יוסי מזרחי עם 100 אחוזי הצלחה כמאמן אפולון לימאסול, אחרי שאתמול (ראשון), קבוצתו ניצחה 1:0 בבית את אלקי לרנקה. בעקבות הניצחון, אפולון ומזרחי מדורגים במקום הרביעי בליגה, עם 19 נק' מתוך 30 אפשריות, והיא מפגרת ב-5 נק' מהנורטוזיס פמגוסטה המוליכה. לעומת מזרחי, אלי גוטמן נחל הפסד חוץ ביחד עם אא"ל לימאסול, 3:1 למוליגת הליגה הקפריסאית - אנורטוזיס. קבוצתו של גוטמן שמצויה בחובות רבים, מדורגת במקום השביעי בטבלה עם 14 נק' מתוך 30 אפשריות. חיים מגרלשווילי ממשיך לפתוח במדי קבוצתו - ויטסה ארנהיים. בפעם המגן וקבוצתו התארחו אצל סגנית האלופה אייאקס, והובסה 4:1. מגרלשווילי פתח בהרכב וסיים 90 דקות. ויטסה מדורגת אחרי ההפסד במקום ה-12 בטבלה עם 17 נק' מתוך 36 אפשריות. חיים מגרלשווילי גיבר על אי זימונו לנברחת: "אני מקווה לקבל זימון לנבחרת, ואני מקווה שאי השלמת השירות הצבאי לא תהווה מכשול". גם בלי פיני בלילי שקיבל אדום במחזור הקודם, קבוצתו הקטנה - סיבאספור, ממשיכה לעשות חיל בליגה הטורקית, כאשר אחרי 13 מחזורים, היא מדורגת במקום השני בטבלה רק בגלל הפרש שערים נחות מזה של המוליכה גלאטסראיי. לסיבאס' יש 31 כמו לגלא', והיא מקדימה ב-6 נק' את פנרבחצ'ה, וב-7 נק' את בשיקטאש. דפורטיבו לה קורוניה ממשיכה להסתבך בתחתית, אחרי שאתמול (ראשון) היא סיימה בתיקו חוץ 2:2 נגד אתלטיק בילבאו. אחרי 13 מחזורים, דפור' ממוקמת במקום ה-16 בטבלה, עם 13 נק' מתוך 36 אפשריות, רק נקודה אחת מעל לקו האדום. דודו אוואט סיים 90 דקות, והוא כבר עם 19 ספיגות העונה. http://i1.tinypic.com/6p494wn.Xxx השוער הישראלי כבר עם 19 כדורים בתוך הרשת. יום שני :: מחזור 10 ב'דויז'ן 1': אי"ק לרנקה וניר קלינגר, במשחק חוץ נגד אולימפיאקוס ניקוסיה (19:00).
בזמן האחרון זה נהפך לדבר שבשיגרה. בן סהר שוב פעם לא זומן למשחק של קבוצתו QPR, שהפסידה אמש (שלישי) 3:1 לסטוק סיטי בחוץ, במסגרת המחזור ה-18 בצ'מפיונשיפ. אחרי שעלתה לכמה מחזורים מעל לקו האדום, QPR שוב חזרה אליו. הקבוצה מדורגת במקום ה-22 (מתוך 24 קבוצות), עם 16 נק' מתוך 51 אפשריות (ל-QPR משחק חסר). מאמן הנבחרת הצעירה גיא לוי, צפה ביום ראשון בגיא אסולין בן ה-16.5, בהפסד של קבוצתו ברצלונה ב' לראפיטנסה. גיא לוי עשוי להזמין את אסולין, לקראת המשחק של הצעירה נגד צפון אירלנד ב-6/2/08. אביו של גיא - אלי אסולין, הודיע לאחרונה כי הוא מבקש שבהתאחדות יטפלו בשירות הצבאי העתידי של בנו על מנת שלא יצטרך לבצע את שירות החובה בארץ, דבר שעלול למנוע את התקדמותו באירופה. מאמן הנבחרת הצעירה גיא לוי אמר: "התרשמתי ממנו מאוד. גיא אסולין הוא שחקן נהדר עם אופי נהדר. בינתיים רק שוחחנו. יש דברים נוספים שצריך לסגור, עוד מוקדם לדבר על העתיד, אך בהחלט יש לו מקום בנבחרות ישראל השונות". יו"ר ההתאחדות אבי לוזון אמר: "אם גיא לוי החליט לצרף את גיא אסולין, הוא ישחק במשחק הבא של הצעירה, אסולין שחקן מאוד מוכשר, עם עתיד גדול לפניו. אני מאוד התרשמתי ממנו ואשמח אם הוא יצטרף. לאסולין אין בעיה עם הצבא. על פי החוק נער שעזב את הארץ מתחת לגיל 15 וממשיך לגור בחו"ל לא חייב לשרת בצה"ל מאחר והוא נחשב כיורד". http://i10.tinypic.com/6ppr6ua.Xxx
ושוב פעם אני אומר- אם ישראל רוצה סיכויים לעלות למונדיאלים\למשחקי יורו - היא חייבת להגיע למצב שבו כמעט כל שחקני הסגל שלה משחקים בקבוצות בחו"ל. רק כך נגיע לרמה שיכולה להשתוות לנבחרות כמו יוון ושוויץ.
לא מבין בשביל מה צ'לסי צריכה את סהר כל כך מהר. מה? גרנט רוצה להשתמש בו כסקורר? שייחכו עוד חודש, לא יקרה שום דבר. גם ככה בצ'לסי הוא גם לא יקבל דקות משחק.
דרוגבה וקאלו יוצאים לאליפות אפריקה, כך שצ'לסי תישאר עם שני חלוצים בכירים, פיזארו ושבצ'נקו. די ברור שבן סהר לא הוחזר כדי לפתוח בהרכב, אלא להיות אופציה על הספסל במקרה של פציעה, עייפות, או כל סיבה שבגללה סהר יקבל דקות. אל תשכחו שיש גם את סינקלר הצעיר, שהוא יתחרה עם סהר על תפקיד המחליף הראשון. בכל זאת, בן סהר חזר לא מזמן מפציעה, והוא עדיין לא בכושר. ראינו זאת במשחק של נבחרת ישראל, ובדקות המועטות שקיבל בקווינס פארק רנג'רס. הוא צריך לעבוד ממש קשה בתקופה הקרובה, כדי להצליח בצ'לסי.
סיינקלר גם הוא מושאל ל-QPR, אם אני לא טועה הוא חוזר בינואר, אבל הוא לא מתמודד עם בן סהר. סיינקלר קיצוני שמאלי, וביכולת של מאלודה, אני לא אתפלא אם הוא יקבל את חולצת ההרכב, שחקן מוכשר מאוד. בכל מקרה, לבן סהר יש סיכויים לא רעים בכלל לראות דשא. גרנט משום מה, לא מחזיק מקלאודיו פיזארו, שאצל מוריניו קיבל הרבה יותר דקות (בן היתר בגלל שדרוגבה היה פצוע). שבצ'נקו בכושר רע, רע מאוד. אני לא אומר שבן סהר יפתח בהרכב, אבל הוא יקבל דקות משחק. אגב, בנתיים במפתיע, בן סהר זומן למשחק של QPR נגד בלקפול, כך שזה 2 ציפורים במכה אחת בשביל בן סהר.