אתה יודע מה, אין לי מושג על מה אתה מדבר. רומא היו יותר טובים והם נראו כאילו כל רגע הם מבקיעים עוד שלושה ומנצחים כמו גדולים
בנצור, אני מניח שרובסון יעבור לשחק 4-5-1, כשאמאובי בחוד (הוא מועדף משום מה על לואה-לואה). לקישור יצטרף ג'נאס/ויאנה, ודייר ישחק יותר קדימה. עדיין יהיה קשה ללא המאסטרו שירר...
הקישור הבסיסי של ניוקאסל הוא: סולאנו מימין, דייר וספיד באמצע ורובר משמאל. מכיוון שהקבוצה מוכת פציעות, בעיקר בצד שמאל (רובר נעדר בערך חודש כי הוא שבר את הלסת) ויאנה וג'נאס כל הזמן משתלבים. מול מנצ'סטר גם ויאנה היה פצוע, ובצד שמאל שיחק ברנארד שגם כבש שער מרהיב. חוץ מזה עד למשחק מול אינטר 3 משחקים ג'נאס פתח במקום סולאנו. אבל בעיקרון ג'נאס ו-ויאנה בחוץ....
הקישור של ניוקאסל לדעתי הוא אפור..אין שם מישהו שמבריק יותר מדי.. בטח לא בשביל להתחרות עם קבוצות כמו ארסנל מנצסטר ליברפול ואפילו לא לידס או צלסי..
כמה שאתה טועה....... דייר הוא לא אפור. הוא שחקן טכני שמניע כדור בצורה מדהימה. סולאנו לא אפור, יש לו שליטה טובה, בעיטה מדויקת וטכניקה מרשימה. על רובר אין לי הרבה מה להגיד, הוא סופר סטאר כזה שבכל קבוצה הוא יכול להצליח, ויש לו פוטנציאל לשחקן גדול. ג'נאס ו-ויאנה צעירים מאוד, אבל כבר עכשיו אפשר לראות במיוחד אצל ויאנה את המשחק הנהדר. ספיד הוא שחקן שבדרך כלל משחק קצת יותר מאחור, אבל יש לו ראיית משחק טובה. אולי הוא אפור, אבל הוא עדיין תותח...
דייר לא אפור..אבל הוא גם לא בקהאם או ורון..סולאנדו עם כל הכבוד בכלל לא מתקרב לרמה של השחקנים האלה.. רובר טוב אבל פצוע הרבה והצעירים עדיין צעירים.. ספיד אפור...אין מה להגיד..
ריינמן, לדעתי קיירון דייר עולה בהרבה על ורון ובקהאם. בקהאם חסר טכניקה לחלוטין, ועל ורון בכלל אין על מה לדבר.
ממש לא..ורון אולי באנגליה לא כל כך טוב..אבל הוא שחקן אדיר.. ובקהאם..מה שבטוח שכרגע הוא יותר טוב מדייר או כל קשר אחר בניוקאסל..
פשששש איזה יופי אוהד ארסנל מגן על הקבוצה שלי..... תודה וידוקה.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx