על פי ספורט 5, אספניול לא העבירה לצ'לסי את סכום 300 אלף יורו עבור בן סהר, ובעקבות כך צ'לסי התחילה לחפש קבוצה אחרת עבור סהר ואחת הקבוצות המעוניינות בו היא אייאקס.
חבל שבן סהר לא עושה את הנדידה הקלה לגרמניה, מקום שמאוד יפתח אותו כשחקן. היו שמועות על דורטמונד וכאלו, חבל, הילד צריך לקבל החלטות חשובות וחכמות לגבי עתידו. לא שאספניול חלילה זאת בחירה רעה, את זה לא אמרתי. חושב שחלוץ מסוגו הוא לא הכי מתאים שיש לליגה ולכדורגל בספרד.
גם אייאקס לדעתי תהיה קבוצה מצויינת בשבילו. מה שהכי חשוב בשביל סהר שהוא יילך לקבוצה שהוא באמת ישחק בה.
אכן שיקול מרכזי, אין ספק. אך שיקול בחירת הליגה גורלי לא פחות. סהר הוא לא השחקן הכי טכני שיש וכך משוחק הכדורגל בספרד. לסהר יש גובה ומהירות והוא גם יודע לנצל את התכונות האלו והן לא מתאימות למשחק בספרד, אבל אייאקס, קבוצה בגרמניה או קבוצה אחרת באנגליה כן תעשה לו רק טוב.
מצטער חבר'ה, אני לא יודע מה הביא לארץ את השמועות שבן סהר מעומד לאייאקס, אבל המנג'ר הטכני דני בלינד כבר אמר לפני כחודשיים שהקבוצה לא מתעניינת בסהר. אין כרגע שום אתר שמפיצה אפילו את השמועה הכי קטנה. אייאקס כרגע בעקבות הקיצוני של טוונטה אלג'רו אלייה והצדדים לא בדיוק מצליחים להגיע להסכמה על סכום ההעברה. לגבי סהר, הוא התחיל את הקריירה הקצרה שלו בדה חראפשחאפ מאד טוב, נגד יוון בארץ היה גדול, אבל הוא לאט לאט נעלם לגמרי. במשחקים הכי חשובים של הקבוצה, קרבות העלייה/ירידה הוא הבקיע שער אחד, אבל חוץ מזה היה חלש להחריד. מצטער, אבל אני לא צריך את סהר בקבוצה שלי, אולי בשביל מיליון אירו, לא גרוש יותר.
בכל זאת סהר שחקן צעיר,הגיע באמצע העונה לדה חראפשחאפ,אני חושב שסך הכל הוא הצליח שם בגדול אפילו. בנוגע לנבחרת,זה לא מדד,זאת נבחרת שמשחקת אנטי כדורגל,עם מאמן אנטי כדורגל,אי אפשר להאשים את סהר.
אתרי הספורט מפרסמים שאספניול רכשה את בן סהר מצ'לסי בסכום של מליון יורו. אני חושב שזה טוב לבן סהר, כי בצ'לסי הוא כנראה לא היה מקבל הזדמנות אף פעם. באספניול יש לו סיכויים טובים יותר לכבוש את המקום בהרכב וזה לא שמדובר בקבוצה אלמונית. אם הוא יוכיח את עצמו שם, הוא לבטח יהיה מבוקש באירופה. מה גם שהשם שלו כבר מוכר בגלל העבר הקצר בצ'לסי.
לא יודע אם הוא מתאים לאספניול או בכלל לליגה הספרדית, אבל אני יכול לאחל לו בהצלחה כי הוא העתיד של הכדורגל שלנו.
מסכים עם sergio ramos. אני עקבתי אחריו בחצי העונה האחרונה בקביעות ולאחר פתיחה בהחלט נחמדה סהר לגמרי נעלם. אם הוא לא ממש בולט בליגה ההולנדית מה כבר יעשה בספרד? אני לא מצפה ממנו לדברים גדולים בספרד, כבר מהר מאד הוא יבלה דקות ארוכות על הספסל. בהולנד הוא היה משחק, אבל עכשיו? לדעתי בחירה ממש לא חכמה, אבל לי אין מה לעשות בנדון חוץ מלאחל לו הצלחה.
סהר סופית באספניול. אחרי צ'לסי, ק.פ.ר, שפילד וונסדיי, פורטסמות' ודה-חראפשחאפ סהר ינסה את מזלו גם באספניול שניצלה בעונה החולפת במחזורים האחרונים מירידת ליגה. בן סהר רוצה כרגע רק לשחק וזה שיקול נכון, אבל באספניול יהיה לו קשה לתפוס מקום של קבע בהרכב כאשר 2 החלוצים הפותחים הם לואיס גרסיה וראול טמודו(שעשוי לעזוב), כמו שכתבו כאן אני לא באמת יודע אם סהר מתאים לספרד אבל כרגע חובת ההוכחה היא עליו בלבד. לא משחק כן משחק, כרגע זה לא משנה כי עדיין הוא ברמה אחת מעל החלוצים הישראליים שמשחקים כאן והוא הוכיח את זה מול יוון. כישרון גדול מאחל לו בהצלחה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
האפשרות שהוא לא ישחק , ולא יתפתח בעונה הבאה, עלולה להיות קטלנית עבור סהר. החוק על דחיית השירות הצבאי עבור שחקנים עם פוטנציאל להצלחה ארוכת-טווח באירופה, עבר בכנסת מפני שסהר בעצמו נחשב לכישרון באמת יוצא דופן אצלנו ולא רצו שהאפשרות שלו להתפתח באירופה תימנע גם כן, כמו הרבה שחקנים ישראליים בעבר. אולם, מאז שעבר החוק, סהר למעשה לא התקדם כפי שצופה ממנו - גם אם היו לו כמה משחקים טובים בקבוצות קטנות יותר (כמו דה חראפשחאפ שירדה ליגה). העונה הבאה בהחלט יכולה להוות מבחן עבורו - האם הוא ימצה את הכישרון שלו כבר בקרוב ויהפוך לאחד עם קריירה אירופאית משובחת, או שישתלב רק בקבוצות קטנות יותר ויחזור לארץ בעוד כמה שנים (מאחל לו שלא). רק לשם השוואה, גל אלברמן ורוברטו קולאוטי, שהיו ללא ספק מעל הרמה בליגה שלנו, יצאו העונה למינשנגלדבאך, לא שיחקו כמעט לאורך העונה, מה שללא ספק פגע בכושר וברמה שלהם. ניתן להדגים את אותו עניין גם על הרבה שחקנים אחרים בשנים האחרות (יש כמה שלא שיחקו בבלגיה למשל).
לעבור 6 מועדונים עד גיל 20 זה הישג מפוקפק בהחלט, אני מקווה שסהר יצליח להשתקע באספאניול ולשחק בה באופן קבוע לפחות כמה עונות.
יש עכשיו דיווחים שאייאקס ודורטמונד עוד מנסים להחתים את סהר. את האמת, ישראלי באייאקס יהיה נפלא, אבל אני מעדיף את יוסי בניון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx