הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏27/7/09.

1. איגור .פ. Member

ברכות מגיעות לביברס נאתכו שכבש היום שער בכורה בניצחון לרובין קאזאן בדקה ה21 ומשלים משחק 2 ברציפות 90 דקות.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיבל המון מחמאות בשידור, על השער ועל המשחק בכללי. עשה קילומטראז' של כמעט 10 ק"מ. שחקן ישראלי אם שכחתם.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ידעתי שאתה דובר רוסית? : )

כל הכבוד לביבראס שימשיך ככה והדרך להרכב הנבחרת, סלולה, בכלל אנחנו צריכים כמה שיותר שחקנים ברמות הגבוהות ורובין נחשבת לרמה גבוהה הן מבחינת אימון ומקצועיות, במיוחד על רקע בניית האיצטדיון החדש שהחלה...

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שלא, אפילו לא ראיתי את כל המשחק ורק אחרי השער שלו פתחתי את השידור, אבל דיברו על זה בפורום של הפועל(וגם על הקילומטראז'). חשבתי שהוא לא יצליח ברוסיה ובינתיים פעמיים שהוא פותח בהרכב ויש לו כבר שער, באמת שימשיך ככה.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כל הכבוד, רק שימשיך ככה, נאתכו נמצא בקבוצה אירופאית לכל דבר, שתשחק גם בעונה הבאה בליגת האלופות, אני מאוד מקווה שהוא ימשיך איך שהוא התחיל ויצליח לקנות מקום של קבע בהרכב של קבוצה כמו רובין קאזאן, זה לא יהיה פשוטץ

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. Cup of Tea Liverpool, UK

בתור אחד שלא ממש מחבב את הפועל, אני חייב להודות שאני ממש גאה בילד הזה.
    רוסיה זה ממש לא מקום קל להתאקלם בו וגדולים ממנו נכשלו, אך בינתיים הוא עושה את צעדיו הראשונים בקאזאן וזה בהחלט נראה טוב בשבילו. אני מאוד מקווה שהוא יתרום גם לנבחרת בעתיד הקרוב מאוד.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקרוב אני אשתדל להביא איזשהו סיכום של העונה של הישראלים בחו"ל,בינתיים יש לא מעט שמועות על ישראלים שאמורים לצאת לחו"ל,מעניין כמה מזה יהיה נכון,הנה מגוון שמועות שבינתיים אני זוכר שהיו.

עידן ורד לווסטהאם.
    ברק יצחקי קושר למס' קבוצות בחו"ל.
    דקל קינן לאומוניה ניקוסיה מקפריסין.
    לאציו מעוניינת שוב באייל גולסה.
    יחיאל צגאי על סף סיכום באפופ מקפריסין.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

גם לגבי שכטר וורמוט היו מספר קבוצות שהתעניינו לא?

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה יותר במהלך העונה,איך שנגמרה העונה והפועל זכו בתואר זה נראה כאילו הפסיקו הידיעות האלה.

11. Number 8 Member

על פי אתרי התקשורת בישראל, כל הקבוצות הגדולות בעולם עוקבות אחרי גיא אסולין...

12. eran levy Member

אחרי שאברם גרנט חותם על חוזה בקבוצת פרמייר ליג שלישית בקריירה שלו אפשר כבר לשנות את הכותרת של הפורום הזה שמתייחסת לתחת שלו. זה די בוטה לייחס את ההצלחה שלו ל"תחת של אברם". זה גם יהיר לבטל את היכולות של גרנט באמרה שכזו. אברם גרנט מאמן מצליח. נקודה.

13. N כמוני Member

במה הוא הצליח? תן לי הישג ממשי שלו.
    מה, זה שהוא "הכניס רוח חדשה בפורטסמות'"?
    או אולי זה שהוא "הצליח לשקם את צ'לסי אחרי שקבל אותה במצב קשה מאוד"?
    אברם גרנט הוא הצלחה רק ברמה האישית. איך שהוא הצליח לחתור תחת מאמנים אהובים ואהודים בקבוצותיהם ולקחת את משרת המאמן. ברמה המקצועית לא ראינו ממנו שום דבר באנגליה.

14. eran levy Member

ואני לתומי חשבתי שלהיות מאמן ישראלי ראשון בהיסטוריה בפרמייר ליג זה השג מספיק טוב...
    הערות סטייל "במה הוא הצליח" נגועות בפופוליזם סטייל שלמה שרף, שלא יעריך דבר שמגיע מגרנט. אפשר לתת כבוד לגרנט גם אם שיטות העבודה והפרסום העצמי שלו לא נראות לך. עזוב אותך מההערות הסרקסטיות, אוהבים את גרנט בפורטסמות וגם זה לא טוב כי אתה מזלזל ברוח שהוא הכניס. מישהו בווסטהאם החליט להחתים אותו על חוזה לשלוש שנים, אפשר להפסיק עם הזלזול המובנה בכל מה שגרנט עושה. דון נלסון אף פעם לא זכה באליפות בנ.ב.א ועדיין הוא מן המאמנים המוערכים בליגה הזו. אברם גרנט הוא הנציג המוצלח ביותר של מאמני הכדורגל בישראל ושום הערה מלגלגת לא תוכל לשנות עובדה זו.

15. קרלס פויול5 Member

רק תיקון קטן, ורד לא יכול לעזוב לחו"ל עד כמה שידוע לי הוא עדיין חייל באמצע השירות שלו, אם הוא עוזב לוחו"ל עכשיו היה לו קשה מאוד לחזור לארץ(בכלל לא רק כשחקן) בלי להיכנס לכלא, לא רואה אותו מסתכן. זה שטויות של העיתונות(שאגב את הכתבה המקורית כתבה מאיה חסון שהיא אוהדת בית"ר כמדומני, צירוף מקרים מוזר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) הוא יישאר בארץ, או חיפה או בית"ר.