיונשיפ? (ואני לא מדבר על זה אם היא נאבקת על עלייה או לא)
אני חושב שכן. בטיפה שיצא לי שנה שעברה להבין, הרמה בליגה ה2 באנגליה גבוהה יותר מבארץ, בין אם זה במתקנים, בהשקעה באימונים ובקבוצה בכלל, אתה יכול לראות גם לפי השמות של השחקנים שיש שם. עם או בלי כל קשר, גם כמות המתעניינים והצופים במשחקים שם גבוהה, בלא מעט, מבליגת העל שלנו. אני מניח שאלפי צופים לא טועים...
בהתחשב שאני לא רואה סיכוי גדול שקינן יהפוך לשחקן פרמייר ליג אמיתי, אז מבחינה מקצועית מכבי חיפה עדיפה. אבל ברור שמבחינה כלכלית עדיפה קארדיף. זה לא שיש חשיפה כזו גדולה לצ'מפיונשיפ. הוא יחתום שם לשנתיים וחצי. ואם הם נתקעים בצ'מפיונשיפ?
מכבי חיפה עדיפה על לשחק בליגה ה-2 באנגליה...? באיזה עולם? הכל שאלה של כמה הוא משחק, אם הוא יהיה שחקן הרכב, אין מחשבה בכלל, בטח שליגה 2 באנגליה עדיפה, מכל הבחינות, מקצועית, כלכלית ומה שתרצו.
במצב כזה הוא יכול פשוט להגיע למכבי חיפה כמו שציינת לעיל. במידה והא שחקן הרכב ומשחק הרבה, לשחק בקרדיף עדיף לו, מכל הבחינות. למה מי זאת מכבי חיפה בעולם, עם כל הכבוד... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx