ברולנה בדרך לשבירת שיא אירופאי? הקבוצה שנותנת יכולת כל כך עלובה בבית, ומרשימה כל כך באירופה, כבר ניצחה 9 משחקים רצוף, ואם תנצח גם את המשחק הבא, היא תשווה את שיאה של מילאן, 10 ניצחונות רצופים בליגת האלופות, מעונת 92/93 הרצף של בארסה: סיבוב מוקדמות שלישי: 14 באוגוסט - 0:3 על לגיה ורשה בנואו קמפ. 28 באוגוסט - 0:1 על לגיה בחוץ. שלב הבתים הראשון: 18 בספטמבר - 2:3 על ברוז' בבית. 24 בספטמבר - 0:2 על גלטסראי בחוץ. 1 באוקטובר - 1:3 על לוקומוטיב בחוץ. 23 באוקטובר - 0:1 על לוקומוטיב בבית. 29 באוקטובר - 0:1 על ברוז' בחוץ. 13 בנובמבר - 1:3 על גלטסראי בבית. משחק הבא: ניוקאסל בקאמפ. במידה ואכן תנצח את ניוקאסל, כדי לשבור את השיא ברצלונה תיאלץ לעבור משוכה גבוה, אמנם בבית, אך בכל זאת - אינטר מילאן.
אל תדאג, לא רק שהיא לא תנצח היא גם תפסיד... ומי שראה את המשחק של ניוקאסל, לא מי ששמע את התוצאה, מי שראה את המשחק, יודע שנעשה פה עוול עצום (מבחינת התוצאה). ניוקאסל עם 10 שחקנים נותנת מופע הירואי עם מלא החמצות, אינטר מתגוננת, בסופו של דבר ניוקאסל כובשת רק שער אחד, לוחצת עוד ועוד ושוב מחמיצה המון, אבל אז בה רקובה שכובש ושובר את ניוקאסל. מה שקרה לאחר השער שלו כבר לא שווה, הוא הוציא את הרוח מהמפרשים של ניוקאסל, ואני רק יכול להגיד דבר אחד לניוקאסל: כל הכבוד! הוכחתם כבוד של ג'ורדים אמיתיים, וחבל שהמזל התאכזר. עם מופע כזה אנחנו לא נפסיד בנואו-קאמפ...
יאללה סתום וידוקה........ מכה לניוקאסל בעקבות המשחק: לאחר מרפק שנשלח לעברו של קאנאבארו הורחק שירר מ2 משחקים בצ'מפיונס ליג. משמע - מול בארסה בחוץ, ניוקאסל ללא שני החלוצים שלה......
דייר,טוב מאד שהכרת סוף סוף מיהי אינטר מילאנו.אני מזכיר לך מה שאמרתי לפני שבועיים- "ועכשיו הנקודה המרכזית-אינטר.כמה אנשים חושבים כאן שאם ההגנה עדיין לא התלכדה סימן שההגנה היא "לא מי יודע מה"-חברים לאינטר יש את ההגנה הטובה באירופה-לא סתם 4 שחקני הגנה שלה נמצאים בנבחרת איטליה.פאביו קאנאברו שנרכש בקיץ מפארמה עדיין לא השתלב בקבוצה והקטור קופר,השועל הענק ניסה אותו כמגן,מה שלא צלח בסופו של דבר.והטענה על כך שאינטר תלויה יותר מדי בקרספו היא פשוט חסרת אחיזה במציאות...הרי יש לה את אחד מהסגלים האיכותיים בעולם-אז איך זה יכול להיות?באותה מידה אפשר להגיד שהיא תלויה בויירי,באותה מידה אפשר להגיד שהיא תלויה בקונסאסאו,בטולדו...הבנאליות שוברת שיאים חדשים. אינטר היא הפייבוריטית בבית 1,והיא נראית כחזקה אף מברצלונה.אינטר מסוגלת להביס קבוצות כמו ניוקאסל גם אם היא משחקת 10 דקות טובות וזה כבר הוכח.האופי בקבוצה הזו,שנבנה השנה הוא פשוט מדהים-ניוקאסל תארח במחזור הראשון את אינטר,תתלהב,תחמיץ והופ-התקפה מתפרצת אחת ואינטר ניצחה את המשחק.ניוקאסל תסיים אחרונה,אינטר ככל הנראה ראשונה.בכלל-הקבוצה שמה היא מדהימה.קשרים צדדיים מעולים,טכניים שעושים תנועה מרובה(קונסאסאו הפאנטסטי,אמרה,מורפאו),חוליית חלוצים אדירה(רקובה-ויירי-קרספו.מי יעצור אותם?דביזאס?דה בור?),שוער מצויין,שחקני קישור אפורים כדי ביאג'יו....תתחילו לקחת את אינטר בחשבון!" הקטור קופר הצליח לשלב בין הכדורגל האיטלקי-מסורתי לבין הכדורגל המודרני ואת זה לא קאפלו ולא ליפי לא הצליחו לעשות.אם הם ישפרו קצת את בעיית ההנעת הכדור(כיום אין במשחקם הנעת כדור) הם יהיו קבוצה מושלמת. באשר לניוקאסל-הם נתנו את כל כולם,התאמצו וכו' אבל אינטר פשוט יותר טוב מהם.השליטה שלהם הייתה יבשה ועובדה שהם הגיעו רק ל2-3 מצבים טובים.אני דווקא חושב שאתה צריך להגיד תודה,לניוקאסל הגיעו עוד כמה אדומים במהלך המשחק. אל תצפה למשהו יותר טוב באיטליה או בספרד או אפילו בגרמניה...ניוקאסל לא מספיק חזקה עבור ליגת האלופות ולברקוזן יותר טובים מהם.המנטאליות של ניוקאסל דומה למנטליות של קבוצות צרפתיות והולנדיות-תמימות."שיחקנו טוב בלה בלה..." והתוצאה היא 4:1.הרי היה ברור לניוקאסל שאינטר מכל בחינה יותר טובה מהם-אז למנה לרוץ להתקפה?מזוכיזם.אפילו אייאקס לא התביישה לעשות בונקר בולנסיה והוציאה נקודה. חג שמח.
ככה אמאובי ולואה לואה יפתחו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx אני ראיתי במשחק שההגנה של אינטר הייתה מלאה חורים וכל מסירה בינונית ומעלה עברה דרכם ואני מניח שגם ההגנה של בארסה תצליח להסתדר עם ההתקפה של אינטר, אם רייזיכר הצליח במשחק בינוני לעצור את זידאן, גוטי ופיגו אז קרספו את ויירי לא בטוח יבקיעו בצרורות.
אין זילזול, אבל הגנה טובה מעלימה התקפה טובה, אם מול חלוץ טוב יש הגנה טובה אין לו כעט סיכויים לעבור אתה. גם קרספו שלך לא הצליח לעבור את נבחרת אנגליה במשך שבעים דקות בערך בגלל שהם שיחקו טוב, אם החלוץ טוב הוא ימצא את החור בהגנה,א בל בהגנה טובה תמיד יהיה מישהו שיחפה על החור הזה
מתי רייזיחר עצר את זידאן? זידאן לא שיחק במשחק מול בארסה, להזכירך (ואני בספק גדול מאד עם רייזיחר העלוב היה מצליח לעצור את אחד השחקנים הטובים בעולם). אינטר אכן נראתה מרשימה מאד (ההתקפות המתפרצות הקטלניות שלה היממו אותי), והצליחה לגרום לניוקאסל להיראות לידה כמו צ'רלטון. ראיתם את הקלות הבלתי נסבלת שאינטר חתכה את הגנת ניוקאסל (ראיתם בגול הראשון כיצד שחקן אינטר באגף הצליח לעבור שלושה שחקנים ואפילו לא הזיע?)? ביזיון לניוקאסל, בבית לחטוף כזאת תבוסה (ואל תקשקשו, כולנו ראינו כיצד המאגפיז שיחקו) בבית, בסיינט ג'יימס פארק, ניוקאסל כנראה הראתה לכולנו שהיא המודחת האנגלית השניה. הבשורה המשמחת היא כמובן, הדילוג של ארסנל באולימפיקו, שנתן לה מקדמה גדולה מאד לקראת הסיבוב השני. תחשבו על זה, אם ארסנל השתעשעה ברומא בביתה, מה יהיה בהייבורי? ואני מאמין שבהייבורי גם אייאקס ו-ולנסיה ייכשלו. כל הכבוד לגאנרס, שאני מאמין שהיא הקבוצה הטובה בעולם יחד עם מילאן (ריאל מדריד בכושר הנוכחי שלה ממש לא). איזה מחזור היה...
טעות שלי, הוא לא עצר את זידאן, אבל ההגנה של בארסה שיחקה ממש טוב במיוחד פויול (גם רייזיכר) וארסנל לא דילגו מעל רומא, רומא תקפה כמעט משחק שלם, ובמחצית הראשונה לארסנל לא היה מה לעשות נגד הדאבל פאסים של טוטי דלוקיו וקאסאנו או מול הפריצות של קאפו בצד ימין. אם סיגאן לא היה שפ כדי לשים רגל, או שהשופט היה שורק לפנדל שהיה טובת רומא, רומא לא היו מתחילים לשחק כל כך עצבני.
אבל טכנית - הייתה לכם תחושה שרומא מסוגלת לנצח, מול העליונות של ארסנל? עזבו לרגע את כל ההתקפות של רומא - אפשר היה להרגיש ממש מי הקבוצה היותר טובה, בדיוק כמו שריאל מדריד דילגה באותו מגרש מול אותה קבוצה, רומא שלטה יותר, אבל ראו שזה היה טיול לריאל.