הוא לא היה של הפועל לידיעתך לבסוף אשקלון רכשו את כרטיסו ובגלל שהם ירדו ליגה אז הוא עזב, את הקבוצה הנה תיראה את הכתבה: http://www.ashkelonim.co.il/index.php?act=articles&id=1260
וואי מעניין מה הרמה של הכדורגל בקפריסין ,כנראה ממש נמוכה אם הם לוקחים את כל הנמושות של הכדורגל הישראלי..אבו סיאם ושות'..
נציג חדש בבלגיה, גילי ורמוט סיכם בגנט הבלגית. לא מחזיק ממנו שחקן במיוחד, מליקסון קטן ולא יציב הייתי קורא לו. אבל מי יודע, אולי אני יאכל את הכובע והוא יפרוץ. הוא ומגרלשוילי עושים בשכל, הולכים לשחק בליגות דרג ב' של אירופה ולא כמו כל הטמבלים שישר קופצים לאנגליה או ספרד וחוזרים עם הזנב בין הרגליים. ככה צריך לעשות, ישר כח. גם לעזרן הייתי ממליץ ללכת לשחק בבלגיה או הולנד ולא ישר בספרד.
כל הכבוד לורמוט , להצדיע לו. לאו דווקא על כך שהוא עבר לאיזשהי אימפריית כדורגל אירופית אלא הוא הבין שעדיף לו להתפתח מבלגיה ומאירופה עצמה ולפרוץ קדימה מאשר להישאר בהפועל ת"א עם "השאיפות הגדולות" וההשתפות בגביע אופ"א. ורמוט שחקן כשרוני מאוד לדעתי,אם הוא יפרוץ בגנט הוא יקבל חשיפה הרבה יותר גדולה לאירופה "הגדולה" מאשר שייתן הצגה בת"א. אגב,גנט סיימה את העונה בבלגיה במקום הרביעי,מה שלדעתי מביא לה כרטיס לגביע אופ"א.
מסכים איתך בכל מילה.ראינו מה קרה כשיניב קטן הגיע ישר מחיפה לליגה האנגלית.. סוף סוף שחקנים שיש להם שכל.
אתם לא יודעים מה המעבר הזה יעשה לורמוט. בליגות שהם לא הטופ של אירופה אין הרבה שחקנים טכניים בסגנון של ורמוט.בבלגיה יעריכו אותו 100%,זה שחקן שמהנערים בלט מעל כולם.מעניין שגנט רוצים אותו,ואצל הפועל ת"א "הגדולה" דיכאו את הבנאדם ונתנו קרדיט לשחקנים אחרים. אני לא מסכים עם המשתמש שכינה אותו "מליקסון קטן ולא יציב",יש הבדל גדול ביניהם,מליקסון שחקן קטרגל ממוצע וורמוט שחקן שיכול להפוך את המשחק ברגע.
ובנוסף הם גם שונים מאוד באופי שלהם. את מליקסון לא תראה מחמיץ שוב הזדמנות לצאת למסיבה, לשתות, לבלות עד השעות המאוחרות של הלילה. לעומתו ורמוט "ילד טוב", ולטעמי גם הרבה הרבה יותר מוכשר.
זה מתחיל בבליגה...לדעתי ורמוט יחזור משם עוד שנה שנתיים לעוד כמה עונות בארץ עד שהוא יעשה את הדרך לקבוצה אירופאית נורמלית כבר. זה תהליך לגיטימי אצל כמעט כל כישרון ישראלי שמוצא עצמו בחו''ל בסופו של דבר.
אני מסכים, אני חושב שורמוט יכול להיות דומיננטי גם בקבוצה הזאת, השנה בהפועל הוא הראה שהוא שחקן טכני ושהוא התבגר מאוד במשחק שלו. אני מאמין שהוא יעשה שם חיל, השאלה כמה הוא יוכל ללכוד עיניים של סקאוטרים מהליגות הבכירות, מכיוון שגנט לא קבוצה עוברת שלבים באירופה. ד"א, מישהו יודע האם הם ישחקו במפעל אירופי כלשהו?
אמממ לא חושב, נראה לי אנדרלכט וברוז'(לא באזל חחח) יותר טובות מהקבוצה הזאת והן יהיו באירופה אם כבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
סיימו מקום רביעי (שנה שנייה ברציפות), נדמה לי שזה אינטרטוטו. לאוהד יונייטד:אתה מודע לכך שבאזל משחקת בשוייץ, נכון?
איזה טעות טיפשית...אני חצי רדום בגלל הבגרות מחר, נשרף לי המוח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx אלון מזרחי אני איתך!
עוד חצי שנה כמובן יתחילו עם השטויות שאנדרלכט וברוז' מעוניינות בגילי שלנו. בדיוק כמו גראסהופרס שהייתה מעוניינת בכאילו באוחיון. אבל נשתדל להתעלם. Anyway, צעד חכם של ורמוט. מבין בגיל צעיר איפה צריך באמת לשחק. לא מצהיר על אנגליה, לא נתקע בליגה הפרימיטיבית שלנו, בורח בדיוק למקום הנכון. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx .
הקבוצה שגילי כנראה ישחק בה תהיה שנה הבאה בגביע אופ"א. לגבי המעבר עצמו, החלטה טובה של גילי, הוא התפתח שם הרבה יותר טוב מאשר בליגה שלנו. גם לא לשכוח שהוא רק בן 22.