הנציגים שלנו בחו"ל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by rainman, May 18, 2007.

1. Number 8 Member

לא אכפת לי אם הקבוצה שלו תשרוד או לא... אני רק רוצה שהוא יצליח. אני משוכנע שאם הקבוצה תירד ליגה, סהר יעזוב.
    הכי חשוב מבחינתו שהוא לא נכנע ללחצים וחזר לישראל.

2. avner Member

ההצלחה שלו תלויה הרבה בהצלחה של הקבוצה שלו. אם המצב יהיה קשה, אולי יהיו חילופי מאמנים? והמאמן החדש לא יאהב את בן? ואולי הבעלים יחליט שסהר לא מתאים יותר?

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

חוזר לאורווה

המו"מ בין לירן כהן לווסטרלו הבלגית פוצץ הערב,
    זאת למרות שבשעות הבוקר נראה היה כי העניינים על סף סגירה.
    כהן הרשים את הצוות המקצועי של הבלגים וקיבל הצעה לחתום על חוזה,
    אולם מחלוקת על שכרו של הקשר הביאה לפיצוץ המשא ומתן והוא ישוב ארצה.

4. Football God Member

למה מי הוא חושב שהוא?שחקנים כמו לירן כהן צריכים לשחק בחינם בליגה הבלגית,גם ככה הקרירה שלהם בארץ מדשדשת.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

פיני בלילי האריך היום את חוזהו בסיבאספור בשנה נוספת.
    עבור החלוץ הישראלי זו תהיה השנה החמישית בקבוצה, והשביעית בסך הכל בליגה הטורקית.

בלילי בתגובה: "אני מאושר שהחליטו להחתים אותי לעונה נוספת בקבוצה, אני רוצה לסיים את הקריירה בטורקיה ולא לחזור לישראל".

אחרי 16 מחזורים, סיבאספור מדורגת במקום הראשון בטבלת הליגה הטורקית
    עם אותו מספר נקודות כמו השניה בטבלה, טרבזונספור (34) ונקודה יותר מגלאטסראיי.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיני בלילי עשה בשכל. בטורקיה, בניגוד לישראל, מעריכים אותו. מה גם שזו ליגה טובה הרבה יותר. כמו שזה נראה כרגע, בשנה הבאה יש לו סיכויים להשתתף בגביע האלופות.

7. AmitHBS Member

17 דקות הספיקו לבן סהר לכבוש שער בכורה בליגה ההולנדית:

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.394.52779.html

כבר במשחק הבכורה הוא פותח בהרכב וכובש ואני מקווה שהוא ימשיך וישתלב יפה שם בהולנד ובכל זאת יצליח להגיע לקבוצה יותר בכירה ויתקדם באירופה,בהצלחה :aaa021:

עריכה:
    שער הניצחון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

Last edited: Jan 18, 2009
  8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קודם כל, בטוח שהוא יפתח הוא במשחק בקבוצה הכי גרועה בהולנד יחד עם וולנדהאם. באמת שהוא הולך להיות הכוכב שם, מצד אחד טוב אבל מצד שני אני מאוד מאוד מופתע. אני לא מחזיק ממנו פוטנציאל לבארסה או ארסנל, אבל קבוצה טובה מדה חראפשארפ הייתה חייבת לקפוץ עליו והוא לא היה צריך לקפוץ לשם כל כך מהר. ניימכן, ברדה, הירנביין, כרונינגן. נכון ששם 90 דקות לא מובטחות לו, אבל הרמה שם יותר גבוהה מקבוצה בלי שאיפות.

חצי שנה טובה שם, עם 7-8 כיבושים (בקבוצה כזאת ומול יריבות כמו ווילם וו זה יותר מאפשרי), מעבר לאחת מקבוצות הבטן/צמרת, כמו הרשימה שנתתי למעלה, לשנה-שנתיים, ואם גם שם יצליח אז אפשר לדבר הלאה. כרגע לדעתי הוא די תוקע את עצמו. הוא יכבוש שערים בקבוצה הזאת, אבל אותי מעניין לראות אותו מסתדר בטוונטה, למשל, הירנביין או ברדה.

אבל שיצליח...אנחנו מפרגנים. עד נגד אייאקס כן..

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יזכיר לך הוא מושאל מצ'לסי...אני לא רואה אותו גם משחק בקבוצה נוספת בהולנד פרט לדה גראפשחאפ

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מכיר מספיק שחקנים שהיו מושאלים כמה וכמה עונות. זה לא לא ריאלי.

חוץ מזה שתמורת סכום נכון גם צ'לסי תמכור אותו.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

סהר הגיע למצב שבו פשוט אסור לו לטעות מבחינת בחירת הקבוצה אז הוא הלך על ראש קטן , ללכת לקבוצה קטנה עם שחקנים חלשים שאני יצליח לבלוט בלי הרבה מאמץ , והאמת זה מה שהוא היה צריך לעשות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    אגב מישהו כאן באמת חושב שהוא יחזור לצ'לסי בתור שחקן משמעותי?

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

סהר לא יחזור לצ'לסי. הזכרתי את זה כבר בעבר, צ'לסי קבוצה של רכישות עכשוויות, צעירים מתאימים לארסנל. ראיתי אותו הערב ונהנתי, שער יפהפה ואני מקווה שזה יעשה לו רק טוב.

הבחירה ללכת על קבוצת תחתית בליגה ההולנדית די הפתיעה אותי, אבל הצלחה בדה חראפשחאפ וקבוצות הצמרת ההולנדיות לבטח יביטו בעניין. אם כל הכבוד לליגה האנגלית, סהר לדעתי בקלות יכול קודם להתפתח בקבוצת צמרת הולנדית ואז דרכו בחזרה לקבוצה יותר עשירה בליגה יותר גדולה לדעתי די פתוחה.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

גם אם בן סהר היה בארסנל הוא לא היה תופס שם מקום. בן סהר כרגע לא מספיק טוב לרמות האלה, אני חושב שאם הוא יתפתח, יצליח ויהפוך להיות יותר טוב, יש סיכוי שבצ'לסי יחזירו אותו, אבל צריך להבין שיש הבדלים גדולים בין להצליח בקבוצה כמו דה גראפשחאפ לבין להתאים לרמות שצ'לסי משחקת בה, מה שיהיה טוב פה לא בהכרח יהיה טוב שם.
    כרגע בן סהר עשה מה שהיה צריך לעשות, וזה לנסות את מזלו בליגה חלשה יותר וברמות נמוכות יותר, אם יוכח בעתיד שהוא שווה יותר מזה, הוא יגיע לאיפה שמגיע לו להגיע.

14. Number 8 Member

אני ממש לא חושב ככה. בן סהר רק בן עשרים, כל הקריירה עוד לפניו, והכי חשוב בשבילו כרגע זה לשחק כדורגל, כך שזהות הקבוצה פחות חשובה. אני משער שצ'לסי עוקבת אחריו ובזמן הנכון תחזיר אותו אליה. כמו שאמרתי, הוא עוד צעיר ואני לא אתפלא אם עוד שנתיים הוא יחזור לצ'לסי הרבה יותר טוב עם יותר ניסיון וביטחון.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראו,ראיתי את סהר כמה פעמים בנבחרת ופעם אחת בנבחרת הצעירה,הוא חלוץ טוב,יש לו הרבה תכונות טובות אבל עם כל הכבוד,אני לא רואה אותו ברמה של הנרי,אטו,דרוגבה ואחרים,אז הוא לא צריך לחזור לצ'לסי או משהו כזה,מספיק לראות אותו משחק בעתיד בקבוצות כמו מידלסברו,סמפדוריה,PSV וכו.. וזה יעשה אותי מבסוט.
    טוב לראות שהוא כבש בבכורה,אני מקווה שזה לא יעלה לו את השתן לראש.

טוב לראות גם את גולן יחסית עושה חיל בבלגיה וגם את קלינגר משתפר בקפריסין.