הנציגים שלנו בחו"ל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by rainman, May 18, 2007.

1. f-side Member

2. burning soil Member

ברק יצחקי שחוזר ככל הנראה לבית"ר ירושלים, לאחר חצי עונה(לא רעה דווקא מבחינה אישית)
    בגנק הבלגית.

מה אתם אומרים על ההחלטה של אחד הלגיונרים היותר מבטיחים של הכדורגל הישראלי ?

נכון שמצד אחד הליגה הבלגית אינה מאריות אירופה, ואולי אף ניתן לכנותה ליגה אפורה.
    אולם למרות זאת, הליגה הזאת עולה בכל קנה מידה על הליגה שלנו.
    בנוסף ניסיון העבר הוכיח שכל כדורגלן ישראלי שיצא לליגה אירופית השתפר מבחינה אישית,
    וכן זכה לקידום כלכלי.

מנגד, למרות שהשיג כמעט כל תואר בארץ במדי בית"ר ירושלים, אפשרות ההעפלה לליגת
    האלופות עם בית"ר נראת קורצת ליצחקי, שעשוי לקבל חשיפה גדולה יותר משקיבל בגנק,
    במידה ובית"ר תגיע לאלופות.

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

Last edited: Jul 13, 2008
  4. BeitaReaLiverpool Member

מסכים, שער נהדר. אני שמח לראות שבניון נשאר בליברפול, יש לו מקום בקבוצה.

5. Voda_Coda Member

שער נדיר..כמו שרק יוסי יודע..
    מקווה שהשנה המעמד שלו בליברפול יעלה..ובמשחקי המחשב למינהם סוף סוף יתפסו ממנוP:

6. idos87 Member

המאמן שלו צוטט השבוע בכך שאמר:"יצחקי לא נהנה לשחק פה". יצחקי לא כ"כ הסתגל לבלגיה וכנראה שההצעה של בית"ר קסמה לו והוא החליט לחזור. בכל מקרה אולי החזרה הזו תיתן לו קרש קפיצה יותר גבוה בחו"ל מאחר ובית"ר משתתפת בליגת האלופות השנה. מקוה שהחיבור בינו לבין אבראו יהיה טוב ויתן תפוקה גדולה לבית"ר.

7. שגיא Guest

איזה קרש קפיצה? איזה ליגת האלופות? בית"ר ירושלים משחק רק בסיבוב המוקדמות השני, כך שיש לה שני סיבובים לעבור בשביל להגיע לליגת האלופות. החזרה הזו היא שני צעדים אחורה מבחינתו. יצחקי ויתר מוקדם מידי ומהר מידי. אחרי חצי שנת הסתגלות הוא היה אמור כבר להיות מוכן הרבה יותר טוב לקראת העונה הקרובה בבלגיה. במקום זה הוא חוזר לביצה המקומית שלנו ואני ממש, אבל ממש לא מבין את המהלך הזה מבחינתו.

8. BeitaReaLiverpool Member

אני די מסכים איתך.
    מבחינה אישית, יצחקי היה צריך להישאר עוד שנה בגנק ואז להתקדם, אבל יש דברים מעבר לעניין של הכדורגל עצמו.
    בכל מקרה, אני חושב שגם מבית"ר הוא יוכל להגיע לאירופה, היו מספיק שחקנים שיצאו מישראל לליגות טובות.

9. idos87 Member

ולזה בדיוק התכוונתי.

10. Mr.Eko Member

מסכים עם שגיא...
    החלטה טיפשית של יצחקי,הרי כבר יצאת לליגה הרבה יותר טובה(ביי פאר),יש לך סיכוי גדול יותר לחשיפה לליגות בכירות יותר דרך הליגה הזו וכמו שאני הבנתי בונים עליו מאוד לעונה הבאה(תקנו אותי אם אני טועה) ומי אמר בכלל שבית"ר תעבור את הסיבוב השני??? שלא נדבר על השלישי שהוא בכלל משוכה קשה ביותר.
    חבל,שחקן עם המון המון פוטנציאל להפוך להרבה יותר טוב ממה שהוא עכשיו ולדעתי זה צעד אחורה מבחינתו.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קטלתם כבר את יצחקי כאילו הוא סיים את הקריירה בחזרה שלו , עידן טל יצא 3 פעמים לחו"ל ולא לליגה הבלגית המגוכחת אלא לליגה האנגלית/ספרדית .

12. Becks Member

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קבוצתו של אליניב ברדה, גנק, קיימה היום משחק אימון נגד קבוצה מהליגה השנייה בבלגיה... גנק ניצחה 10-3 כאשר ברדה חגג 4 שערים ובישל 2, זה כנראה לא מדד אבל ברדה עושה את שלו ואני מקווה בשבילו שיתן עונה לא פחות מוצלחת מהעונה שעברה.

14. idos87 Member

רק שגיא אסולין לא יפול ביןם הכסאות ולא יחזור לברצלונה.
    נראה לי שאוואט יכול להשיג קבוצה יותר טובה מרקראטיבו.

15. תומר22 Member

אתמול בשידור של סכנין מול לה קורוניה, שלמה שרף דיבר מספר פעמים (מהמעט שראיתי) על כך שיש הצעה קונקרטית מטולוז על אוואט ולה קורוניה מסרבת. ההצעה של טולוז הייתה מלפני חודש בערך, והיא פנתה באותו זמן לעוד ארבעה שוערים לפחות. מאז חתמו בקבוצה שלושה שוערים, ככה שכרגע הם לא מחפשים שוער והרעיון הזה לא נראה הגיוני.

היום מפורסם שסביליה או ולנסיה ינסו להחתים את אוואט. לי זה לא נראה ריאלי (אולי שוער שני), אבל נחכה ונראה.