הוא לא אמר שיצחקי גיבור הוא אמר שהיה לו גב מבית"ר ולכן הוא חזר. לפי מה שהוא אומר לא היה לו גב לחזור לארץ להפועל ובגלל זה הוא נשאר בבלגיה. אולי המאמן החדש ייתן לו יותר דקות משחק וייתן לטועמה להוכיח מה הוא באמת שווה.
הישראלי הטוב ביותר ששיחק באירופה הוא איל ברקוביץ. כעת יש הרבה שחקנים טובים אבל עדיין לא מתקרבים לרמתו. שניים שקצת מתעלים הם טוהמה סלים ויוסי בן עיון
זה סלים טועמה ויוסי בניון[הוא הפך את זה מבן-עיון לבניון]. ובמקרה של ברקו - זה עניין של דעה,אני חושב שרביבו הצליח יותר באירופה.
אלברמן שהיה פצוע בשביל הנבחרת,חזר כמו שור לבונדסליגה,והיה שותף מלא בתבוסה וההשפלה של הגלדבך להנובר, 5:1,כמעט כמו מה שבית"ר חטפה מויסלה.
יצחק שום חוזר ליוון? מספר שבועות לאחר שפוטר מבית"ר ירושלים, יצחק שום עשוי לחזור לאמן בליגה היוונית אחרי שהוביל בעבר את פנאתינייקוס לדאבל. שום מנהל משא ומתן עם קסאנטי מהליגה הראשונה, קבוצה קטנה מצפון יוון. בעיתונות היוונית פורסם בימים האחרונים על חוסר כימיה בין ראשי קסאנטי למאמן הרומני של המועדון. הקבוצה מדורגת כיום במקום השביעי בליגה עם 3 נק' אחרי שני מחזורים.
שער בכורה למסיקה בקפריסין, גם ברדה כבש קפריסין: אקס מכבי ת"א כבש ב-2:2 של לרנקה מול דוקסה. בלגיה: חלוץ הנבחרת מצא את הרשת בפעם השניה העונה, גנק גברה 1:2 על מוסקרון http://one.co.il/Article/124426.html
אלברמן שותף מלא לירידה של מינשנגלדבך למקום האחרון בבונדסליגה שגדולה עליו בכמה מספרים. היום שוב הפסד, 1:2 לקלן.
מאיפה קבעת שהבונדסליגה גדולה על אלברמן? בגלל שהוא משחק בקבוצה החלש בליגה אולי ? בלי שום קשר אלברמן היה מעורב ישירות בשער הניצחון של קלן שכן הוא ביצע עבירה על סף הרחבה שהביאה לבעיטה חופשית אותה ניצלה קלן לניצחון.
גל אלברמן שחקן שמתאים לרמות הרבה יותר גבוהות מליגת העל זה בטוח, הכדורגל בגרמניה יושב עליו בסדר גמור, הוא שחקן איטליגנטי וחכם, היכולות שלו גבוהות, הבונדסליגה או כל ליגה גדולה אחרת בטח שלא גדולות עליו. אם יש ישראלי, פרט לבניון, שיכול להצליח ברמות הגבוהות זה גל אלברמן.
ד"א, פרט לשער שנפל באיזשהו מקום באשמתו, משחק מאד סולידי של אלברמן ( לפי התקציר ולפי דיווחים של אוהדי גלדבך המתוסכלים).
עובד מולי בחור גרמני אוהד של מנשגלדבך ולפי דעתו האישית הישראלי הוא אחד מנק' האור הבודדות העונה לבינתיים , הכל יחסית כמובן לשאר הקבוצה הגרועה ולמחיר בו הוא נרכש לדבריו.
יצא לי לראות את המשחק של גל אלברמן. אני לא יודע אם פ.צ קלן מבססת את המשחק שלה על האגפים, אבל דרך האמצע, שהיה נעול, הם לא ניסו. הוא גם דחף יפה קדימה בהתקפה. לא מזמן הזדמנו לי 20 דקות נוספות של צפייה בו. אני מתאר לעצמי שמרוצים ממנו שם. הוא עושה עבודה לא רעה.
עוד פעם אני אומר, אלברמן הוא אחד השחקנים הטובים ביותר ולבטח היציבים ביותר של גלדבך. כל מי שמנתח אותו על סמך היכולת של הקבוצה שלו מראה רק כמה הוא לא רואה בונדסליגה.