חכו גרנט עוד ישיג כמה ניצחונות ואז התקשורת תרד ממנו יהיו לו עוד הרבה עליות וירידות אבל את העונה הוא יגמור בצ'לסי ואולי גם את העונה הבאה הוא יתחיל שם
מפחיד מאד לעבוד בחו"ל עם כל האנטישמיות הזאת שרק מחפשת אותנו כל הזמן. שימו לב שאחרי הרצף נצחונות שלו עזבו אותו כולם, ועכשיו שוב העיתונאים תוקפים אותו. בשורה התחתונה כמה נצחונות אמורים להשתיק את האיכסתונאים הבריטים, אבל לכולם ברור שצ'לסי לא תוכל לגמור עונה ללא תואר. שני תארים כבר הלכו, אליפות גם כנראה לא תהיה.
צריך להיכנס בגרנט בכל הכוח, תעזבו את האנטישמיות בצד זה סתם תירוץ עלוב. שום תואר ושום רצף ניצחונות לא ישכיחו את העובדה שגרנט הוא בן אדם שפל וקטן, כל כלב בא יומו, גם יומו של גרנט יגיע. גרנט הוא שגריר שעושה לכדורגל הישראלי רק רע וחבל שרוב הישראלים לא מבינים את זה. מעבר לזה שגרנט איש קטן, אנחנו כל פעם רואים שוב ושוב עד כמה הוא לא מתאים לרמות האלה מבחינה מקצועית.
אחרי שבשבוע שעבר לא מנע שער הבכורה של ברק יצחקי הפסד 2:1 מקבוצתו הבלגית גנק למונס, אתמול הוא כבר יכול היה להיות הרבה יותר מרוצה מכך ששער השיוויון 2:2 שכבש לרשת מכלן, העניק לקבוצתו נקודה. ועוד איזה שער...
בסוף אברהם גרנט עוד יזכה בצ'מפיונס...ואז כולם ירצו אותו לעוד עונה. אם הוא משיג אליפות או ליגת אלופות הוא נשאר, ללא ספק. הוא צריך אחד מ-2 התארים האלה.
שער ענק, יכולת טכנית פנטסטית. אבל שער כזה קורה רק בגלל פוקס..צריך להכיר בעובדות. אין דבר כזה ששחקן כדורגל יכול לכוון בעיטת מספרת כל כך טוב.
הישראלים מבינים טוב מאוד הם מבינים את המקריות שהוא הגיע לשם והם מבינים את כל הפרוטקציות ישראלים כמוני לא מבינים ישראלים כמוך שרק מחכים לנפילה של ישראלי במדינה זרה שכל הזמן מחכה לנפילה שלו ולא פעם אחת מתקבלים אליו איומים אנטישמיים לרצח! לא אז אני ירצה בטובתם נכון?! גרנט ישראלי ושום דבר לא ישנה את זה יש דברים שהם מעל לספורט.. כל כלב בא יומו?! למה כלב? על זה שהוא הצליח ועשה משהו שאף אחד בארץ לא הצליח?! על זה שהוא הורס את צלסי?! אני לא רואה שום הבדל בין צלסי של גרנט לצלסי של מוריניו זאת בדיוק אותה קבוצה עם משחקים משעממים מאוד לצד הצגות נדירות עם הרבה גולים. אני גם לא מאלה שאומרים גרנט של צלסי, שכל משחק טוב של צלסי זה בזכות גרנט.. אני שוב אומר שאין הבדל בין הקבוצה שפתחה את העונה לקבוצה של היום אבל הקטע הזה להטפל לגרנט על זה שהוא ישראלי ודווקא בפורום ישראלי וכל הזמן להתפלצף פה ולהיות נגדו כאילו הוא הרס לכם את הקבוצה או את הכדורגל האנגלי(אתם שוכחים שאתם עוד סתם אוהדים של קבוצות אנגליות כמו בכל העולם).. קצת פרגון, קצת.. הפרגון הזה אמור להגיד דווקא מפה.. אני יודע גם איזה תגובות אני הולך לקבל על ההודעה הזאת אבל ההודעה הזאת הייתה צריכה להגיע ממזמן.. מהרגע הראשון שמינו אותו כמו ילדים קטנים כל הזמן קיללתם אותו כל הזמן ירדתם עליו אחרי שכבר עברו כמה חודשים וכבר כולם פה הבינו את הדעה שלכם בעניין אתם ממשיכים בשלכם.. גרנט הוא איש קטן, כל הזמן שמחים בנפילות שלו! נראה לי הם(באנגליה) עיקלו את זה יותר ממכם הם יאיימו עליו שם ויעשו לו את המוות ואני ישנא אותו נכון?! למה על מה? על זה שהוא הצליח להשתחל לשם עם פרוטקציות? שיהיה לו לבריאות.. זה רק אתם פה כמו ילדים ממשיכים לנבוח בזמן שהוא צוחק עליכם משם ולא מסוגלים לקבל עובדות..
אתה יודע איך זה, אתה לא מבין עד כמה מחלת הסרטן היא נוראית עד שהיא מגיע אליך הביתה, בדיוק כך. אין מה לעשות. אפשר להתווכח איתך על זה עד מחר, אבל לא יצא כלום.
ערב גדול לישראלים בבלגיה, ברדה כבש את השער הראשון של גנק, יצחקי בישל את השלישי וגנק ניצחה אחרי 10 משחקים את מוסקרון 1-3.
ובשער הראשון יצחק נתן עקב בין הרגליים של שחקן מוסקארון,שהגיע לשחקן גנק שהרים לברדה,זה היה מהלך יפה ..
אני מקווה שברק יפרח שם לא פחות מאליניב ברדה מפניי שמדובר בשחקן לא פחות מוכשר ממנו. שער מעולה, יכולת מצויינת, לבחור יש טכניקה והרבה.
6 משחקים לסיום העונה, ולבן סהר סוף סוף יש שער בצ'מפיונשיפ. חלוץ נבחרת ישראל, שישחק עם הצעירה באמצע השבוע מול מולדובה, חזר מפציעה הישר להרכב שפילד וונסדיי, וכבש בדקה ה-18 את ה-0:1 על קריסטל פאלאס. נכון לשעה זו, התוצאה במשחק עומדת על 1:1. סהר העלה את הינשופים ליתרון עם בעיטה מ-10 מ' ברגל שמאל, ואחרי עונה בה סבל מלא מעט פציעות, ותקופה רעה מאוד בק.פ.ר, הוא יכול לחייך קצת. ניצחון בהילסבורו יעלה את שפילד מעל לקו האדום. זהו בעצם שערו השני בלבד העונה של בן סהר במסגרת רשמית, אחרי שכבש במדי הנבחרת הצעירה בניצחון 1:2 על צפון אירלנד. sport5