הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏18/5/07.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הגיע הזמן באמת, שיהיה לו המון בהצלחה.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נכון שיש לו בחוזה מינימום משחקים שהוא צריך להיות משותף או משהו בסגנון?

4. Raulito Madridista

אני מאוד מקווה שבן סהר יצליח להשאיר חותם בליגה ההולנדית בתוך חצי שנה, ובעונה הבאה כבר יישדרג את עצמו בקבוצה יותר איכותית, כי דה גרפשחאפ היא אחת הקבוצות החלשות בליגה ההולנדית ויורדת סדרתית - היא מסיימת במקום האחרון בליגה הראשונה, יורדת ליגה כמובן, עולה ואז חוזר חלילה. זו קבוצה בלי שאיפות אמיתיות, ואין לסהר מה לחפש שם מעבר לחצי שנה. היה חבל לראות אותו מתייבש על הספסל בפריימרליג, אבל היה צפוי שהמעבר לפורטסמות לא יעזור לו. קבלת ההחלטות של בן סהר לא מספיק טובה(יכול להיות שזה הסוכנים שלו), ואולי ההתעקשות על להיות שייך לסגל של קבוצה אירופית, לא הייתה במקום. אני לא חושב שלשחק בליגה השנייה באנגלייה בקבוצת תחתית, עדיף על לשחק בהפועל ת"א בגביע אופ"א למשל. יש פיתויים כמו כסף, הרצון להשתפר מהמאמנים המעולים, אבל אם אין דקות משחק, אפילו לא כשכל החלוצים פצועים, אז הוא לא עשה הרבה, הוא חייב לשחק בגיל כזה.
    גם סלים טועמה חשוב לי, אני מקווה שמצבו יישתפר. כנראה שלהפועל הוא לא יחזור, אז שיעבור לקבוצה אחרת. לא יאומן איך כל פעם יש לו את הנאחסים עם המאמנים, אני באמת חושב שהספסול שלו לא מקצועי, הוא פתח שם את העונה נהדר. טועמה הוא מקצוען ולא אחד שמתחרטט, הוא משקיע בכל אימון והוא גם עושה הרבה הגנה. הוא פתח את העונה עם בישולים ושערים רבים תוך זמן קצר, ואז הגיע השינוי...לפחות הוא עדיין משחק בנבחרת.

נערך לאחרונה ב: ‏3/1/09
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

היות שאני גר בהולנד ועוקב בקביעות אחרי מה שקורה פה בכדורגל אני חייב לשאול את בן סהר למה דה חראפשחאפ? דור מסביר יפה את המצב, הקבוצה הזאת לרב עסוקה בהתגוננות ונחשבת לאחת החלשות בליגה. אישית אני חושב שבכל מקרה סהר כבר לא יצליח בצ'לסי, אבל זה כבר דיון אחר.

נותר לקוות שהוא יהיה האיש שיוביל את קבוצתו החדשה לעוד עונה בארהדיביסי, למרות שדה חראפשחאפ קבוצה קטנה היא קבוצה מאד חמה עם קהל אוהדים מאד מסור ושקט. לדעתי אם סהר היה חותם באוטרכט היו לו הרבה יותר בעיות עם האוהדים של הקבוצה הזאת.

בכל מקרה כיף לי לראות פה ישראלי נוסף (מגרלשווילי עדיין נמצא בארנהם אצל ויטסה)

6. שגיא Guest

יש גם את שמואל שיימן שמשחק בדן בוס. אמנם הוא נמצא בהולנד כבר איזה 15 שנה אבל הוא נולד פה בארץ.

בכל אופן, לגבי בן סהר, לדעתי על החצי עונה הזו שלו בהולנד יכולה להיות השפעה משמעותית על הקריירה שלו. הוא בין שבתחילת העונה הוא עשה טעות כשחתם בפורת'סמות משופעת החלוצים ועכשיו מנסה לתקן. הוא לא יחזור לארץ כי הוא מתעקש להוכיח שהוא יכול ועכשיו הוא עשוי לקבל את ההזדמנות. אולי דווקא בקבוצה קטנה יצליח להתלבט. עונה טובה ואולי הוא בכל זאת יצליח להשיג איזה חוזה באנגליה. עונה חלשה עשויה להביא לסיום הפרק האירופאי שלו עוד לפני שהתחיל.

7. f-side Member

מאחל לבן סהר עונה מוצלחת בליגה הולנדית שיבקיע הרבה! חוץ מלאייאקס כמובן!

8. Celtics Member

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עוד לגיונר בליגה הבלגית?

לירן כהן, קשר מכבי פ"ת, ימריא מחר להתרשמות הדדית בת מספר ימים בקבוצת ווסטרלו המדורגת שישית בליגה הבלגית.

הקשר בין הצדדים נוצר באמצעות איש העסקים דוד קורן, המתגורר בבלגיה, שהציג בפני ראשי המועדון קלטות עם ביצועי השחקן.
    הבלגים הביעו עניין, אך ביקשו בכל זאת להתרשם מכהן מקרוב, לנוכח העובדה שמיעט לשחק העונה בפ"ת.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

העברה של לרין כהן לווסטרלו לא תתרום שום דבר לאף אחד מלבד הסוכנים שיעשו כסף.
    קבוצה שרוצה להחתים שחקן לא מביאה אותו להתרשמות אלא עוקבת אחריו מספר חודשים / שבועות , כנראה שגם אם לירן יחתום בווסטרלו הוא יהיה גילי ורמוט 2.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

12. Number 8 Member

לירן כהן לא מצליח בליגה שלנו, אז שיצליח בבלגיה? אם המעבר הזה בסופו של דבר יצא לפועל, זו תהיה אך ורק עבודה של סוכנים.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בת'כלס כמו ההעברה של אוואט, העברה רק של סוכן, זה שאוואט השתפר בספרד זה סיפור אחר ועל זה מגיע לו הקרדיט, אבל לפני שיצא לספרד ממש לא היה יוצא דופן פה ועשה לא מעט טעויות מגוחכות שאני חושב שאם היו מכניסים אותן לקלטות לא היו קופצים על אוואט...

העברות של סוכנים זה דבר שבשגרה.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולפעמים כמו במקרה שאמרת על אוואט יוצא מזה משהו.
    אני חושב שזה דבר טוב,צריך שיותר ויותר ישראלים יצאו החוצה וישתפרו כמו שקרה לברדה והאמת נראה לי גם לגולן.

15. AmitHBS Member

אם בן סהר לא יצליח בהולנד,שיחזור לארץ,זאת ההזדמנות האחרונה שלו,איזה קבוצה תיקח שחקן שלא מצליח בקבוצת תחתית בהולנד ?(לא כולל את הליגה השנייה בהולנד,או בעוד ארצות עם ליגות פחות בכירות,עדיף כבר את ליגת העל).
    כנ"ל אוואט,למרות שהוא יכול לרדת לקבוצת צמרת בליגה השנייה ולעלות איתה ליגה,או לכל קבוצה אחרת בליגה השנייה.