מה, לא ארבייטמן ?! .........חחחחחחח......... אני שמח שלוש פעמים: שמח שהנבחרת ניצחה שמח שיצחקי שבר את המאנחוס שמח שארבייטמן התגלה במלוא מערומיו.
ארבייטמן שיחק, ואף כבש בדקה ה90 שער שנפסל בעקבות טענת נבדל. בכל, השער של יצחקי היה מזל נטו, הוא בעט כדור חזק, משום מה אחד משחקני ההגנה של קפריסין אמר יאאלה, בוא נשנה לכדור את המסלול, ונגח אותו פנימה. הנבחרת הראתה איכות בכל הקשו לבעיטות מחוץ לרחבה. קפריסין התגוננה והרבה מאוד בעיטות חזקות וטובות של ישראל נעצרו על ידי השוער הקפרסיאי(שנראה טוב) או שרקו ליד העמוד. ורק אותי מכעיס שגיא לוי מתראיין היום ואומר: " ארבייטמן סוחרר ממה שקרה השבוע ולכן הציג יכולת ירודה בשתי המשחקים. ידעתי שהוא ישחק חלש וכעת אני אנסה לדבר איתו ולפטור את הבעייה " אם ידעת שכל מה שקורה סביב ארבייטמן יפגע ביכולתו, למה לעזאזאל פתחת איתו? אדיוט.
סליחה?...הוא ניסה להבריח...דין פקט סיגריות כדין סמים לטעמי.... חוץ מזה הוא ללא ספק השחקן הכי בזוי ומטונף בליגת העל, גיזען מחריד ושובניסט מגעיל...{יש הוכחות לכך...}, מתקרב בדרגת הטינופת רק לסוחר פליקס.
יש הבדל קטן... סיגריות מותרות על פי חוק, סמים לא. אוחנה היה מעשן כבד בתור שחקן ועדיין היה אולי השחקן הכי גדול ששיחק בארץ (כל אחד ודעתו), זכותו של שחקן לעשן ולקנות סיגריות. זה כמו עם הנערות ליווי לפני דנמרק, זאתי בעיה של השחקנים עצמם, ההפסד הזה פגע בקריירה שלהם יותר מאשר במישהו אחר. לא בטוח שהיה משהו, לדעתי זאת הייתה רק סיבה בשביל למצוא אשמים להפסד מלבד היהירות של השחקנים שלנו, הרי לא הגיוני שנפסיד מול קבוצה נחותה כמו דנמרק סתם ככה, חייב להיות משהו.
אם תמיר כהן רוצה לעשן זאת זכותו המלאה, מה שכן אם הוא עובר על החוק הוא צריך להיות מורחק לצמיתות מהנבחרות ולא רק הוא אלא כל שחקן.
אוחנה החל לעשן בגיל 35, אחרי הפרישה. הוא לא עישן סיגריה אחת לפני והחל עם סיגרים רק בגיל 30. אתה כנראה התכוונת לשירזי.
שחכתה את מכבי ת"א תראה כמה צעירים ועובדה שאנחנו מגיעים להישגים.. עובדה גם שיש בנוער של ישראל מלא שחקנים ממכבי... ובקשר לניצחון... מזל טוב להם על הנצחון הראשון .. בהצלחה להם בהמשך הדרך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
דקה 72 במשחק של הנבחרת הצעירה מול שוויץ, והנבחרת שלנו מוליכה 1 - 0 משער במחצית הראשונה של שי אבוטבול. חיימוביץ' נפצע במשחק והוחלף.