הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏27/7/09.

1. eran levy Member

מאות אלפי ישראלים חיים בחו"ל, חלקם כמה שנים, עובדים וחיים. אם כל אדם שאביו/אמו/אחיו/אחותו נפטר היה חוזר לארץ היו עשרות אלפים חוזרים לארץ. מוות זה דבר עצוב, לא עלינו, אבל זו עדיין לא סיבה לעזוב הכל - עבודה, חברים, קריירה, דירה, חיים - ולחזור לארץ. מדברים כאן על משפחתו השבורה של תמיר כהן כאילו מכירים אותה באופן אישי, יושבים בשבעה, ועוד אומרים שהתקשורת מחטטת בחיים שלהם. חטטנות זו קביעה עבור תמיר כהן מה טוב עבורו על סמך ידיעות בעיתונות ודעות אישיות.

אל תיקחו את זה קשה, אני בסה"כ משתדל להיות מציאותי.

2. Number 8 Member

טל בן חיים מבשל את השער השני של ווסטהאם נגד וולבס. כרגע ווסטהאם מובילה 0:2.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים,קצת מוזר שאנחנו "יודעים" במקרה הזה מה טוב לכהן..אולי המשפחה שלו כן יכולה להתמודד?אולי הם מעדיפים שהוא ימשיך את מה שאבא שלו עשה?אולי המצב הכלכלי שלהם הוא בינוני ועדיף שכהן ימשיך באנגליה עם משכורת גבוהה(אני מאמין שהמצב שלהם טוב אבל אני לא באמת יודע).
    אני בטוח שכהן מספיק אחראי בשביל לדעת מה טוב לו ולמשפחה שלו ומקווה בשבילו שהוא יצליח בכל החלטה שהוא יעשה.

בעניין של בן חיים,אני מקווה שההתאוששות של ווסטהאם היא לא מקרית ולא קצרת זמן זה טוב לראות שבן חיים חוזר להרכב והקבוצה מתחילה להתאושש.

4. Muurad Member

בירם כיאל היה אחד המצטיינים בניצחון הגדול של סלטיק על ריינג'רס בליגה הסקוטית.

כמו שאנחנו מכירים אותו היה עם המון אנרגיות, פשוט הנהיג את הקישור, כולל לחלק הוראות ולצעוק על חבריו לקבוצה כשצריך.. עשה עבודה הגנתית מצויינת ולא פחד ממגע פיזי כמו שקורה הרבה במשחקי צמרת ובמיוחד דרבי, במחצית הראשונה הוא היה טיפה מפוזר אבל אני חושב שזה היה בגלל ההתרגשות.. מחצית שנייה הוא היה יוצא מן הכלל... זכה בכל קרב באמצע וניצח להם את המשחק עם העבודה הקשה שלו.

אם סאמארס לא היה כובש צמד הוא בהחלט היה איש המשחק.. הופעה מצויינת...בדיוק מה שהוא היה צריך אחרי הפציעה הארוכה הזו, נקווה שהוא ימשיך עכשיו בדיוק מאיפה שהוא הפסיק בתחילת העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/1/11
  5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

תודה על הפירוט, שמעתי ששיחק אבל לא היה לי איך לראות את המשחק.

נציגנו השני בסקוטלנד, גיל בלומשטיין, פתח במשחק החוץ של אינברנס והוחלף עם פתיחת המחצית השנייה.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל עדיף לשחק בליגת העל מאשר להתאמן במתקן על כמו של סלטיק, כמו שצריך עם מומחים ואינטנסיביות (עדיף קצף לא? פחחחח) ולשחק כל שבוע מול פח במהירות זחילה של 0.000001 במגרשים פח, מאשר לשחק ברמת פיזיות ומהירות פי 100 מפה, עם 4 משחקים בשנה מול ריינג'רס + אירופה + 34 משחקים ברמה של פרמייר ליג מבחינת הקצב ומול קבוצות יותר טובות מכל קבוצות הבטן + תחתית של הארץ.

7. alexshw Member

נו, זה ליגה של 3 משחקים, כל היתר זה משחקים נגד אשקלון.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

והליגה פה? של 0 משחקים או משחק אחד במחזור 35 במקרה הטוב אם זה לא מכבי ת"א נגד הפועל ת"א.

9. alexshw Member

נו אז לא התקדמות. רק כספית.
    עזוב, חבל לחזור שוב על הדיונים של עבר והווה.

10. תומס מולר Member

11. riquelme1 Member

ראיתי את המשחק היום. בוודאות, לא סלטיק, ובטח לא רינג'רס שראיתי אוהה כמה פעמיים העונה, לא טובות יותר מהפועל, מכבי ומכבי חיפה. קבוצות אירופאיות בינונית ביותר, והעליונות שלהם על הליגה הסקוטית המעליבה, היא רק הוכחה לכך שעם שתי הקבוצות האלה מטיילות להם יחדיו אז הליגה הסקוטית מבחינת רמה היא לא יותר מליגת העל.

מה שכן, עדיף לו לשחק בסלטיק שפותחת יותר דלתות לאנגליה למשל, שם הליגה הסקוטית פופלארית מאוד.

לא מפתיע אותי שכיאל שהוא לא שחקן סופר מוכשר, ובארץ אפילו קראו לו בינוני וכאלה, פותח שם בהרכב ועוד מצטייין, עם לכיאל יש מקום בהרכב סלטיק אחת מ-2 הקבוצות הטובות בסקוטלנד, אז יש כאן 20 שחקנים שיש להם מקום בסלטיק.

12. riquelme1 Member

ראיתי את המשחק היום. בוודאות, לא סלטיק, ובטח לא רינג'רס שראיתי אוהה כמה פעמיים העונה, לא טובות יותר מהפועל, מכבי ומכבי חיפה. קבוצות אירופאיות בינונית ביותר, והעליונות שלהם על הליגה הסקוטית המעליבה, היא רק הוכחה לכך שעם שתי הקבוצות האלה מטיילות להם יחדיו אז הליגה הסקוטית מבחינת רמה היא לא יותר מליגת העל.

מה שכן, עדיף לו לשחק בסלטיק שפותחת יותר דלתות לאנגליה למשל, שם הליגה הסקוטית פופלארית מאוד.

לא מפתיע אותי שכיאל שהוא לא שחקן סופר מוכשר, ובארץ אפילו קראו לו בינוני וכאלה, פותח שם בהרכב ועוד מצטייין, עם לכיאל יש מקום בהרכב סלטיק אחת מ-2 הקבוצות הטובות בסקוטלנד, אז יש כאן 20 שחקנים שיש להם מקום בסלטיק.

ובלי שום לזלזל ביכולת של כיאל, כל הכבוד לו וזה חשוב מאוד לנבחרת.

גיל בלומשטיין למשל שלא הצליח בליגת העל בהפועל באר שבע, קבוצת אמצע טבלה ומטה, פותח בהרכב של קבוצתו בסקטולנד שנמצאת במקופ ה-5.

נערך לאחרונה ב: ‏3/1/11
  13. eran levy Member

זו טענה פרובינציאלית, "אני ואפסי עוד", שרואה רק את קצה האף שלנו ולא בוחנת דברים נוספים. אין קבוצה בארץ שמתקרבת לאיכויות, לתרבות, לרמה ולהיסטוריה של סלטיק, ריינג'רס או דנדי יונייטד. זו חוכמה קטנה לראות משחק אחד, שניים או אפילו עשרה ולהסיק מכך שעשרים שחקנים ישראלים יכולים לשחק בסלטיק. ביום שאדם שנמצא בגלאזגו, עוקב אחר אימוני הקבוצה, מטרותיה, שיטות האימון והמשחק וכו', יאמר את הדברים הללו אפשר יהיה לחשוב בכיוון, אך כל עוד זה לא כך אירופה טובה יותר מישראל. על מה הויכוח בכלל??!! יכול להיות שדווקא כאן בארץ לא העריכו מספיק את בירם כיאל? יכול להיות שהאירופאים האלו דווקא כן מבינים דבר או שניים בכדורגל?

גיל בלומשטיין זה יפה, אבל לי זכורים דווקא אילן בכר, עידן טל, אבי נמני, שחקנים מוכחים ו"סופר מוכשרים" ששלטו בליגת העל, הגיעו לקבוצות שאינן בצמרת באנגליה ובפורטוגל וחזרו עם הזנב בין הרגליים. מה המסקנה? אין מסקנה, אירופה טובה יותר ולא מתאימה לכל אחד. אפשר להיות כוכב בארץ וכישלון בחו"ל ואין בזה דבר רע, מנהל חברת שליחויות כנראה לא יהיה טוב כמנהל כימיקלים לישראל.

14. Green Lantern Member

בירם כיאל ועוד איך שחקן סופר מוכשר.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

דודו ביטון צמא לכסף שזה מבחיל.

במקום לנסות להשאיר את הפועל פ"ת בליגה במו רגליו ולצבור מוניטין או יותר טוב - לעבור להפועל תל אביב/מכבי חיפה כבר בינואר, הוא בורח לקבוצת תחתית ברמה של הפועל פ"ת בבלגיה רק בגלל הכסף.

קשה לי להאמין שהוא יעשה שם את ההבדל כמו בפתח תקווה ולמען האמת? לא בא לי שזה יקרה. שיקבל בום ויבין איזה טעות עשה/עתיד לעשות.