מישהו שם לב שבן סהר כבר ישב היום ביציע? זה מה שאמרתי, לסהר אין כרגע את הכשרון בשביל הליגה הספרדית ולדעתי הוא יירקב ביציע. חבל, הוא היה צריך להמשיך לשחק בהולנד. כל הכבוד לבניון ותמיר כהן על השערים. בכל זאת כשאני רואה את בניון מבקיע ככה אני די מרגיש תסכול על זה שהוא בשבוע האחרון לא הצליח לשמור שער אחד בשביל הנבחרת...
בפעם המיליון הוא לא ישב ביציע, הוא היה בספסל ולא שיחק כי לא התאמן כל השבוע אם הקבוצה. בן סהר רק בן 19 ופוטנצאילית יש לו מקום באספניול ובליגה הספרדית, זה שהוא לא הרשים יותר מדי בקבוצה ההולנדית לא אומר כלום, בן סהר עוד צעיר, והוא כשרון מדהים, הוא יצליח באספניול.
ריקלמה, בוא נגיד ככה. ברגע שאתה לא יודע לבלוט בליגה ההולנדית מה אתה רוצה להשיג בספרד? אין לי שום בעיה להגיד שהוא רק בן 19, כשרון בקנה מידה ישראלי, אבל לדעתי בן סהר עשה טעות גדולה. אז אתמול לא שיחק בגלל 'הנבחרת', לפני זה הוא פתח באופן רצוף? הלוואי שאתבדה, כמו תמיד אהיה מוכן להודות בזה, אבל לדעתי בן סהר יירקב העונה על הספסל או ביציע.
איך עלית על זה אגב? למרות שאני מאמין שיש עוד הרבה שחקנים בהיסטוריה שכבשו שלושער בליגה האנגלית ובגביע האנגלי.
שוב פעם ברדה מחמיץ פנדל לגנק, נראה לי פעם שלישית או רביעית, חבל זה יכול לתת לו ביטחון אם הוא כובש, בינתיים הוא והקבוצה ממשיכים את פתיחת העונה הרעה, הפסד הפעם לשארלרואה, 1:2 בבית. פיני בלילי, שישב בסיוואספור על הספסל, ישב גם היום 90 דקות בהפסד לטראבזונספור, 3:1. אכן מעבר חכם פיני, כנראה שרק רצה להשתזף במקום קיצי ולא להיות בכפור והאנטישמיות של סיבאס, בצדק אגב.