הוא לא יכול..הצבא..ילדה מהכתה שלי היא גיסתו..היא אמרה לי שהם הגישו הצעה לקיצור שירות צבאי כי נשארו לו כמה חודשים והוא לא יכול לצאת לחו"ל..לא יודע מה נסגר בזה אבל כנראה דחו אותה..
המושבה הישראלית בבלגיה מתרחבת - אבי סטרול חתם היום על חוזה בלוקרן הבלגית, קבוצתו של עומר גולן. סטרול חתם על חוזה ל-3 שנים, במהלכן ירוויח כ-400 אלף דולר לעונה. בכך מתרחבת המושבה הישראלית בבלגיה, סטרול מצטרף אל אליניב ברדה וברק יצחקי שמשחקים בגנק, גילי ורמוט מגנט, סלים טועמה מסטנדרד ליאז' וכמובן אל עומר גולן שישחק איתו ביחד בלוקרן.
אני לא ממש רואה יתרון שיש ללוקרן על נתניה , היא אמנם בליגה הבלגית אבל נתניה תשחק בעונה הבאה באופ"א , מתיאוס יהיה המאמן ולקבוצה יש שאיפות של אליפות לעומת לוקרן קבוצת תחתית בלגית.
אין פה שום ויכול לדעתי.... אין מה לחפש בארץ, אין שום סיבה להישאר פה, אמרתי את הדברים גם בהקשר של ברק יצחקי אבל כשהקבוצה שלך זאת מכבי נתניה זה על אחת כמה וכמה. אירופה זה אירופה, רמה גבוהה יותר, מקצוענות אמיתית, מתקנים רציניים, קצב אחר, עולם אחר.
עשית מאיתנו מינימום מכבי עכו . הוא עוד מעט בן 28 . אין לו הרבה לאן להתקדם . מקסימום קבוצת פאר בלגית או משהו בסגנון. שיהיה בהצלחה , בלק ענק , בן אדם ענק .
שוב... אמרתי את הדברים גם לגבי בית"ר ירושלים, זה לא קשור מאיזה קבוצה אתה יוצא וזה לא קשור בן כמה אתה. זאת התקדמות מקצועית בכל מצב, משכורת גבוהה יותר, להרגיש אירופה באמת. אין שום סיבה להישאר פה.
שיהיה לו בהצלחה, כל שחקן שיוצא לשחק בחו"ל, גם אם מדובר רק בליגה הבלגית יכול לקדם את עצמו, דבר שיעזור לנבחרת ולכדורגל הישראלי.
ואם העונה היה יוצא ממכבי חיפה , מכבי תל אביב או הפועל תל אביב שחקן לאירופה , עדיין היית אומר על אחת כמה וכמה ?
שמע לירן צודק, אפילו שמדובר "כולה" בליגה הבלגית אין מה להשוות, אירופה זאת אירופה והגיע הזמן שנפסיק לחשוב שהכדורגל שלנו שווה משהו... אין מה להשוות מבחינת המקצוענות של השחקנים, הרצינות באימונים, המתקנים והרמה, גם אם יש בבלגיה לא מעט שחקנים אפורים. תראה מה נהיה מברדה ברגע שעבר לגנק... חוץ מזה שהכמות סקאוטרים שמגיעים לישראל היא מצחיקה בהשוואה למה שקורה בבלגיה.