איזה משחק ענק, כמו שאמר המשתמש שמעלי, הנבחרת שלנו גרמה לצרפת להיראות אפסים וחסרי אונים. אלברמן, עזרן, אבוטבול, שלושה שחקנים גדולים שיצליחו המון בעתיד. נקווה לראות שידור חוזר מחר.
היה פעם מקרה סנטאנדר קנתה את אלברמן ואז הודיע לו כי לא מעוניינת בו.עכשיו לפני שבועיים הם שוב התעניינו ושלחו נציגים לעקוב אחריו.אומנם בארץ לא פירסמו את זה אבל באתר של SKY הודיעו שהוא נקנה ע"י הקבוצה.אני לא יודע כמה רשמית הידיע למרות הכל
בשני המשח'קים האחרונים 4 שחקנים מאוד הרשימו אוית:דגאני שיחק מעולה מול אירלנד,אבוטבול שיחק טוב בשני המשחקים עזרן היה ענק וגל אלברמן המצטיין אתמול
אלברמן במקום באדיר ארביטמן במקום בלילי או עומר גולן חיימוביץ' במקום גרשון עזרן משחק בתפקיד שאין בבוגרת היום, אבל הוא אחד מהקיצוניים הכי טובים בליגה בלי ספק. יש לנו נבחרת צעירה מעולה, בגלל הרמה הכללית של הליגה אנחנו אפילו לא מבינים כמה, אלברמן, ארביטמן, עזרן, חיימוביץ', דנין, לירן כהן, יצחקי וכל השאר הם שחקנים שמסוגלים כל אחד להגיע לאירופה, וכמו שראינו אתמול חוץ מכושר גופני הם עולים על הצרפתים ברוב האלמנטים של המשחק, וגם בחוץ הם לא היו רחוקים מתיקו או ניצחון.
אני לחלוטין עם אלעד, אלו 3 שחקנים שיש להם מקום בהרכב של הנבחרת הבוגרת והם הוכיחו את זה אתמול מול נבחרת צרפתית חזקה למדי, שאני משוכנע שהיא אחת מהטובות באירופה לגילאים האלו אם לא הטובה ביותר. כמה חבל שגרנט מעדיף לשחק עם הבאנקרים האפורים והכבויים סטייל גרשון וחרזי ולא לרענן את הסגל עם פנים רעננות, רעבות ומוכשרות לא פחות. אני לא יודע מה איתכם, אבל אני אישית הרבה יותר נהנה מהנבחרת הצעירה שלנו מאשר מהנבחרת הבוגרת, וזה בכלל לא קשור לתוצאות שהיא השיגה בשני המשחקים האחרונים. גיא לוי יצר תלכיד נהדר שם, ובנה נבחרת אמיצה מאוד שלא חוששת לשחק כדורגל התקפי מבריק ומשוחרר גם מול מעצמה כמו צרפת, שלכאורה עולה על ישראל בכל עמדה, וזאת בניגוד לנבחרת הבוגרת הבונקריסטית והאפורה שלנו. אני משוכנע שאם נוציא את בניון מהנבחרת הבוגרת, ונארגן משחק בין הנבחרת הבוגרת לנבחרת הצעירה, נראה שהצעירה לא נופלת מהבוגרת בהרבה אם בכלל. אותי הכי הרשימו 4 הקשרים המרכזיים ששיחקו ב-2 המשחקים, קרי קובי דג'אני, משה אוחיון, שי אבוטבול וגל אלברמן. את היכולות של אלברמן כבר הכרתי, אבל אוחיון התגלה כמנהיג אמיתי וכגנרל קישור לכל דבר, ואבוטבול ודג'אני התגלו כמחלצי כדור נהדרים שיודעים לשלב משחק אגרסיבי עם פעולות התקפיות יפות ובעיטות אדירות מרחוק. חשבתי לעצמי שאין יותר מדי עתיד לכדורגל בארץ, אבל אחרי שראיתי את הצעירים הכשרוניים האלה, כולי תקווה שהם ייצאו מארצנו הקטנטונת כמה שיותר מהר ויתחשלו באירופה כבר מגיל צעיר, כי יש שם 6-7 שחקנים שמבחינת פוטנציאל בהחלט יהיו ראויים להרכב של הבוגרת בעתיד, כשחלקם ראויים כבר לפתוח בבוגרת היום, כפי שציינתי לעיל. ושוב, כל הכבוד לגיא לוי! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
מבתבר שלישראל נבחרו נוער מעולות אז תצפה בעוד כמה שנים לנבחרת צעירה טובה יותר עם שמות כמו בן בסט אונגר גילברט בוזגלו ונתאכו
הפלא ופלא גל אלברמן חוזר לסגל הנבחרת הבוגרת או שיחק פעם במשחק ידידות ועכשיו הוא חוזר למשחק רשמי(גם ארבייטמן שיחק בבוגרת וכבש שלושער)
היום ב-20:00 הנבחרת הצעירה שלנו נגד המקבילה של אירלנד. הרכב משוער: אלמדון; אילוז, קינן, חיימוביץ', אבו סיאם; אבוטבול, אלברמן, אוחיון; לירן כהן, עזרן, עמאשה (סרסור).
עם הנבחרת שמרה על כושר ועל גיבוש כמו במשחק הראשון אני לא אתפלא עם היא תנצח היא נתנה הצגה גדול נגד האירים ועוד אחת גדולה יותר נגד הצרפתיים, הזמן שעבר לא נתןלי לשוח את הגיבוש היכולת הרצון והלחימה שהם נתנו בשתי המשחקים האלה. על פניו מבחינת יכולה אפשר להגיד שיש שיוויון הנבחרת שלנו מגיע עם מומנטום וניצחון פה יכול להקפיץ אותה למקום גבוהה שאני לא יודע עם היא היתה במקום כזה. שווה בחום לעקוב אחרי המשחק אחרי הנבחרת ואחרי השחקנים שחלקם לפחות אני די משוכנע יהיו דור העתיד שלנו
גוללללללללללל 1-0 ישראל כבר בפתיחה!!!! דקה 3 משה אוחיון הצעיר מאשדוד!!! איזה כישרון ישראל קרובה קרובה להעפלה..