הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏27/7/09.

1. איגור .פ. Member

גיא אסולין מוזמן לסגל של ברצלונה מול דינמו קייב במקום תיירי הנרי הפצוע ,אני מקווה שאסולין יקבל צ'אנס

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאני עדיין לא מבין איך השחקנים הבאים נמצאים בסגל נבחרת ישראל: בירם כיאל, עומר גולן, גל אלברמן (לא משחק דקה בקבוצתו עקב פציעה כמובן), קלמי סבן, יובל שפונגין, יואב זיו

3. riquelme1 Member

אתה לא צריך להבין יותר מדי שמדובר בדרור קשטן.

אתה כן צריך להבין, מה שכבר הסברתי, שאם מאמן נורמאלי יותר לא היינו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים בבית העלוב שקיבלנו.

4. JR-Riquelme Member

מעניין איזה קשר אחורי קשטן יזמן במקום אלברמן...
    אביחי ידין שסוגר 70 דקות בריאל מדריד?

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריכים לזמן מישהו שלא משחק בקבוצה שלו, ולמדנו את זה עוד בקמפיין הקודם...למרות שהם מתאמנים ברמה יותר גבוהה, לא ראיתי עדיין שחקן אחד שלא שיחק במדי קבוצתו ונתן תרומה משמעותית לנבחרת כשבא לפה.

וחוץ מזה אם כבר עסקינן בנבחרת אין ספק מי צריכים להרכיב את החלק ההתקפי (כולל קישור): סהר וברדה שמשחקים קבוע. תמיר כהן צריך לשחק בקישור האחורי למרות שלפעמים הוא עושה עבירות טיפשיות, בן חיים צריך להיות בלם יחד עם קינן (כי סטרול לא משחק וחיימוביץ' עוא לא הוכיח משהו יוצא דופן למרות שהוא משחק בליגה הרוסית שהיא הרבה יותר חזקה מהישראלית אבל אם רוצים לבדוק אותו אין בעיה, בשביל זה יש יריבות חלשות יותר/משחקי ידידות). יוסי כמובן חייב לשחק אבל לא באגף, אלא באמצע, וברק יצחקי גם צריך לשחק בחוד (לצד ברדה וסהר יוסט). מגנים ימני ושמאלי זה בעיה אצלנו מה לעשות. גם לקטן וגולסה יש מקום בסגל ואני במקום קשטן הייתי מזמן אפילו את גיא אסולין ונותן לו לשחק בהרכב (אל תשכחו שתיאו וולקוט הוזמן לנבחרת אנגליה ללא אף הופעה בפרמייר ליג וויין רוני ומייקל אואן קיבלו בגיל 18 את ההזדמנות בנבחרת כל אחד ולקחו אותה ב-2 ידיים, אין סיבה שמדינתו שלא משופעת בשחקנים כאלה זה לא יקרה). שוער? אוואט, כי אין מישהו יותר טוב ממנו.

6. Number 8 Member

טוב אז בסופו של דבר גארדיולה העדיף לתת צ'אנס לג'פראן במקום לגיא אסולין, אבל לא נורא, קודם כל עצם העובדה שהוא היה בסגל של ברצלונה למשחק בליגת האלופות מדברת בעד עצמה, ואני בטוח שהוא יקבל את ההזדמנות שלו בעתיד.

7. שגיא Guest

הוא היה בסגל בגלל פציעות רבות של שחקנים בכירים יותר. זה לבטח לא "מדבר בעד עצמו".

זה פעם ראשונה שראיתי את ג'פרן משחק והוא נראה די נכה. בכל מקרה, עצם העובדה שהוא לא שותף גם בסגל כזה של בארסה מוכיח שלפחות כרגע גווארדיולה סופר עוד הרבה שחקנים לפני שהוא סופר אותו.

8. איגור .פ. Member

דעתי על גיא אסולין היא שהוא צריך להיות מושאל לאחת הקבוצות הספרדיות ,להוכיח את עצמו שם שנה שנתיים ,ואז אם באמת הוא יוכיח את עצמו ,לחזור לברצלונה ,כי בקצב הזה הוא מתבזבז ,למרות שקבוצת המילואים היא גם טובה והוא משחק שם ,הוא צריך לשחק בבמה המרכזית ,שיעבור לאחת הקבוצות בליגה.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא חושב הפוך,שחקנים שעוזבים את ריאל ובארסה בדרך כלל לא חוזרים לשם,כרגע הוא נחשב שחקן בית,שחקני בית מקבלים המון קרדיט,העונה הוא צריך להישאר בבארסה לנסות לקבל דקות ולהוכיח את עצמו.

10. The Solist Member

אני חושב שבכל העונה הזאתי הוא פתח רק פעם אחת או פעמיים במילואים,בשאר המשחקים הוא נכנס כמחליף.
    בגלל זה התפלאתי שהוא זומן בכלל לסגל,הייתי בטוח שהוא ייתן לטיאגו אלקנטרה את הזימון.

11. JR-Riquelme Member

ז'פרן שחקן מוכשר מאוד שבמשחקי קדם העונה היה כמה רמות מעל גיא אסולין... לא היה הוגן שגוארדיולה יתן דקות לגיא אסולין לפני ז'פרן.

12. ofiry15 Member

אני רוצה להגיד רק דבר אחד בנוגע לליגיונרים, בושה וחרפה שהם לא מתגייסים לצהל ומקבלים פתור או הקלות ממש גדולות. בתור חייל בשירות חובה שעבר המון חרא לא רואה למה שחקן כמו בן סהר כן צריך לקבל הקלות ואני לא. אז אני מנגן ברמה גבוהה מאוד על קלידים, למה לי לא נותנים פתור ? אני גם רוצה לצאת לחו"ל בשביל להופיע. אני אזרח במדינה כמו שהוא אזרח במדינה, או שיבואו וישרתו כמו כולם, או שלא יחזרו לפה, או שהמדינה תשנה את חוק השירות החובה או שלא יעשו ממנו צחוק. פשוט בושה ואני מאחל להם שלא יצליחו, ויכשלו בחו"ל.

13. אלי מתחן Member

משהו מפריע לך לנגן על קלידים?
    גם ככה בן סהר יגיע לצבא, יעשה שעתיים בשבוע ורק יבזבז 3 שנים מהקריירה. חוץ מזה שייגרם בגלל זה מרמור אצל חיילים אחרים, הוא לא באמת תורם לאף אחד מלבד לעיקרון.
    במדינה שעשרות אלפים משתמטים בגלל שטויות, הוא לא הבעיה.
    עדיף שבמקום הוא יתחייב לשחק בנבחרת לכל הקריירה.

14. קטלוני Member

בן סהר עושה שירות יותר גדול עכשיו מאשר כמה שעות בבסיס בטירונות.לי אישית זה נראה כמו רצון של צה"ל לפירסום כי במקום לשכנע משתמטים להתגייס לצה"ל,אפילו כג'ובניקים ולא קרביים,הוא מעדיף לחפש שחקן בן 19 שמשחק בספרד.
    מה גם שכבר הושג הסכם שבן סהר יבוא לטירונות אחרי סיום העונה בספרד,אז מה החלטתם לקפוץ פתאום?

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אופיר, תעשה לי טובה, אתה מצפה שסהר יבוא, יעשה טירונות(לא תורם בכלום, אפילו לא קצת) ויחזור לספרד? פשוט מיותר.