רק ראיתי בכותרת אבל היה רשום שכולה טועמה נמצא [שכחתי את המילה] בתוכנית השניות של אנדרלכט,יענו רק אם לא יגיעו איזה 2-3 שחקנים שהם רוצים הם ילכו על טועמה,זה לא נראה לי משהו רציני. הדברים הרציניים הם אלה שבאים בבום בדרך כלל כמו ורמונט לגנק.
עכשיו זה רשמית שטועמה סיכם בליאז' ל-3 שנים ההתפכחות של השחקנים הישראלים מתחילה להפתיע אותי,סוף סוף הם מבינים איפה המפתח האמיתי לקריירה שלהם טמון. שיהיה לו בהצלחה , לפי מה שראיתי ליאז' תשחק בעונה הבאה באופ"א. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
עשה בשכל, עכשיו נראה אם יהיה לו את האופי להשאר שמה ולא לברוח כמו שהוא ברח מטורקיה אחרי חצי שנה. בלגיה זה ליגה נהדרת להתקדם, ושחקן ברמה של טועמה בהחלט יכול להצליח שמה. המבחן תוצאה כולו עליו. בניגוד לורמוט, אני מאמין שטועמה יכול להצליח, השאלה אם הוא ישבר. יהיה שווה לראות.
מה המצב של חנט, הקבוצה שורמוט חתם בה? הם משחקים באירופה? איפה הם סיימו בליגה? ויש לו בכלל סיכוי לשחק?
סיימו במקום הרביעי ולמיטב הבנתי ישחקו בעונה הבאה בגביע אופ"א. אני מניח שהם לא הביאו שחקן זר כדי שימלא תפקיד ברוטציה בלבד ולא יראה דקות.
תגובת הפועל לעסקת טועמה:"לא נתקבלה שום הצעה וגם אם אחת כזו תתקבל היא תיזרק לפח.לא נתקבלה שום הצעה וגם אם אחת כזו תתקבל היא תיזרק לפח פרשנות - אנחנו במו"מ עם הקבוצה ובימים הקרובים הכל ייסגר. דרשנו מיליון וחצי על השחקן,הם מוכנים לשלם בסביבות מיליון,בטח שנקבל את ההצעה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
יוסי ילד רע .... ההתנהלות של יוסי לדעתי אינה מקצועית ונראית רע אחרי עונה רעה עדיף קצת להוריד פרופיל בואו נהיה מציאותיים אתם באמת חושבים שיוסי מתאים לליברפול ???????? אותי זה די מצחיק לחשוב את יוסי ליד ג'רארד זה פשוט לא הגיוני יוסי תשאר בווסטהאם בתקווה שתשתפר ואולי ישפרו לך את השכר אבל אל תהיה חמדן זה מגעיל לדעתי
מה מגעיל??אם הם רוצים אותו אז למה שלא יילך לשם?אני בטוח שאם לא היו לו הצעות מליברפול הוא לא היה משהה את החתימה על דעת עצמו רק כי יש לו פנטזיה לחתום בליברפול בלי שהם רוצים אותו. אם יש משהו כזה זה לא בא מבניון אלא בא מליברפול וכן..זה ידוע שרפא בניטז מעריך את בניון,הוא כבר רצה אותו בולנסיה כיוסי היה בסנטנדר. ואם אתה רואה את אגר או סיסוקו ליד ג'רארד אין סיבה שלא תראה את בניון.
מזה השטויות האלה, מה בדיוק מגעיל בשחקן שרוצה להתקדם בקריירה ? אתה סקפטי לגביו אבל במידה ויש התענינות מצד ליברפול מין הסתם הם רואים משהו שמוצא חן בעניהם.
איזה גיבוב שטויות בהודעה אחת.. דבר ראשון, מה מצחיק בזה שבניון משחק ליד ג'רארד? זנדן וקיואל לא משחקים לידו? טיאגו מוטה לא משחק ליד רונאלדיניו ומסי? ברוקי ליד קאקה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx מי קבע שכל השחקנים צריכים להיות באותה רמה? חוץ מזה שבלי קשר לרמה, שחקנים כמו ג'רארד שעושים *הכל* על המגרש כמעט אין בכדורגל העולמי. אני באמת לא מבין מה ניסית להגיד פה. דבר שני, מה מגעיל בזה ששחקן עובר קבוצה? מה לא מקצועי פה?
אני ממש שמח שאתם אומרים שטויות הייתי יותר שמח אם תנסו להיות אובייקטיביים ולנטרל את הפטריוטיות שגם אני מאוד שמח לראות שחקן ישראלי מצליח בחו"ל אבל תבחנו את העונה של יוסי .... אתם יכולים להשוות אותו לברקו ששיחק בחו"ל לרביבו .... לדודו ..... לטל בן חיים שמשחק באותה ליגה
למה שלא נשווה אותו לברקוביץ? וגם אם נעשה זאת נעשה את זה בגיל מאוחר הרבה יותר, כי לבניון יש עוד מספר שנים לא קטן כדי להגיע לגיל שבו ברקוביץ ורביבו עזבו את אירופה. רק אז תוכל להשוות מי הגיע יותר רחוק, ולמי הייתה הצלחה גדולה יותר באירופה. בניון רוצה להתקדם בקריירה שלו, אם יש לו אופציות נוספות, והוא טוען שיש לו, למה שלא יעבור למועדון אחר? חוץ מזה, נכון שלבניון לא הייתה עונה גדולה במיוחד אבל לכל הקבוצה הייתה עונה רעה מאוד, ואי אפשר להבדיל אותו ממנה, הוא לא היה כל כך גרוע ביחס לשאר שחקניו בקבוצה. :aa1: אייאקס וליבורנו מעוניינות בליאור רפאלוב : קבוצת אייאקס אמסטרדם וליבורנו האיטלקית יישלחו מטעמם סקאוטים למשחקים של נבחרת ישראל בהולנד על מנת לעקוב מקרוב אחרי קשר מכבי חיפה, ליאור רפאלוב.
קצת ישן, אבל נתקלתי בכתבה שטוענת שגיא אסולין בדרך למנצ'סטר יונייטד: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3392830,00.html מישהו יודע על זה משהו?
נו באמת..זה מה שנקרא להרים להנחתה...קל מדי. אתה אומר שזה בושה שבניון לא מסתפק בקבוצה כמו ווסטהאם ומעז לנסות ללכת לליברפול ושאני אשווה את זה לכלבה[ברקוביץ'] אז להזכירך שאותו הבוגד שיחק בווסטהאם הגיע למקום חמישי בליגה אחרי עונה מדהימה של ווסטהאם ומיד אחר כך עבר/התקדם לסלטיק הסקוטית על מנת להתקדם למרות שבווסטהאם היו מטורפים עליו או שאולי אתה רוצה לדבר איתי על זה שהוא שיחק בסוטון יחד עם מתיו לה טיסיה האגדי ובמקום להודות לסוטון על זה שהם פירסמו אותו ובמקום ללמוד מלה טיסיה איך מתנהגים הוא ישר עבר לווסטהאם. או שאולי במקרה אתה רוצה שאני אסתכל על חיים רביבו שלקח אליפות עם פנר והיה אל שם אבל החליט לעבור ליריבה העירונית השנואה גלאטאסארי שלהזכירך זה יותר חמור מלעבור ממכבי להפועל תל אביב בערך פי 80 מיליון. או שאולי אתה רוצה שאני אשווה בין דודו אוואט[שהיה בצילו של בניון במשך 3 עונות בראסינג] וזרק את סנטנדר בשביל להתקדם בדפורטיבו.