א. מזל טוב רוברטו ב. אני מאוד מקווה שהשער הזה יוביל לדרך חדשה, שיוכיח למאמן שמגיע לו האמון בו ובע"ה רוברטו ישחק יותר מ23 דקות במשחק.
27 דקות אם להיות קטנוני. אבל ברכות לקולאוטי על השער הראשון, סוף סוף הוא משחק גם מאז המחזור השני אם אני לא טועה. החלוצים של בורוסיה בתקופה טובה, ככה שאני מאמין שבהדרגה הוא ישתלב בהרכב, אבל סוף סוף הוא משחק כמו שאמרתי. נקווה שיהיה המשכיות.
והכל בגלל המאמן הכלב של גלדבך. איך שקלואטי נכנס הוא הביא שינוי, הכין לעצמו מצב טוב לבעיטה אותה השוער לקח בקושי ובישל לסשה רוסלר מצב מצויין. השער שהוא כבש ד"א מול שער ריק אחרי הדיפה הזוייה של השוער של סיגן. מקווה שהטמבל שעומד מאחורי הקווים של גלדבל לוקאי יתחיל להבין שקולאטי צריך לקבל יותר הזדמנויות, בחצי שעה בכל אופן הוא עשה הרבה יותר מאשר הקנדי רוב פרינד עשה לאורך כל המשחק.
אלי זיזוב שיחק בסביליה אבל נקנה ע''י לבסקי סופיה, שבה הוא משחקעד היום. מילה טובה לקולאוטי שאפשר כבר להכיר בו כליגיונר לא? מזל טוב על ההכללה בסגל ואני מקווה שירבו הופעותיו במנשנגלאדבך, ובע''ה שתגיע גם לבונדסליגה.
הוא משחק כמו שקמורנסי משחק באיטליה, וכמו שדה סילבה משחק בקרואטיה, ויש עוד מלא. אני גם לא אוהב את זה, אה הוא אזרח ישראל.
חצי מנבחרת צרפת , הן לא ילידי המדינה , אז בואו לא ניהיה קטנוניים . בכל מקרה כל הכבוד לרוברטו , הלוואי ושעריו ירבו כזרעי הרימון בהצלחה לו בהמשך
אני יודע אחי שיש לו אזרחות וזה, מכיר את כל החוקה של זה והכל אבל במוח זה קצת מוזר לראות פה את המתאזרח הראשון
בהחלט מברוק לרוברטו, שלאט לאט גם הוא יוסיף כבוד לעם ישראל יחד עם מס' לא מבוטל של שחקנים שלנו שמשחקים בגלות. יפה לראות את החבר'ה האלה מצליחים. רק שיבואו ויתרמו גם לנבחרת, אין יותר טוב מזה.
בישול לגיא אסולין בניצחון ברצלונה ב' 1-0 על סנטוביה. ברצלונה ב' ממקומת במקום השלישי עם 27 נקודות , 4 פחות מהמוליכה , וחמש מעל הרביעית.
הקבוצות של מזרחי וגוטמן בקפריסין הפסידו[הפסד ראשון העונה של יוסי מזרחי] יש המון שמועות בקשר להתפטרות של גוטמן אחרי ששני החלוצים הבכירים שלו עזבו,גוטמן מצידו אמר שביומיים הקרובים הוא יודע על המשך עבודתו/התפטרות.