הנבחרת הצעירה: במרץ מתחילים קמפיין חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י בית"רי מלידה, ‏3/9/04.

1. Yeste Member

כישרונות צעירים ואי -בריטי זה שני דברים שלא הולכים באותו משפט.

נערך לאחרונה ב: ‏25/3/05
  2. ענהאל Guest

איזה יופי שלוש אחת לישראל בדקה ה-69 בונא הם מנצחים את המישחק הזה נקווה שגם הבוגרת תילך בדרך של הצעירה

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אירלנד זה לא אי בריטי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

4. ענהאל Guest

3-1 לניבחרת ישראל עד גיל עשרים ואחת על אירלנד יששששששששששששששששששששש
    רק צריך שהבוגרת תנצח מחר וזה יהיה מושלם

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

הצעירה עד עכשיו כבשה חמישה שערים בקמפיין שלה - שניים ע"י שחקנים שמשחקים בבית"ר ואחד שעזב אותה השנה. לפחות בנבחרת הזאת אני יכול באמת להתגאות.

6. robson Member

כן אתה צודק..כשרונות צעירים וספרד הולך ביחד... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

7. Joel Gion Member

לא כל כך קשור לפה,אבל בהחלט הולך ביחד...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/3/05
  8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יכל אפילו להיגמר הרבה יותר מ3-1 השופט לא נתן לנו 3 פנדלים ברורים וגם נבחרת ישראל
    החמיצה המון...הלוואי מחר משחק דומה...

9. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

בשתי מילים: יש עתיד.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאם היה לנבחרת איזה כוכב כמו יוסי בניון או ברקוביץ היא הייתה עולה בטוח לאליפות אירופה
    זה ממש זעק במיוחד במחצית הראשונה שחסר כוכב רציני...

11. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת קשה לי להבין איך נבחרת של שחקני קבוצות תחתית בליגה שלנו כמו הפועל ת"א, סכנין ובאר שבע, פשוט עושה צחוק מנבחרת אירית ששחקניה משחקים בסלטיק, בולטון, מנצ'סטר יונייטד, מנצ'סטר סיטי, ליברפול ועוד, וזה עוד כששיחקנו בלי גל אלברמן (צהובים) שהוא אולי השחקן בכושר הטוב ביותר בליגה כיום, ובלי גיל ורמוט שהוא אחד הכשרונות המוכשרים.
    אחד משלושה:
    1. יש לנו עתיד מצוין, ובעוד 5 שנים נקרע את אירופה.
    2. לאירים אין עתיד, ובעוד 5 שנים הם ירדו לדרג 4.
    3. הם יעשו את הקפיצה, אנחנו נישאר במקום, ובעוד 5 שנים כשהנבחרות הבוגרות יפגשו הם יקרעו אותנו. נראה לי הכי סביר...
    מחצית שניה פשוט נפלאה של הנבחרת שלנו, רק חבל שאחוז ניצול המצבים היה עלוב. תוצאה של 7 - 1 לא הייתה מפתיעה אף אחד שראה את המשחק, והגיעו לנו שני פנדלים ברורים (הפאול על לירן כהן היה מחוץ לרחבה, אבל גם ככה לא קיבלנו שריקה בכלל).
    איש המשחק שלי הוא משה אוחיון ששיחק מצוין.
    הלוואי גם מחר ונגד צרפת כאלה יחסי כוחות.

12. Paolo Maldini שחקן ותיקים

משחק גדול של הנבחרת.
    אילולא השיפוט המזוויע של השופט במחצית השנייה, היינו שמים לפחות עוד 2 גולים.
    נקווה שימשיך כך גם ביום שלישי.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין אותי איך אלברמן ומישאלוב המוצהבים נכנסים לפאזל של הקישור האחורי עכשיו, אחרי שדג'אני, אבוטבול ואוחיון נתנו הופעות בקליבר אירופי לכל דבר וסחבו על גבם את הנבחרת לנצחון גדול. בכל זאת הם נחשבים לקשרים היותר בכירים בנבחרת הצעירה, אבל אני מרגיש שזה לא יהיה פיירי מצידו של גיא לוי לספסל שניים מה-3 ששיחקו היום אחרי כזו הופעה יפה. מה אני אגיד, שאלו יהיו הבעיות שלנו...

מי שאותי אישית לא ממש הרשים היום בנבחרת הוא אביתר אילוז, שהקשר השמאלי האדיר של אירלנד מק'גריידי (איזה כשרון יא ווראדי) פירפר אותו בכל הזדמנות מבלי שאילוז יצליח לעשות עליו אפילו תיקול נקי אחד, מה שרק מחזק את הרושם שלי מהליגה שמדובר בסתם אפס כסחן שמקבל יותר מדי יחסי ציבור. חוץ ממנו שאר ההגנה באמת נתנו משחק כמעט נקי מטעויות (ומהטעות היחידה ספגנו), קינן וחיימוביץ' הם שני בלמים עם מבנה גוף אירופאי לכל דבר שאני מאמין שעוד נראה אותן מגיעים רחוק.

וגל, בקשר לשאלה שלך - אני הולך על האופציה השלישית לאור נסיונות העבר (זוכרים את הנבחרת המצוינת בראשות בניון? מה יצא ממנה?)...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/3/05
  14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

במהלך המשחק גם חשבתי על זה...אולי זה בגלל שהשחקנים האלה לא באמת משחקים בסלטיק
    וליברפול אלא רק נמצאים בסגל הרחב וכל הזמן יושבים על הספסל לעומת שחקנים שלנו של-1
    אפילו יש ניסיון של המון דקות בליגת האלופות והם שיחקו בגביע אופ"א והם כוכבים בליגה..

15. יוגב אסולין Guest

היום יש משחק חשוב בשעה 18:00 לנבחרת הצעירה. קרב ישיר על ראשות הבית נגד הנבחרת המעולה של צרפת..

ישראל תנסה לנצח ולהחזיר לצרפתים על ההפסד בפריז.. ניצחון פה יעלה את ישראל לראשות הבית.
    הנבחרת שלנו מגיעה למשחק עם ראש טוב אחרי התצוגה הגדולה מול אירלנד..
    מה ניראה לכם יהיה הפעם?