ברכות לבן סהר וקבוצתו דה חראפשחאפ שעלו לשלב ההישרדות האחרון בפלייאוף ההולנדי שם יפגשו את ר.ק.ס וואלוויק. וברכות לאליאניב ברדה, מחזיק הגביע הבלגי לעונת 08/9. גנק שלו תשתתף בעונה הבאה בליגה האירופאית.
אני חושב שזה מוקדם מידי לדעת,אבל לא הייתי מפתח ציפיות,אם הוא לא עלה עד עכשיו לדעתי זה אומר משהו(וכן אני יודע שיש איזשהי בעיה מנהלתית שקשורה לאזרחות שלו שגם מונעת את זה). בקשר לסהר,הגול היה עצמי.
יש דווקא סיכוי לא רע שגיא יוקפץ בעונה הבאה לבוגרים,גיא יהיה נוכח במחנה האימונים של בארסה בסקטולנד הקיץ הזה ובסיום הקיץ פפ יחליט לגבי עתידו,בין אם זה בבארסה ב' או בבוגרת... או מקום אחר אולי. ואגב,הבעיה איתו היעא שאין לו דרכון.
אם כבר על שמו של גיא אסולין אז ממש מגעיל כל העליהום הזה על גיא אסולין , במקום לתמוך בו ולעזור לו להשתחרר מצה"ל הנודניק הזה הם מעניין אותם רק שהוא יבוא לנבחרת. אמרתי את זה לפני המון זמן ואני יגיד את זה גם עכשיו , אם אני במקום אסולין מההתחלה אני בוחר בנבחרת הספרדית , איפה שיש להתקדם ולא בנבחרת הישראלית שעושה רק צעדים אחרוה.
לעזוב את הבחור בשקט? אני חושב שגיא אסולין קפץ מעל הפופיק . הוא לא מעל שחקן ישראלי אחר בארץ או בחו"ל , גם אם היה משחק בברצלונה הבוגרת. צריך לכבד כל החלטה שצה"ל או התאחדות תחליט, ובעצם סירובו לנבחרת אני מצפה לעונש חמור מצד אבי לוזון .
איזה עונש חמור כבר יכולים לתת לו ? קנס כספי גבוה לא , הדבר היחיד זה שהוא לא ילבש יותר תא מדי הנבחרת. אני מקווה שעדיין יש את הזדמנות הזו שילך לשחק בספרד.
הסיפור עם אסולין. מצד אחד אם עזב את ישראל בגיל 12 הוא יכול להיות גם אזרח ספרדי, אבל מצד שני אני קצת מקבל את הרושם שמדובר בשחקן נחמד, אבל לא במסי או בוז'אן קרקיץ חדשים. זה שהוא לא רוצה לשחק בשביל הנבחרת הצעירה לא מובנת לי כי כעיקרון אם אני לא טועה שחקן ששיחק בנבחרת צעירה של ישראל יכול כבוגר עוד לשחק בנבחרת ספרד. אם הוריו שניהם ישראלים לכל דבר אז לאסולין יש התחייבויות למדינה. בכל מקרה אסולין לא יהיה קרבי, אבל שירות צבאי מקוצר בעיניי חובה. אם הוא לא רוצה שיוותר לגמרי על האזרחות הישראלית, שיהיה ספרדי ואני אמשיך לאהוד אותו גם אם הוא ספרדי. בכל מקרה הבחור צריך לבחור...