הנבחרת הצעירה: במרץ מתחילים קמפיין חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י בית"רי מלידה, ‏3/9/04.

1. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסיכויים שלנו פחות טובים ממה שזה נראה יוגב. יש לנו שוויון נקודות עם צרפת לפני המשחק, אבל להם יש משחק חסר. גם לשוויצרים יש שני משחקים פחות מאיתנו, ואם הם ינצחו את כולם תהיה להם נקודה יותר מאיתנו. סביר להניח שאחד המשחקים החסרים שלהם הוא נגד צרפת אבל עדיין זה אומר שלאחת הנבחרות האלה יש סיכוי לעקוף אותנו.

2. Paolo Maldini שחקן ותיקים

איזה משחק מטורף.
    אחרי ה1-0 הלכתי לשירותים, אני חוזר ורואה 2-2 :S

3. יוגב אסולין Guest

20 דקות של משחק מדהים!! 2-2.. תיקו שני במשחק. 2 צהובים
    טעויות של השוערים.. הנבחרת שלנ ניראת טוב מאוד.. בכל מה שקשור להתקפה וגרוע בהגנה..
    למי שיש לידו טלויזיה שידליק!

4. Yaak#Berko Member

אני יודע שראיתי רק מחצית ומוקדם לדבר, אבל בכל זאת.

לירן כהן שחקן טכני להדהים, אבל אם הוא לא רוצה להתבזבז כמו נמני שילמד לשחרר כדור בזמן. גם עזרן. ארבייטמן סבבה, אבל עדיין לא ברמה של הבוגרת.

אם אלברמן נשאר שנה הבאה במכבי פתח תקווה זה ביזיון לכדורגל.
    מהר מהר לאירופה, אני מקווה שבסנטאנדר רואים אות בתקופה האחרונה. עוד דבר - אני חושב שיש לו מקום ב-11 של הבוגרת במקום באדיר, איזי. אם בסנטאנדר עדיין לא רוצים אותו לעונה הבאה, מכבי חיפה חייבת להחתים אותו במקום באדיר, כשחקן חופשי.

הצמד העתידי שלנו בקישור האחורי שלנו נראה מאוד מבטיח - אלברמן, ותמיר כהן, פיזיים טכניקה טובה, מבנה גוף אירופאי.

אוחיון, שאין לי מושג מאיפה הוא הגיע, אחלה של שחקן. הוא משחק בבאר שבע או רק יושב על הספסל?

פעם ראשונה שיש לנו נבחרת עם עליונות פיזית כזו - אוחיון, אלברמן, קינן, חיימוביץ', כולם סוסים. לקינן יש פוטנציאל להיות גרסה משודרגת של שימון גרשון, בלם במבנה גוף אירופי. בן חיים, קינן וסטרול הם מרכז ההגנה העתידי של הנבחרת.

צריכים להמשיך ללכת עם זה, ולהתחיל לדחוף שחקנים לאירופה כבר עכשיו. אם יש סקאוטים במשחק אלברמן וכהן צריכים לקבל הצעות מחר.

5. Yaak#Berko Member

אהה, למה בירוק לא בנבחרת? הסיפור עם הצבא או משהו אחר?

נערך לאחרונה ב: ‏29/3/05
  6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני חייב לציין שארבייטמן באמת אידיוט(כמו שפולדש סיפר בדיון של הבוגרת), איזה עבירה של טיפש שנעשית במקרי ייאוש והעבירה בהחלט לא נעשה בשלב כזה.

7. משוגע בירוק Member

יש.. 3-2 נגמר.. ניצחנו את צרפת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דקה 90 עוד פעם! גל אלברמן!

8. milanezi22 Member

פשוט אין מילים! השיג ענק לנבחרת הצעירה, הם היו טובים מצרפת ברוב שלבי המישחק והניצחון הגיע לנו! תאמינו לי שהם שיחקו הרבה יותר טוב מהנבחרת הבוגרת ולא נחו לרגע על המיגרש.מישחק מהיר נכון וחכם! לירן כהן פשוט מדהים, איזה שליטה בכדור, אני כל כך רוצה שהוא יגיע לקבוצה באירופה. גל אלברמן לפי מה ששמעתי חתם בסאנטאנדר, והוא נתן היום מישחק ענק.קיצר כולם מדהימים והלוואי שימשיכו כך! אל אל ישראל!!!!!!!!!!!!!

9. milanezi22 Member

פשוט אין מילים! השיג ענק לנבחרת הצעירה, הם היו טובים מצרפת ברוב שלבי המישחק והניצחון הגיע לנו! תאמינו לי שהם שיחקו הרבה יותר טוב מהנבחרת הבוגרת ולא נחו לרגע על המיגרש.מישחק מהיר נכון וחכם! לירן כהן פשוט מדהים, איזה שליטה בכדור, אני כל כך רוצה שהוא יגיע לקבוצה באירופה. גל אלברמן לפי מה ששמעתי חתם בסאנטאנדר, והוא נתן היום מישחק ענק.קיצר כולם מדהימים והלוואי שימשיכו כך! אל אל ישראל!!!!!!!!!!!!!

10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

כיף לראות את הנבחרת שלנו מנצחת קבוצה ברמה של צרפת. טוב לראות את הצעירים חוגגים.
    הגיע לנו לנצח וכבר חשבתי שנצא רק עם תיקו אבל השגנו שער מכריע.

עכשיו אנחנו מקום ראשון עם 13 נקודות, צרפת עם 10 ומשחק חסר, ושוויץ עם 5 נקודות ושלושה משחקים פחות מאיתנו.

11. משוגע בירוק Member

אני מאמין בהרבה שחקנים מהנבחרת הזאת.... נבחרת מצויינת שאני בטוח שלא תאכזב גם בעתיד.

12. יוגב אסולין Guest

פשוט מדהים קודם כל היכולת בהתחלה לעומד בקצב המשחק ויותר מזה קצת השערים שהיה במשחק.. שזה אומר 2-2 אחרי 20 דקות. במשך משחק שלם לא ליפול מהרגלים לא לחטוף שער במשך למעלה מ70 דקות מול נבחרת טובה כמו צרפת.. אפילו להיות טוב ממנה בהרבה חלקים.
    ובסוף לדעת לנצל מצב נייח ולהכניס שער מכריע וכן שוב בדקה ה-90!!!

כל הכבוד לנבחרת הזאת.. לא יודע מבחינת כישרון כמה יש לה.. אבל איך היה אומר יוסי "יש לה תחת"

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/3/05
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לנו עתיד , כשיעלו שחקנים לנבחרת הבוגרת שיעלו את כולם יחד לא אחד אחד .
    הם מגובשים , משחקים כצוות ונלחמים כצוות.

ראיתי רק את המחצית השנייה , וגל אלברמן ענק איזה קשר אחורי נפלא הוא ושי אבוטבול ביחד הם צוות לעניין והפועל ת"א או מכבי פ"ת יכולה לשקול הבאת אחד מהם לקבוצתם כדי לעשות שילוב מנצח.

14. milanezi22 Member

15. TariboWest Member

משחק מדהים של הנבחרת.
    הם גרמו לצרפת להיראות כמו קבוצת חובבנים.
    גל אלברמן זה שחקן ענק, הוא יגיע רחוק. יניב עזרן, איזה טכניקה, איזה סיבוב, איזה בעיטה, איזה מהירות! שי אבוטבול-לא הערכתי עד עכשיו כל-כך, אבל נתן היום משחק הענק, לירן כהן-שום שחקן בנבחרת צרפת בעל טכניקה ושליטה בכדור כמו שלו, לא יכלו לעצור אותו בלי עבירה!
    זה תעלומה מה קורה עם השחקנים האלה אחרי כמה שנים, זה לא יאומן, הישראלים היו היום בכמה דרגות מעל הצרפתים!